../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

בדיוק היום היה לי נסיון מאוד נחמד עם בייביסיטר - על אחות של גוני, שהיא בכיתה ד'. הייתי צריכה להיות איתה בבית שעה סך-הכל, כדי שהיא לא תהיה לבד עד שגוני תחזור. אז בסך-הכל ישבתי איתה בסלון וראינו פרקים מהעונה התשיעית של חברים שיש להם ב-DVD.
אני לא יודעת למה צריכים לשלם לי על דבר כזה.

HaMsTeR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה ילד חסר טאקט../images/Emo118.gif

אבל כולם כאלה
עשיתי בייביסיטר כשהייתי בכיתה ו'. על תינוק בן שנתיים וילד בן 8 (זה היה לפני שנה וחצי
). והתינוק כל הזמן אמר שהוא רוצה ללכת לשירותים, וכשלקחתי אותו לשם, הוא אמר: "לא 'צה" ואחרי שלוש שניות הוא שוב עשה את זה. ככה בערך 4 פעמים. בסוף הוא עשה פיפי במכנסיים.
והייתי צריכה לנקות את זה
בעעעע. וגם הרסתי להם את הוידאו. טוב, לא בדיוק, הוא היה מקולקל לפני זה, אבל הקלטת של פינוקי נתקעה שם ולקח כמה דקות להוציא אותה
ובפעם השנייה שעשיתי בייביסיטר לא ראיתי את הילדים ששמרתי עליהם אפילו לשנייה אחת. הם כבר ישנו. ההורים שלהם יצאו בערך ב23:00, אז שמרתי עליהם עד 1:00, ויש להם טלוויזיה 60 אינץ' בערך, אז היה כייף.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בייביסיטר זה דווקא סיטר עשיתי שני סוגים בחיי: 1. לבני דודים, ללא כסף, כשדודים שלי יצאו ובוקר אח"כ נשארתי אצלהם והמשכתי לשמור על הילדים במזן שהם נחו. 2. אחד ששלמו לי 18 ש"ח שלעה עלש ני ילדים שהיו קצת מעצבנים.. קודם הם אוכלים ואני צריך לוודא שםה אוכלים הכל אז אני תקוע בלראות טלוויזיה, אח"כ ההורים הולכים אז הם משחקים ורואים טלוויזיה ב21:15 צריך לתת להם שוקו, (אה מיד אחרי האוכל להתרחץ, גאד הם מתרוצצים אח"כ ערומים בבית ם_ם והם מרטיבים את כל חדר האמבטיה), שיניים ולישון ואז זה עניינים של לשים קלטת, וזה בורח לו הפיפי בלילה אז צריך לשים לו מגן תחתון (
אני חשוב שהוא כבר נגמל) ויש לו איזה מכשיר שמודיע על הפיפי אז צריך לחבר, ואז לנוח ולראות טלי עד שההורים באים.

KagomeSama

New member
יש לי לפעמים הרגשה של דה ז'ה וו...

עשיתי בשנה שעברה בייביסטר על תאומים בני 6. תאומים בני 6 הם השטן. אחד היה שתקן כזה ותמיד ישן, והשני היה כזה שכל מה שאת רוצה לעשות זה לקחת מחבת, ולתקוע לו אותה בראש. הוא היה יוצא מהחדר, אחרי שהוא היה "ישן" כביכול, נעמד מול הטלוויזיה, ושואל בקול צפצפני: "מה זה?!?!?!?!!?" באותו רגע את יודעת שכבר לא יהיה לך שקט... ברגעי חסד, בהם הוא כן ישן, הייתי יוצאת לשיטוטים במטבח (היו להם ביצי קינדר!) ומנסה להפעיל את הוידיאו כדי לראות סרטים שהבאתי מהבית (בחוסר הצלחה). בסוף, כשכבר הייתי יותר מתוחכמת, הבאתי מחשב נייד ודיסקים עם אנימה. עכשיו אני עושה בייביסיטר לבת של חברים של ההורים שלי, שנותנים לי 20 שקל לשעה, ממלאים את המטבח שלהם בממתקים, ומתעקשים לשלם לי תמיד יותר ממה שמגיע לי. אני לא מתלוננת... תנסי עוד מקומות! נסיון רע אחד לא אומר שהכל גרוע! בהצלחה!

