../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

חבר של בעלולי התקשר אלי ואמר לי שהוא נמצא עם בעלי במיון כי מישהו נכנס בו באופנוע... אמר שיש לו כמה חבלות בידיים , בכתפיים ובחזה אני עצוב ובוכה!!!

nurilu

New member
אוי../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יהיה בסדר והחלמה מהירה.

rnati

New member
../images/Emo24.gif העיקר שזה לא שום דבר רציני

החלמה מהירה

כן דיברתי איתו

והוא אמר שככל הנראה יש לו שבר ביד
ועוד בודקים לו את שאר החבלות בכתפיים ובחזה... הוא ימשיך לעדכן אותי...אוף כפרה עליו , בגלל זה אני שונאת אופנועים!!!!

א י ו ש י

New member
../images/Emo140.gifשירגיש טוב!! מחזקת אותך../images/Emo24.gif

אל תדאגי יהיה בסדר, הוא יצא מזה קצת אמנם חבול אבל תודה לאל שלא קרה לו משהו רציני

תודה ממו'ש

אוף , אני כ"כ שונאת אופנועים בגלל זה זה כלי כ"כ שביר, הוא פשוט נסע בכביש ומישהו החליט בשניה האחרונה שהוא פונה שמאלה לתוך חניה של בית ( הוא כנראה נסע נסע ופספס את הפניה ובשניה האחרונה לקח שמאלה להיכנס לחניה ) בלי לאותת בלי כלום ופשוט נכנס בבעלי המקסים והעיף אותו מהאופנוע..עם רכב ניחה..מצדי שהרכב היה מקבל מכה מתעקם לא אכפת לי לבעלי לא היה קורה כלום..מפניה כזו והיתקלות עם רכב ברכב.. אבל אופנוע הוא כ"כ שברירי לעומת רכב שכל פיפס יכול לגרום נזק גדול דבר שנהג ברכב יכול אפילו לא להיפגע ממנו... וכשהתחילו עם הפרסומת ברדיו ל "תמיד תחפשו את האיש עם הקסדה " אני מתפללת שנהגים ישימו לב לאופנועים לא משנה עם הם אשמים או לא אבל מספיק שיראו אותם ויתנהגו בהתאם...

שירגיש טוב ../images/Emo140.gif אני כ"כ מבינה אותך

לבעלי יש אופנוע, לפני שנה הודיעו לי לעבודה שמישהו נכנס בו כשעמד ברמזור אדום, הוא עף למזלו לצד הכביש אחרת יכלו לפגוע בו מכוניות שממול.. אני לא אדכח את הרעד בגופי וההיסטריה שהייתי בה עד ששמעתי אותו בטלפון. גם הוא יצא במכות "קלות" יחסית אבל אני ממש ממש מעדיפה שלא ייסע עם אופנוע , כל הזמן אני מנדנדנת שהוא כבר בעל ועומד להיות אבא אז קצת אחריות ועדיף להשאיר אותו בבית אבל זה לא בדיוק קורה! אני מאחלת לו רפואה שלמה והחלמה מהירה ואל תדאגי , טוב שזה נגמר כך !

למעלה