JACKASS 4 LIFE

New member
oi oi oi

סוף סוף תגובה לעניין, זאת אומרת תגובה שמסבירה את עצמה ולא סתם "אתה הומו" "אתה פוזר" או כל תגובה אידיוטית אחרת. עכשיו קצת רקע, בן אני חושב שאני בפורום הזה עוד לפנייך,מימי X FILE שאגב כותב לפעמיים בפורום סקייט. אז לא בידיוק הגעתי לפה לחפש בנות, זו ממש לא המטרה שלי. באתי לפה סתם בשביל הכיף, לא יותר. ובקשר לקטע של הפוזריות, אני לא מיתלהב משום דבר שאני עושה, יעני מה אתה רוצה שאני יבוא לפה ויתחיל לזיין את השכל שאתמול הקרש שלי נישבר מפליפ מ5, או שאתמול נחתתי נולי היל ענק עם קאטץ' מטורף? ובקשר לג'אקס, אם אנלא טועה רשמתי לא מיזמן על כמה דברים שעשינו. אנחנו עושים את זה בשביל עצמנו, לא בשביל להרשים אף אחד. מבין ת'נקודה? אני ממש אבל ממש לא פוזר. אתה לעומת אור הסברתה את עצמך למה אתה חושב שאני פוזר, בגלל זה הסקתי שאור בכלל לא יודע מזה פוזר, מסובך הפירוש או לא זה לא משנה. מבין גבר? לא באתי לפה לא לריב ולא שום דבר... אקיצר אשמח להמשיך להסביר לך את זה בפעם אחרת (עם יש משהוא שלא הבנתה) להת' וחד שמייח לכולם =)

omni96

New member
חג שמייח :)

פוזר=פוזה=בן אדם שמעמיד פנים שהוא משהו שהוא לא=בן אדם מתלהב מעצבן ואולי לא התלהבת פה אבל באיסי כן וחוצמזה את וואנבי שאני אסביר גם מה זה?

JACKASS 4 LIFE

New member
סורי ילד...

נירא לי שאתה טועה בבן אדם... אני באמת אבל באמת בחיים לא מיתלהב! ואנלא פאקין וואנבי! ופה אני חושב מיתקשר מה שבן אמר, כאילו עם הייתי בא וכל הזמן אומר איזה פליפים ואיזה דברים אני דופק בסקייט וזה אז הייתי פוזר מטומטם! אני לא נוסע בשביל להיות מאגניב או משהוא...נוסע בשביל עצמי ובשביל הכיף שלי.

FaNjeFri

New member
אממממ.. ../images/Emo4.gif

מה? למה שאני ילך ברחוב ערומה? ו... זה לא מצחיק!! אני צריכה רעיונות מצחיקים באמת! ומקוריים...

omni96

New member
נצל"ש יא פושקש !

אמממ מצורפת תמונה של ארבלה הרד צ'יקס !!!! חחח זה ידידה שלי שלחה לי :)

bobby6killer

New member
חחחחחחחחחחחחחח

רד צ'יקס החמודי מודי! ארבלושקה החמוד'קה אני הולך לטומי עוד מעט... שיהיה לך מפגש פורום מהנה!

omni96

New member
נצלו"ש

(וזה שירשור ישןןןןן נופררררר) קלטו איזה חמוד ספתא שלי עשתה לי את זה :)

holly shit

New member
נחמד ביותר...

מה כולה אמרתי משהו קטן נהייתי היטלר שירשורים!! בכל מקרה ..חחחח איזה חתימה מצחיקה יש לך

למעלה