כדי לעלות קילו צריך לאכול 7000 קלוריות יותר מהרגיל וכדי להוריד קילו-אותו דבר הבעיה ה"קטנה" - לאכול עוד 7000 קלוריות - לא בעיה , אפילו בארוחה אחת אבל... כדי להוריד 7000 קלוריות.... גם אם "חוסכים" 200-300 קלוריות ביום, עדיין ייקח יותר מ-20 ימים. לי ההסבר הזה לא ממש עזר
כל כך מבינה אותך את צודקת אין מה להגיד אבל יש מה לעשות גם אני ביקשתי עזרה ועצות איך לצאת מה"תקיעות" זוכרת שרק הצטרפנו לפורום היינו עם מוטיבציה ענקית , הלכנו כמעט כל ערב יחד (וירטואלית) בואי נחזור לזה יחד - אני איתך
קחי את עצמך בידיים וממחר שנסי מותניים. לא צריך להגיד לך את הכללים והתפריט,את יודעת אבל אם את מרגישה שיש משברון בואי מהר לפה במקום ליפול. אנחנו כולנו איתך עד שלבוע הבא בתקווה לכוכבית המיוחלת. חיבוקים.
את יכולה לתת דוגמא לתפריט כזה? למרות שנראה לי שאין סיכוי שאצליח לוותר על לחם על כל השאר, אורז, תפוחי אדמה ופסטות אני מוותרת בקלות, אבל לחם? קשה לי בלי.
מכירה את זה, זה רק תפריט ליומיים או משהו כזה לתת מעין "דחיפה" לירידה במשקל. אוכלים מלא יוגורטים דלי שומן ובלי פחמימות לגמרי. אבל שוב, זה לזמן מאוד מוגבל. אף פעם לא ניסיתי את זה, נראה לי נורא קשה.