hilalev

New member
שירגיש טוב! עושה רושם שהוא יצא בזול

זו ההזדמנות שלך לשכנע אותו שיחליף כלי תחבורה..

m a m m y

New member
מרווה שהכל בסדר

ושירגיש טוב. (את בטח כבר לא פה כי הלכת להיות עם בעלך.)

לא לא..אני פה..

מחכה לעדכונים ממנו..אמר שאין צורך שאגיע.. ויש לו כלי תחבורה אחר..העניין שאנחנו גרים בנתניה , והעבודה שלו בת"א אז האופנוע הוא בכדי לחסוך את הפקקים של הבוקר..ושל אחה"צ האוטו של העבודה נשאר בת"א..ובעלי חובר אליו כל בוקר עם האופנוע ומתחיל לעבודה ובסוף היום מחליף שוב לאופנוע ובא הבייתה... כפרוני עליו..לא רוצה לראות אותו עם גבסססס...ושברים... אוף! האמת תכננתי לצאת לשופינג עם אמא..נורא רציתי לחפש וילונות..וויתרתי על התענוג...אז אני פה.

אני כל כך מבינה אותך

אופנועים זה כלי פשוט מסוכן!!! כל שטות קטנה של נהג יכולה להסתיים באסון!!! אני שמחה שהוא יצא בזול רק עם שברים, על אף שגם זה בוודאי מבאס ולא נעים. כולם כל כך ממהרים לכל מקום שאני מבינה את חוסר הרצון שלו לעמוד בפקקים ואופנוע כל כך נוח בהיבט הזה - אבל צריך לעשות ויתורים - במיוחד עכשיו כשמצפים לילד. תנסי לדבר איתו על זה...ואולי אחרי הלידה זה יבוא לו מרצונו. בכל מקרה - המון איחולי החלמה מהירה!!

hilalev

New member
אחותי גרה בנתניה וגיסי עובד בת"א

הוא נוסע כל יום עם רכבת. אחלה שיטה, מהירה ונוחה.

m a m m y

New member
מקווה שעידכונים מרגיעים יגיעו בקרוב

אולי ככה תוכלו קצת לנוח ביחד.

tamy28

New member
בטוחה שהכל בסדר בינתיים קחי ../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יסתדר במהרה ושתיווכחי במו עינך שהבעלול בריא ושלם

גררררררר!!!

מהרגע שפירסמתי את ההודעה עד עכשיו האורתופד עוד איתו...התקשרתי כבר אלפי פעמים רציתי לשמוע עדכון..וכל פעם שהתקשרתי האורתופד עוד איתו...זה כבר המון זמן...אוף שיסיים איתו כבר אני מתה לדעת מה קורה!!!!!!!!

ashlaya

New member
../images/Emo24.gifמקווה שלא משהו רציני מידי

באמת לא נעים לשמוע העיקר שירגיש טוב ...זה הבעיה עם אופנוע..... הרבה בריאות גם אני השבוע עברתי "חוויה" לא נעימה שהחצי חתך את היד וזכה לתפרים ...

ofik

New member
תרגעי חמודה,

בחדר מיון, כמה שהמצב יותר קל, ככה לוקח יותר זמן, כי כל רגע קוראים לרופא לדברים דחופים. בקיצור במקרה הזה לאט בדרך כלל אומר הכל בסדר. חיבוק עופיק

כן כן הכל טוף טפו טפו ...

כבר ציינתי בהודעה אחרת..שהוא השתחרר המלאך שלי והוא בדרך אלי, שבר ביד אין בסוף , כנראה נקע או מכה חזקה..וחבלות בחזה בכתפיים ובידיים.

../images/Emo141.gifהחלמה מהירה ../images/Emo141.gif

אל תדאגי הכל בסופו של דבר יהיה בסדר , תסתכלי על חצי הכוס המלאה אילו "רק" חבלות ...ותודה לאל שזה רק זה

למעלה