Hermione HP

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo20.gif

אני לא עשיתי בייביסיטר בחיים.... וחשבתי להתחיל - ועכשיו אני כבר לא רוצה.

Jelly Beans

New member
למה? ../images/Emo60.gif

זאת אחלה עבודה.... אבל תנסי על ילדים שכן היה להם ביביסיטר בחיים שלהם
כסף טוב ^^

Hermione HP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif

אני לא יודעת מה לעשות עם ילדים קטנים.... כאילו - כשהייתי נשארת עם האח הקטן שלי לבד בבית - והוא היה מעצבן אותי, אז הייתי מרביצה לו...
...
אני עדיין מרביצה לו. רק שעכשיו הוא מחזיר לי.

Jelly Beans

New member
זה ההבדל.. ../images/Emo60.gif

גם אחותי הייתה נותנת לי מכות שהייתי מעצבנת אותה
אבל ככה זה אחים גדולים. לאנשים ששומרים עליהם... בדרך כלל לא מרביצים גם אם רוצים.. זה ההבדל

YaLdoNet 4 EveR

New member
שיר, ברשותך... ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

העתקתי את "גם אני עושה מיאו" ואת "גם אני טיפשה וגאה בזה" אבל אני אערוך אותם ואכתוב להם "c ג'לי בין" אוקה? ^_^ הם ממש יפים!!!
אה כן, בייביסיטינג זה השטן.
וכבר קראתי את כל הבלוג שלך.. הוא ממש מצחיק
חחחח לי יש 3 כלבים מותק (ו-5 חתולים אבל הם חיים בסימביוזה) ויש אחד שגבוה ממני פי שתיים, אחד ששוקל ממני פי שתיים, ואחד שלא שם עליי ממטר.
"הטוב הרע והמכוער", כמדומני.
יש לך בלוג שולת! ^_^

Jelly Beans

New member
אוו.. תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אבל אבל.... גם אני גנבתי את הכפתורים מכל מיני אנשים.. לאף אחד לא היה על זה זכויות יוצרים כי הם גנבו את זה ממישהו אחר..
זה הכל שרשרת ^_^ אז לי תכתבי ת'שם שלי, קיי? ^^

ffiendd

New member
../images/Emo4.gifאכן, אכן../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

פעם אחת עשיתי בייביסיטר על ילדה בת שלוש ואח שלה- בן שנה. כשההורים הלכו הילד בן שנה הלך לישון ונרדם, ואחותו באה אלי והתחילה לצרוח על זה שאמא שלה הלכה. לא רציתי שאח שלה יתעורר לכן ניסיתי להרגיע אותה. וכשזה לא הלך- ניסיתי לעשות את הדבר היחיד שחשבתי עליו- פשוט עזבתי אותה לבד בחדר. ורבותי-
זה עוזר
ברגע שהם מבינים שאין להם בשביל מה לבכות כי במילא אף אחד לא שם עליהם, והבכי שלהם זה סתם בשביל פרובקציות, הם מפסיקים לבכות
מדהים- הלא כן
אז היא באה אלי ונתנה לי את הצבעים שלה וביקשה ממני לצייר לה ציור, אז ציירתי לה, והציור- ד"א, עוד תלוי על המקרר שלהם. אחרי שסיימתי היא הודיעה שהיא צריכה לשירותים, ואני ישבתי בסלון ושמעתי מוזיקה וראיתי טלוויזיה. אז היא מגיעה אלי, עם המכנסיים למטה, ומודיעה לי- שאני צריכה לנגב לה את התחת כי היא לא יודעת לבד
ניסיתי לתרץ לה את זה ואמרתי לה שילדים גדולים יודעים לבד, והיא כבר ילדה גדולה, אז אחרי שחיפשתי בשבילה נייר טואלט[התקשרתי לאמא שלה בשביל לשאול
], כי לא היה להם, היא ניגבה לעצמה את התחת ודרשה שאני אעמוד לידה. אח"כ היא הלכה לישון כמו ילדה טובה, ואז אח שלה התעורר. ניסיתי להרדים אותו, ואיך לומר- זה לא ממש הלך, בסוף הוא נרדם עלי ואז שוב התעורר כי היה לו פיפי, ואני הייתי צריכה להחליף לו חיתול
אז, למזלי, ההורים שלהם הגיעו ונתנו לי את הכסף..פיווו
גרררר, מאז יש לי טראומות מבייביסיטר. חמודה- יש לך מזל

למעלה