../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif
אוווווווווווווווווףףףףףףף טוב נו, עכשיו אני אתחיל
המכבייה הזאת משתלטת לי על כ-ל החיים
קודם לא יכולתי לצאת לקורס המסכם בצופים, כי יש כל יום חזרות למכבייה, ואסור לפספס שום חזרה. עכשיו, ברור שאני מעדיפה קורס מסכם מאשר לרקוד ריקודים מעפנים... אבל זה לא מסתכם בלא להופיע במכבייה- אני התחייבתי למכבייה, ואם אני אצא מזה, אני יודעת שהמורה שלי לא תסתכלת לכיווני, לא תעלה אותי להקה, ופשוט תתאכזב ממני. ואני כל כך השתדלתי לא לאכזב אותה- אני איתה כבר שנתיים, טסתי איתה לגרמניה, אני משקיעה בטירוף.. וכן, אני הרגשתי שהיא אוהבת אותי. ובשיעור אחד- הכל נהרס. אוקי, מההתחלה- היום חזרתי מהים, ולא הספקתי לשיעור קלאסי שלי. אז הלכתי עם עוד 2 חברות לשיעור אחד אחרי שלנו. ותיכננו לא לבוא לחזרות של המכבייה <כלומר, לג'אז הרגיל> וללכת להצגה של חבר שלנו כי הוא חבר מאוד קרוב וזה חשוב לו שנהייה שם.. ושכחנו להודיע לדולי
<המורה>. והיא התאכזבה ברמות שאתם לא מתארים לעצמכם. היא באה למקום שבו הייתה ההצגה, והיא הייתה בהלם מאיתנו. והכי גרוע שהיא צודקת לגמרי. עכשיו, היום צופה יוצא ביום שבת הזה, ביום שיש חזרות גושיות למכבייה. היא לא מוותרת לנו אחרי הקטע שעשינו לה, והיא דורשת מאיתנו לבוא לחזרות ולוותר על היום צופה. מכיתה ד' אני מורעלת צופים, אבל השנה התקרבתי יותר לתחום המחול... וברצינות שאני מעדיפה לוותר על הצופים.. אבל אני לא יכולה מצד אחר, כי זו גם התחייבות מצידי.. אררררררררר
עכשיו משהו אחר... בגלל המכבייה הזאת, נפסקו לנו השיעורי קלאסי ושיעורי פוינט.. אם אני לא ארקוד מעכשיו עד קורס מחול בחופש אני פשוט אהיה נפילה... אז למישהו יש הצעות איפה אני יכולה לקחת שיעורים טובים על בסיס קבוע
<פעמיים בשבוע> באיזור שוהם, אם מישהו מכיר.. זה ליד נתב"ג.. תודה רבה לכל העונים והעונות
אוווווווווווווווווףףףףףףף טוב נו, עכשיו אני אתחיל