FaNjeFri

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואאאא ניגמרו לי כל הרעיונות לג'אק אאס!... והיתחיל ליהיות ממש משעמם בשכונה!!!! תנו לי רעיונות לג'אק אאס טוב! ליפני שאני מתה משעמום!...

blink me1

New member
../images/Emo66.gifאין לי מה להגיד...//=

אין לי רעיונות-אני לא יצירתית

bobby6killer

New member
אם את כוסית אז פשוט תלכי ברחוב

ואם בנים יעשו לך עייניים וזה תלכי אליהם כיאילו את חרמניית אששש ויעני את רוצה את זה תתקחי אותו לשירותים ותראי תזה שלו תספרי לכולם שיש לו קטן עם סימן סגול על הביצה.... זה מצחיק

holly shit

New member
כן!! זה מה שאני הייתי עושה!!!

נראה לך.תגיד לי מאיפה אתה מביא תרעיונות האלו אבל יש לי בשבילך רעיון (לבן) תתחפש לבת תתחיל עם בנים ,תלכו לאיזה מקום ואחרי שתדעו אחד אחת תשני (
) פתאום תדליק סיגר ותעשה אהההההההההההה פיספסת...או שלא טוב עזוב

bobby6killer

New member
דווקא רעיון טוב,,,חבל שהוא לא ישים

לב שיש זין במקום פוסי אה? את יכולה גם ללכת ברחוב ולראות קבצן רעב ולקנות המבורגר להתיישב ליידו ולטחון וינזל לך המיונז מהפה....או שתלכי לבני-ברק ותאכלי צ'יז בורגר! או שתלכי עם צ'יפס והם יפלו לך לרצפה ותתכילי לבכות אווי חסתכתי בשביל זה ויקנו לך חדש...
או שאת תתכופפי וחבר שלך קלע לך לחריץ....והכי טוב זה שתעשי עם מישהו מדומה סקס בטלפון באמצע תחנת אוטובוס ליד זקנים ותגידי אווויי כמה אני חרמנית ובא :אני רוצה עכשיו זיון והבא שאני רואה אני יקח אותו הביתה וכל מינ י דברים כאלה...

holly shit

New member
נחמד עד מאוד אפילו הייתי אומרת

אבל אין כמו לנסוע לרמאללה ולצעוק מוות לערבים ,זה ממש קורע או באמצע משחק של ביתר להתחיל לצעוק "מכבי ת"א אהבת חיי" ...

bobby6killer

New member
מצטער שאני לא עומד

בסטנדרטיים ההומואים שלך..פעם הבאה שאיהיה אכפת לי ממה שאתה חושב על הזין שלי אנני יאמר לך
ולפחות אני לא חבר של קופה מהאינטרנט
and you know what im talking about
))

JACKASS 4 LIFE

New member
חחחחחחחחח.....

די די אל תיבכה.... ולא אנלא יודע על מי אתה מדבר =\... אשמח עם תעזור לי בזה....

omni96

New member
אתה רואה שאתה אידיוט

זהו הנה יצאת מאצ'ו גדול !!! וואאוווו אתה סתם הומו מתלהבב לך תאכל בתחת !!! יאללה עוף מהפורום אפחד לא אוהב אותך פה ובשום מקום אחר אז זדיין לי מהעיניים שמעת !? כל ההודעות שלך אידיוטיות כאלו

holly shit

New member
היי מה קרה כולם נפלן עלין פתאום..

זה דווקא היה מצחיק מה שהוא אמר..בן דווקא אתה נעלב מזה הייתי בטוחה שאחרי שגרמת לאלפי ילדים לרוץ מהפורום בדמעות לא יהיה לך כ"כ אכפת מירידה קטנה

omni96

New member
זה כי

הוא פוזר הומו מטומטם ! בזמן שלא היית פה הוא הספיק...אממ הרבה דברים לא נדון בזה כעת

JACKASS 4 LIFE

New member
כמה דברים מיסטר פאנק בוי....

אמממם ההודעה לא שורשרה עליך ולא פנתה אלייך בשום דרך, אז סתום תפה הגדול תפסיק להיתערב בכל דבר, לא כל דבר סובב סביבך בחיים ובפרט בפורום. אני לא שואל אותך עם להישאר פה או בכל פורום אחר, לא אתה ולא אף אחד אחר יקבע לי את זה. לא שאלתי מי אוהב אותי,לא מצפה שתואהב אותי, לא רוצה שתואהב אותי. לפי מה שאני זוכר מהמריבה האחרונה שלי ושלך סיכמנו שלא אתה ולא אני נגיב אחד לשני. תפסיק לחפש לצאת "גבר" בפורום בכך שאתה מנסה לרדת עליי. בסה"כ צחקתי עם בן, לא רציתי שהוא יפגע ואני יודע שהוא לא ניפגע. זה סתם היה בצחוק,שום כוונות. חבל שאתה חטטן מטומטם שחייב להידחף לכל דבר וחייב אחריי זה הסבר מפורט כמו לילד בכיתה ב'. אני מקווה שזו התגובה האחרונה שלי...

bobby6killer

New member
-הבהרה-בן לא נעלב אלא סתם מאוד

התעצבן על העובדה שהזין שלו לא מספיק לחור תחת של יוני ולא עומד בסטנדרטיים שיוני מעמיד (תרתי משמע) לו...... אור לםי דעתי תרגיע אחי.ולרגע אחד חשבתי שכתבת תתגובה אליי ולא אל יוני וחשבתי כזה:ואט דה פאק? אבל לא חשוב אחי.. ויוני לפי דעתי באמת אתה סתם פוזר בפוזה של הסקייטר\ג'קאס מן ותכלס אחי מעולם לא שמענו ממך פה בפורום על איזה פליפ מטורף שנחתת או שעשית חינגה (יענו ג'קאס) מטורפת...ולכן אני ואור קוראים לך פוזר... על העובדה שאור לא אוהב אותך אין לי מה לאמור כלום... אין לי שום זכות להעיף אותם מהפורום או לעשות עליך כל דבר אחר ואני באמת חושב שבאת לפה כדי להכיר בנות והצלחת בזה (ןהמבין יבין) וביננו יש קו "לאב מי" שמה יש מגוון בנות כמו : ענת בן 26 שמחפשת גבר שיגרום לה לחייך כל בוקר" וכל מיני אתרים שונים... הפירוש לפוזר הוא לא כלכך מסובך ולא נראה שיש פה אחד בפורום שלא יודע את הפירוש... הפנם נא גבר... ועוד משהוףעל דיון שיש פה על סרטי ג'קאס\cky מעולם לא אמרת כלום ואני מבייש את הניק jackass4ever אל תעלב...

bobby6killer

New member
תיקון טעויות

במקום המשפט: ועוד משהוףעל דיון שיש פה על סרטי ג'קאס\cky מעולם לא אמרת כלום ואני מבייש את הניק jackass4ever אל תעלב... התכוונתי לאמור:בכל דיון על סרטי ג'קאס\cky מעולם לא הגבת ולא כתבת כלום ואתה מבייש את הניק jackass4ever אל תעלב

למעלה