HuGo Hell

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo1.gif

הוא מת! בילי מת... OMG... הוא מת...

*בוכה קשות*../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

לללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! בילי שליייייייייייייי!!!!!!!!!
לא רוצה! לא נכון! הוא לא מת!!!!!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

זאת הייתה אחת הסדרות שהכי נקשרתי אליה בעולם, והוא היה אחת הדמויות שהכי אהבתי!!!!
ה
הוא לא מת! הוא לא! הוא לא! הוא לא! הוא לא! הוא לא! הוא לא! הוא לא! הוא לא!

Prue 4 u

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo78.gif

Kryptonite

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

היה עצוב, הינה סידרה שיודעת איך לעשות מוות של דמות ראשית, שלא כמו סדרות אחרות...
*שיעול* מכושפות פור *שיעול*

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

כבר קרה לי שבכיתי בסרטים... אבל.. אבל.. הפעם זה היה באמת! וזה היה ממש בכי!!

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

הבכי הכי נוראי שלי זה היה שגילתי שפיבי מתה ב-122 (לא ידעתי מה קורה בפרק, זה היה ששדרו את הטרילר). 202, באפי ועכשיו זה...

Kryptonite

New member
אצלי רק ב../images/Emo168.gif

322 (כשפייפר מתה, דה) קצת, אבל לא בכי. רק עיניים אדומות. ב420, דימעה או שתיים. היה גם את הסוף של 208 בסמולוויל, אבל זה כי הייתי במצבורח מוזר. והכי חזק - ב222 של באפי, ירדו לי מלא דמעות והעיניים שלי היו דומעות לחלוטין.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

וגם ב-213 של באפי! כשהוא היה צריך לעזוב!
רגע, זה היה 213, רייט?

Kryptonite

New member
213?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

שוב עוזב? למרות ש214 היה מאווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עצובבבבבבב (כשבאפי נכנסה לחדר שלה, שכבה במיטה והחלה לבכות. אחרי שהיא דיברה עם אנג'ל, ש...)

כשאנג'ל היה צריך לעזוב.. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

בגלל "חלקי" השופט... או שזה היה 209\10?

xander55

New member
גם אתם רואים אלי מקביל??../images/Emo129.gif

סדרה מדהימה, הפרק התחיל חרא, אבל בעשר דקות האחרונות לא הפסקתי לבכות, קליסטה משחקת יפה, אבל יותר נגע לי המשחק של לוסי ליו, היא פשוט מדהימהף מזכירה לי את פייפר, ואפילו שהיא לא בוכה וכלבתית לפעמים, אין ספק שהיא הדמות הכי טובה בסדרה, בלעדיה הסדרה קקה. איך שהיא באה לאלי ואמרה לי שהיא שם בשבילה, פשוט נקרעתי, אני שמח לדעת שגם אתם רואים. רציתי כל כך שבילי ימות, אני לא אהבתי אותו, אבל הוא היה ממש בסדר בשני הפרקים האחרונים, דיייי נמאס שכול הסדרות עושות את זה, גורמות לך לשנוא את הדמות כל העונה ואז הם גורמים לך לאהוב אותה ואז הורגים אותה, זה משגע אותי.

HuGo Hell

New member
היא רק משחקת אותה כלבה. ../images/Emo1.gif

היא לא באמת כלבה... היא בעצם אישה טובה שקשה לה להביע את הרגשות שלה ליד אנשים.

למעלה