חברים

../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo4.gifחברים

אני לאט לאט מוצאת את עצמי בכיתה יא לבד וזה ממש לא נעים ולא כיף בכלל............ודרך אגב חג שמח לכולכם לי הוא יהיה עצוב מאוד........אני מרגישה רע מאוד..........וצעוב מאוד

עוד משהו

מאדם מוקפ בחברים הפכתי לכלום לאדם שבא לביצפר ואין סביבו אנשים.....אולי אני באמת אפס כמו שהיא אמרה .........אולי אני באמת לא ששוווה כלום ובגלל זה אפ אחד לא רוצה בקרבתי.....אולי באמת כל מה שהיא אמרה עליי הוא נכון....

תגידי מה קורה לך?

היא אמרה שאת אפס וכל השטויות האלו כדי שתרגישי רע. זה מה שאת רוצה? להסכים איתה ולהרגיש ככה? מה אכפת לך ממנה, תפסיקי להתנהג בגישה כזאת עכשיו במקום להגיד שאת כל הזמן לבד, זה באמת לא עוזר שאת אומרת את זה. תעשי משהו, תעשי! תלכי תסתובבי דברי עם תלמידים לא חסרים תלמידים חברותיים שישמחו להיות איתך בבית הספר!
אני מציעה לך לשנות את הגישה ומהר. יומטוב

sh53

New member
כתבתי לך באחת ההודעות הקודמות

לפעמים צריך לפתוח את הפה, לא אומרת שישר להתחיל ללכלך ולנבל את הפה, אבל אפשר בעדינות להסביר לחבר'ה שמסביב שמה שמספרים להם לא נכון והם שמעו רק צד אחד בסיפור, אך יש גם צד שני בסיפור - אותך.

sh53

New member
קודם כל חג שמח גם לך ממני ../images/Emo149.gif

מה קורה איתך בפורים? מה התוכניות שלך? יש אפשרות להצטרף לחברים אחרים וללכת איתם למסיבות/למופעים או למקום אחר? יש סיכוי לשכנע אותך לנסות ולדבר איתם וזה כדי שבפורים לא תישארי לבד?

RossandRachel

New member
למה את נותנת לה לעשות לך את זה??

מה שעשית הוא פשוט שכנעת את עצמך שמה שהיא אומרת נכון- וזה לא! שכנעת את עצמך שאת אפס, נתת למה שהיא אומר תלחלחל לך עמוק ללב ולהשתלט עלייך ולהוריד לך את הבטחון. א באמת רוצה לתת לה להצליח בתוכנית המזוויעה של להרוס אותך?את רוצה לתת לה את הסיפוק הזה????????

למעלה