קוראת אותך ומשום מה זה מרגיע

יש משהו שלו במילים שלך, לא יודעת וכמו בטיטניק, אמרתי לבת של חברה שלי,שרוצה לעמוד איתה על חרטום הספינה,לחבק אותה מאחור, ואז אני אחזיק פן מול הפנים שלנו כדי שהרוח תפזר את השיער שלנו
מה את אומרת?

הרוח נושבת...

תתחברי לרוח הטבע... לרוח האדם ... כמו שרק את יודעת. מנסה לברר לך היכן ניתן לתקוע את התקע של הפן?.......

m i c h a l i

New member
אין לי מילים

ואני לא יודעת אם מה שעשית זה טוב לטווח הארוך... לא יודעת מה הייתי עושה במקומך אז רק מאחלת לכם חופשה נעימה מנוחה לנפש שתתן לך כוח למלא את המצברים

מצוטטת

New member
אני

בד"כ מאד מישתדלת אם ובכלל מלתת עיצות בדיעבד... עוד פחות להיכנס לכיסו של אדם והכי זה בעייתי , כי הכשרה מישפטית אינה מצוייה בידיי! עוקבת, יודעת, מרגישה גם מזדהה לא פעם בקושי, באותו "קיר אטום" בתחושת החידלון.... {אוף בוררת מילותיי} סופי, החיים שלנו מורכבים בין היתר ממניפולאציות קטנטנות וזעירות <נו יקפצו עלי, בטח> אני קוראת אותם הישרדות, לפעמים צורך לרתום סביבה....זו לא מילה "גסה" למה אני עושה כזו הקדמה זהירה עד מהססת? היות ו..., זה הולך לשני הכיוונים אפ'פם לא לשכוח, כלומרת... תיזמון... חישוב של 100 צעדים קדימה לכל אג'נדה יש השלכות... וכשמעורב רגש יש לקחת את כל זה בחשבון כואב, עצוב, מכעיס, המון
מכאן רק , אחורייייייי את חוזרת להפיק לקחים ואיתם לבנות חומה מחוזקת ככה דעתי הפרטית חושבת!!! הפלגה טובה ומהנה לכם שם... יופי , האינסטינקט הרגעי שלקחת אני את אוטודבר הייתי במקרה עושה

לא נעים לי להזכיר את שוב

אבל האיש הזה "ירא שמים" הולך לבית הכנסת כל שבת. טפי עליו והאלוהים שלו

גברת סוף עונה יקרה

בימים האחרונים את ממש עצבנית הייתי מציע לך להרגע ושלא יקרא לך מה שקרה לילדת האור אם היו מפנים אותך מביתך היית חוסמת את כביש מספר 1 תל אביב ירושלים אין מה לעשות הם מנסים בכל מאודם וכוחם לבטל את עינין ההתנתקות עוד יום אולי יומיים הכל יגמר סבלנות יקירתי אין מה להיתעצבן כל עוד זה רק חסימות כבישים הרי לא נרצא גרוע מכך באו נגלה סובלנות

תודה אגוז פקאן ../images/Emo39.gif

אם זו הודעת תמיכה אז
ואם זאת הודעת נחמה אז גם
וכן, בימים האחרונים עצבנית, ולא לא החסימות בכבישים הביאו אותי לזה, זה היה רק החלק הקל ממה שעברתי בימים האחרונים. נראה לך שחסימות כבישים יביאו אותי לרמת עצבים שכזאת????
ושוב

מיקי 43

New member
מתי תלמדי להקליט כל שיחה איתו

או עם עו'ד שלו ואז על משפט כזה ניתן במהירות לבטל את הצו וגם להוכיח שהוא סחטן ועכשיו להרגע לצאת להנות ולכשתשובי להוציא הכל מחדש נהר וחזק פי כמה כי בן זוללת ענבים כזה צריך לקבל טיפול אינסטרומנטלי טוטאלי עמוק ושורשי שיביא אותו לידי מעשה טעויות שעליהן ישלם

מיקי - אתה לא סומך עלי????

לא ,לא הקלטתי אותו, אבל ................ סמוך עלי
יש לי מלאך לבן וטהור שנמצאת איתי ברגעים המסוימים האלה, והיתה איתי כל אחר הצהרים. סמוך עלי!!!!

vered 37

New member
אני מרחמת עליו !

ולך סופי ולילדייך המקסימים אני מאחלת שיט קסום ומהנה. שימי עליו _________________________________________________ ובנוסף.............כמה כאלה..
ואל תראי אותו ממטר כי............ הוא איש קטן. ואת.... אשה גדולה מהחיים.....

למעלה