ליזיגי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אוווווווווווווווווףףףףףףף טוב נו, עכשיו אני אתחיל
המכבייה הזאת משתלטת לי על כ-ל החיים
קודם לא יכולתי לצאת לקורס המסכם בצופים, כי יש כל יום חזרות למכבייה, ואסור לפספס שום חזרה. עכשיו, ברור שאני מעדיפה קורס מסכם מאשר לרקוד ריקודים מעפנים... אבל זה לא מסתכם בלא להופיע במכבייה- אני התחייבתי למכבייה, ואם אני אצא מזה, אני יודעת שהמורה שלי לא תסתכלת לכיווני, לא תעלה אותי להקה, ופשוט תתאכזב ממני. ואני כל כך השתדלתי לא לאכזב אותה- אני איתה כבר שנתיים, טסתי איתה לגרמניה, אני משקיעה בטירוף.. וכן, אני הרגשתי שהיא אוהבת אותי. ובשיעור אחד- הכל נהרס. אוקי, מההתחלה- היום חזרתי מהים, ולא הספקתי לשיעור קלאסי שלי. אז הלכתי עם עוד 2 חברות לשיעור אחד אחרי שלנו. ותיכננו לא לבוא לחזרות של המכבייה <כלומר, לג'אז הרגיל> וללכת להצגה של חבר שלנו כי הוא חבר מאוד קרוב וזה חשוב לו שנהייה שם.. ושכחנו להודיע לדולי
<המורה>. והיא התאכזבה ברמות שאתם לא מתארים לעצמכם. היא באה למקום שבו הייתה ההצגה, והיא הייתה בהלם מאיתנו. והכי גרוע שהיא צודקת לגמרי. עכשיו, היום צופה יוצא ביום שבת הזה, ביום שיש חזרות גושיות למכבייה. היא לא מוותרת לנו אחרי הקטע שעשינו לה, והיא דורשת מאיתנו לבוא לחזרות ולוותר על היום צופה. מכיתה ד' אני מורעלת צופים, אבל השנה התקרבתי יותר לתחום המחול... וברצינות שאני מעדיפה לוותר על הצופים.. אבל אני לא יכולה מצד אחר, כי זו גם התחייבות מצידי.. אררררררררר
עכשיו משהו אחר... בגלל המכבייה הזאת, נפסקו לנו השיעורי קלאסי ושיעורי פוינט.. אם אני לא ארקוד מעכשיו עד קורס מחול בחופש אני פשוט אהיה נפילה... אז למישהו יש הצעות איפה אני יכולה לקחת שיעורים טובים על בסיס קבוע
<פעמיים בשבוע> באיזור שוהם, אם מישהו מכיר.. זה ליד נתב"ג.. תודה רבה לכל העונים והעונות

ליזיגי

New member
אופיר ../images/Emo2.gif

איך אתה מעז לנצל"ש את השרשורים שלי
אנחנו עושים את הלבבות, בראשית, חתונה, זהב, ועוד 2 ריקודים נראה לי.. ואם למישהו יש מושג איפה אני יכולה לקחת שיעורי קלאסי, זה יעזור לי בטירוווף.. תודה

ואווו

תקשיבי, אני מכירה את ההרגשה שמגבילים אותך כ"כ עם החזרות, אומנם אצלי זה לא לדבר גדול כמו המכבייה אבל... אני חושבת שאם יש ארוע באמת באמת חשוב שאת מממש רוצה ללכת ולא לוותר תדברי עם המורה שלך, תבקשי ממנה בכל לשון של בקשה, תראי לה שאת משקיעה בשאר החזרות ומגיע לך לצאת... אני למשל יוצאת לקורס מדצי"ם וההופעה שלי היא באמצע הקורס... אז כן אני יוצאת להופעה אבל אני לא אשתתף בכל החזרות אלא רק בגנרלית ובהופעה עצמה כי המורה סומכת עליי ויודעת שאני אחראית... פשוט תראי אחריות, תראי שאפשר לסמוך עלייך, אני בטוחה שאת באמת ככה כי הריקוד ממש חשוב לך! :)

ליזיגי

New member
את צודקת לגמרי ../images/Emo13.gif

ושיפרת לי את המצב רוח
רק מה שמעצבן אותי שבגלל החזרות האלה נגמר הבלט, ואני אהיה בנפילה רצינית מבחינת הכושר וההתקדמות שלי.. אין לי מקום אחר ללמוד קלאסי, שוהם זה מקום קטן- יש פה רק סטודיו אחד. אוווף
ואני עדיין בהתלבטות לאיזה קורס קיץ ללכת.. מי שהולך לתלמה, יש לכם מושג על תאריכים ושעות
ותווודה לכולםם
<חחח הוא אוכל עוגה
>

H80a

New member
../images/Emo171.gif

הוספתי את הקישר של הקורס קיץ של תלמה ילין.. שמעת אולי על הקורס של ביכורי העיתים?

ליזיגי

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ולא, לא שמעתי על הקורס שלהם.. אפשר מידע בבקשה
למי שיש

ליזיגי

New member
לא הבנת נכון ../images/Emo4.gif

ברור שמותר לי ללכת לראות הצגה של ידיד שלי
הקטע הוא שלא הודעתי.. זה חוסר אחריות, ובקטע הזה היא צודקת לגמרי.

למעלה