cutie pooh

New member
../images/Emo45.gif

כמו בפרק עם הילד החולה שהיא גרמה לו לתבוע את אלוהים.. אח"כ כשהוא מת (
), ואלי סיפרה לה ובכתה, היא אמרה בכזו אדישות ש"זה היה די ברור, לילד יש לוקימיה" (או מה שזה לא היה..
) ואח"כ יצאה החוצה ובחוץ בכתה.. או עם הזקנים בבית אבות.. (וכן, גם פה אני לפעמים קוראת..
)

prophecy girl

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo21.gif

אני בכיתי כל כך הרבה!! די הם לא יכולים לעשות את זה!!! בילי!!! לאאאאא! אתם יודעים, בזמן האחרון אני כל הזמן בוכה מסדרות כל הזמן! אלי מקביל, דוסון, באפי <אבל שם אני תמיד בוכה אז זה לא חוכמה..> ובכיתי בכה סרטים שראיתי. אבל בילי!! בילי שלי! אסור לא למות!

Im The Sun

New member
ת'אמת?

אני צופה הדוק של הסידרה ואף פעם לא אהבתי את בילי.. אני דיי שמח שהוא עף מהקאסט (כמה משחק החיים מצידי אה?), אבל אין מה להגיד, בכיתי, ממש, המשחק היה ממש מעולה! של כולם! אין כמו מוות טוב כדי להוציא את הטוב שבאנשים- ריצ'ארד, ג'ורג'יה, לינג.

HuGo Hell

New member
מ-ה-!? ../images/Emo1.gif

את לינג?! ואת ריצ'ארד? לינג שולתת! היא לא באמת ביצ'ית, יש לה לב טוב. ראית איך היא בכתה כשההוא מת? (שכחתי איך קראו לזקן) ומה שהיא עשתה לילד. ומה שהיא עשתה בשביל איליין? היא מתוקה.

למעלה