Paranoid Eyes

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כבר יומיים שכולכם בשקט!!!@#$@$

drnaji

New member
מזל שלא הייתי פה ביומיים האלו ../images/Emo3.gif

ממצב סיוון?הכל בסדר?

Paranoid Eyes

New member
נאג'י!!!!!!

משוש חיי, מחמדי, אהוב ליבי הקציצה!!!! אוקיי נגמרה ההתרגשות. *עוברת למצב קריז* נאג'י, אתה לא זוכר שכותבים סיון עם וו אחת? אתה לא? לא!? אתה תענש על זה. תזכור מה אני אומרת:) מילה של סיו. וכן, הכל בסדר, לקוחות פסיכופטיים וזה.. אבל היי! העיקר ש"לי ולסיון יש אותו צבע עיניים!!!"!!

drnaji

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המוח שלי קלט סיוון ולא סיון.אז אני ממליצ לך לוותר על ללמד אותי שזה סיון
יהיה בסדר אל תדאגי! העיקר שלי ולך יש אותו צבע עיניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Paranoid Eyes

New member
מצחיק אותך הא?

מישהו צריך לקשור אותך
אבל מה.. העיקר שלי ולנאג'י יש אותו צבע עיניים! חחחחחחחחחח

drnaji

New member
הצד השני של המטבע ../images/Emo9.gif

אני צריך לקשור מישהו
אבל..העיקר שלי ולסיון יש אותו צבע עיניים |מתלהב בטירופ|

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo8.gif אני אתן לך לקשור מישהו

את השרוכים שבנעל.... ונראה אותך עושה את זה בזמן שאתה קשור
אבל מה.. הכי חשוב תאכלס שלי ולנאג'י יש אותו צבע עיניים |נסחפת בהתלהבות|

שה שה שה שקט בבקשה/tapuzforum/images/emo163.gif/tapuzforum/images/emo13.gif

שששש.... הפורום ישן/tapuzforum/images/emo199.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

עדיין בבסיס משבוע שעבר/tapuzforum/images/emo24.gif

גם אני צריך קצת חיבוקים,אולי אני ילך לאחד החיילים שיחבק אותי./tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo24.gif שום חיילים מזה חיילים..

רק אני
חחחחח יאללה תחזור הביתה כבר!

מקווה שחמישי הזה אני יצא/tapuzforum/images/emo24.gif

ותאמת יש פה חייל שתמיד קופץ עלי ומחבק אותי אבל אכשיו הוא לא נימצא/tapuzforum/images/emo3.gif תאמת הוא דיי גדול והוא ליפעמים שובר לי את הגב/tapuzforum/images/emo163.gifאבל אין על החיבוקים שלך/tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נורא, לא לחינם קיבלתי הסמכה לעיסוי שוודי חחחח חוצמזה, אתה צוחק.. אבל אני ידועה בגלל החיבוקים שלי.. הייתי לי חברה שלפעמים הייתה באה אליי מרחוק רק בשביל זה. מוזר משהו, אבל כשהיא הייתה צריכה אחד כזה באמת היא הייתה פשוט באה אליי.. אהבה את החיבוקים שלי.. כן, הזוי משהו חחח

חח...יא...חיבוק שוודי/tapuzforum/images/emo99.gif

אני רוצה חיבוק שוודי,כניראה את ממש ידוע בחיבוקים שלך חח... גברת חבקני

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

"גברת חבקני".. אני לא יודעת למה אבל הזכרת לי את גברת פריזל מאוטובוס הקסמים חחחחחחח אישה ענקית! טוב, זונת חיבוקים יוצאת לדרך.. שניצ אתה ראשון

אוטובוס הקסמים בי בי בי בי /tapuzforum/images/emo163.gif

יא איך אני זוכר את גברת פריזל חח... אני זוכר את הפרק עם החלל ואלפרד הגינגי,קראו לו אלפרד?עם בת דודה שלו הגינגית,והיה את הפרק עם הגשם,יא חולה על הסידרה הזאת ועל הלטאה,סדרה גדולה חח...,ואת הזכרת לי את גברת פילפלת חח... יאלה חיבוקים חופשי חח.../tapuzforum/images/emo24.gif אחד לך/tapuzforum/images/emo24.gif אחד לפורום/tapuzforum/images/emo24.gifאחד לעצמי /tapuzforum/images/emo24.gifאחד לך /tapuzforum/images/emo24.gifאחד לפורום/tapuzforum/images/emo24.gifאחד לעצמי /tapuzforum/images/emo24.gifאחד לך... סתם חח... שלא יחשבו עוד שאני/tapuzforum/images/emo163.gif חח.../tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo6.gif.

Paranoid Eyes

New member
חחחח אתה כזה טמבל חח

שניצ קטן ומתוק אתה.. איפה אתה? אתה גולש מהפלאפון?

הנני כאן חח.../tapuzforum/images/emo6.gif

בשמירות חח... ושאני בשמירה עצמה אז כן,צריך איך שהוא להעביר את השמירה חח...או שאני שר לעצמי...לה לה לה לה...חח.../tapuzforum/images/emo24.gifוניזכרתי קוראים לגינגי מאוטובוס הקסמים ארנולד לא אלפרד חח.../tapuzforum/images/emo140.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

Paranoid Eyes

New member
אני שרה איתך

להלהלהלהלה *בחייאת שניצ אתה עושה ממני טומטום 2*

למעלה