../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

כמה רוע???כמה רוע יש לאבא הזה????? איש רע, מנוול, תת רמה, לא אנושי,פסיכופט ולא, אל תגידו לי להיות סבלנית כמה רוע????

יושב לו אבא חביב וחושב איך לדפוק את

אמא, אז מה הוא עושה? מתקשר לבן שלו, ואומר לו בארשת חביבה "אתה יודע שמחר כנראה לא תצאו להפלגה בחו"ל עם אמא? כי אני מכין לאמא "הפתעה" ואמא לא תוכל לנסוע לחו"ל" מתקשר אלי הבן, ועם קול של אוטוטו בכי שואל אותי "אמא, מה , לא ניסע מחר להפלגה???" מה זה צו עיכוב יציאה מהארץ?" ומאותו הרגע, רוצה לחסוך מכם את סערת הרוחות והרגשות בה אני נמצאת, ויותר מזה, סערת הרגשות וסף הבכי של הילדים שלי. ואז העו"ד שלו מתקשר אלי ואומר " אם תבטלי את העיקולים בהוצל"פ, לא יוצא נגדך צו עיכוב יציאה מהארץ" ככה בריש גלי. אז חתמתי על מה שצריך, כי את הילדים שלי אני לא אאכזב, ולא אתן לאף אחד בעולם לגרום להם נזק נפשי ומפח רוח. אחר כך הוא מתקשר לבן ששואל אותו "אבא, אז אנחנו יכולים לצאת להפלגה? לא תעשה כלום? והוא עונה לו בקול אבהי ורך "עשיתי הכל כדי שתוכל לצאת מחר, אל תדאג" כל האייקונים הכועסים והבוכים שיש באינטרנט, לא יספיקו להביע את מה שמרגישה עכשיו

איזה יצור

אין דבר מתועב יותר מהורה שמנצל את ילדיו ומשתמש בהם מזלם של ילדייך שיש להם אותך

ע פ ר ל ה

New member
ואת יקירתי סופיל'ה../images/Emo24.gif

תצאו לשוט מחר ולנפוש בכייף גדול את סיומו של החופש הגדול... אומנם ביטלת את העיקולים(באופן זמני),וכשתשובי מלאת כוחות ואנרגיות טובות,תדאגי להראות ל "אפס" הגדול,מאיפה משתין הדג. אני סומכת עלייך! המניפולציה המסריחה שבה הוא השתמש,ופגעה בילדים שלו,לא תסולח. שיתבייש לו ממש!!!

אנחנו נצא להפלגה מחר, על אפו וחמתו

ואפילו אקנה לו מזכרת מחזיק מפתחות של שלד. ואם הוא חשב שהוא יכול עכשיו לשבת במרפסת של אמא שלו ולספר לכל העולם איך הוא זימבר אותי, הוא לא יודע באיזה מצב ישב על המרפסת משבוע הבא הילדים שלי בחרדה, כל שניה שואלים אותי אם יוצאים או לא וזה כואב לי

ע פ ר ל ה

New member
תקשיבי לי יקירתי

מחר,אתם יוצאים להפלגה מרעננת וכייפית. תעבירי לילדים שלך אופטימיות ושמחה לקראת ההפלגה. אז אוקיי,חתמת על ביטול.אז מה? זה זמני הרי,והוא יוכל להתענג לו רק לכמה ימים הגולם המרושע. ואל תיקני לו כלום,זה מיותר!! מה שאת צריכה לעשות זה להיות מאוד החלטית ומאוד פרקטית לגביי צעדייך ומהלכייך. את חייבת להיות חזקה ולשדר לילדים את זה. בבקשה תחסכי מהם את הזוועות ואת ההתנגחויות,כמה שפחות מעורבות שלהם,כך ייטב להם. בכל מקרה,מאחלת לך הרבה כייף,שתהנו לכם מהבריזה והנופים שבדרך... ותחזרי לספר חוויות טובות סופי.

טוב, אז אולי לא אקנה לו מתנה

והילדים שלי הולכים לבלות ולהנות כמו שלא נהנו בחיים שלהם. אני אעשה הכל שבימים האלה הם ישכחו מהכל, וישתלבו בתענוגות. אם הכי חשובים לי, אעשה בשבילם הכל אני זה סיפור אחר, לא יודעת אם אצליח להנות אחרי כל זה. אבל אשתדל

ע פ ר ל ה

New member
ככה אני אוהבת אותך ילדתי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואת,תהני,ועוד איך תהני!!!
))) שמעת אותי? בפקודה!!!!

אולי הוא כועס

כועס שאת יכולה להרשות לעצמך לצאת לנופש עם הילדים..והוא לא יכול להוציא שקל מהחשבון שלו? במלחמה כמו במלחמה יש פצועים.. אין מה לעשות. רק מה הבעיה..המון זוגות שוכחים שיש ילדים באמצע..וכואב לשמוע את השיחה של הילד איתך ועם אבא שלו. חבל..חבל שמגיעים למצב הזה.. אני מאמין בפרידה הוגנת ובמינימום מריבות ונזקים.

יכול לכעוס עד מחר !

מה זו הטיפשות והרשעות הזו? תאמין לי גרושתי גם כן "נשמה" טובה... ולמרות זאת ביום ראשון בקשה שאגש למשרד הפנים לחתום על דרכון לילדים. ויום לפני זה הרגיזה אותי בטרוף. אז מה? טסתי למשרד הפנים כדי לחתום על הדרכונים, אני רוצה שיבלו להם בחו"ל. את מי אני דופק אם לא אותם במקרה כזה?

לא אני ולא אתה יודעים מה קורה

מה שריאתי פה..זה צילום סטילס..ממצב מסויים.כואב..אנני אומר שלא.. לא נכון לעשות כך..לא מסכים איתו.. הכל נכון. מה שאני אומר שאיננו יודעים בדיוק מה קרה..מה גרם לזה..מה נעשה קודם..והאם זו תגובה.. לך תדע...

אגוז, זה לא משנה מה בדיוק היה

מה שגרם לזה זה העיקולים בהוצל"פ שעשיתי נגדו. זה הענין, חשב שיכול לתפוס אותי בביציות והצליח, אבל אל תדאג,סמוך על סופי, סופי לא נשארת חייבת. כל מעשה במחשבה תחילה!!!

למעלה