כי בגלל שהוא לא משלם את מה שצריך

אולי??? ותאמין לי, לקח לי שנה וחצי לעשות את זה. אני לא מהנשים שמחפשות להתנקם ולעשות צרות אבל יש לי 2 ילדים שאני צריכה לפרנס, ואם לאבא לא אכפת, לי אכפת,והגיע הזמן שיש לו חובות ולא רק זכויות.

הוא כועס???? שיכעס

ואולי זה לא עלה לי שקל????? ומה אכפת לו בכלל מאיפה הכסף לזה? זאת סיבה או תירוץ? וזה לא בגלל זה, זה בגלל העיקולים שעשיתי לו, הרגיש לחוץ לקיר פתאם. וזאת היתה הדרך שלו

תלתליפז

New member
אולי הוא מרגיש

חייב להחזיר לך, ובשבילו כל האמצעים כשרים, כולל ילדיו.

תלתליפז

New member
בהחלט דביל

יש אנשים שהתסכול ממלא כל חלקה אפורה טובה בראשם (אם בכלל היתה כזו).

לא יודע מה לאמר לך..

הסיפור מקוטע ולא ברור.. אי אפשר להתייחס עניינית ובצורה רצינית לנושא.

אגוז, אין פה מה להבין

לא מחכים יום לפני יציאה לחו"ל ומודיעים לבן שאולי לא יסעו מחר. לא משנה מה קורה בינינו, לא משנה כמה כעסים ולא משנה כמה מלחמות, את הילדים לא מערבים, לא גורמים לילדים לבכות, לא מכניסים ילדים באמצע. הוא פשוט יודע שעלי הוא לא יכול, אז הוא משתמש בילדים ככלי.

משחקת המשחק

מלמדת אותו שמשתלם.אנשים לא יודעים להפסיק,משהו שעובד...לא מכיר המדד אליו מתיחסת,אכזבה של ילדים,ואיפה היא נמדדת...יודע שנאמן לעצמיך ודרכך זו חובה,אם ברצונך להתקדם לכל מקום,ובכלל...אלו הימים שהתוצאה של מעשים שיבואו,נקבעת...להתכופף לא יעשה טוב לאף אחד.

SecondOpinion

New member
וואלה. תודה. נתת לי רעיון

מי אמר שרק לך (לא את באופן אישי... את אני פונה ל"הגרושה הממוצעת") מותר להשתמש בכל הטריקים שכתובים בספר?? אם זה לא היה חוקי, אי אפשר היה להשתמש בזה. ואולי... אולי בעצם תלונה במשטרה על סחיטה באיומים היתה משרתת את אותה המטרה ומאפשרת לך לנסוע לשייט הנכסף? SecondOpinion עם העו"ד כבר בטלפון. תודה לך, סופ'קלה. תדעי לך, פעם נסחטת, תמיד נסחטת.

תלתליפז

New member
סוף עונה-

יגיע היום בו הילדים יתחשבנו עם אביהם. ילדים אינם טפשים. עד שלב מסויים בחייהם אפשר לסבן אותם ולהציג לפניהם עובדות בצורה ערמומית ומסולפת. יגיע היום בו יעמדו על דעתם, ויזכרו לאביהם את אשר עשה עמלק. כעת את כועסת מאוד ובצדק, אולם דעי שאת התשלום יקבל מאת ילדיו.

נשבעת לך שלא!!!

לעולם לא עירבתי את הילדים , לעולם לא אמרתי להם מה להגיד לאבא שלהם. את זה הם רואים לבד

תלתליפז

New member
ילדים לא אוהבים

כשאחד מהוריהם מפעיל מניפולציות , מנסה להסית, מדבר רעה על ההורה השני. גם אם אינם מגיבים ואינם משמיעים קולם התחושה שאותו הורה גורם להם אינה נוחה. לכן אני אומרת, ויודעת, שיגיע היום בו הם יתחשבנו עם אותו הורה. הם יזכרו לטובה את אותו הורה שלמרות שנפגע מההורה השני מילולית או בכל דרך אחרת, שמר על התנהגות מתורבתת ושידר להם ביטחון ושלווה. סופי, את תמשיכי לשדר להם שליטה עצמית, זה הכי חשוב.

חזרתי מהעבודה, וביקשתי מהם

לשבת לידי והעברתי להם מסר ברור מאד "לא משנה עד כמה אבא שלהם ינסה למנוע מאיתנו לצאת לטיול הזה, אני אעשה הכל, אהפוך את העולם ואנחנו נצא מחר
" הייתי חייבת לתת להם את הבטחון הזה, והצלחתי, אומנם שילמתי מחיר, אבל הצלחתי. והם מכירים אותי הילדים שלי, כשאני אומרת משהו אני עומדת מאחורי זה. אבל גם הכנתי אותם לאפשרות שנגיע מחר לנמל,ובכל זאת נגלה שיש צו עיכוב יציאה, כי הוא לא צפוי.

רחפי לך עם הרוח...

אשה מיוחדת, הפלגה נעימה... מה את מביאה לנו מתנה? תטביעי את הכעס והרוע של העולם במים החוץ טרטוריילים, שלא יישארו שרידים. זוכרת תתמונה החזקה, של הסרט טיטיניאק. בה השחקנית פורשת ידיים ונותנת לרוח לעטוף וללטף אותה, לשאת אותה. מומלץ... חושבת עליך המון. תני לטבע לעטוף אותך, הרוע כבר לא קיים.

למעלה