../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

עוד פיגוע!!! אוף!!! זה נוראי! עד עכשיו לפי מה ששמעתי יש שבעה הרוגים.
-לזיכרם.
אוףףף!!!!!!!!!!! ראיתי עכשיו תמונה מזעזעת! ומצאו מחברת של ילדה אחת שכתוב ''למה טוב לחיות בארץ ישראל'' דיי! זה כל-כך נוראי
אוףףףףףףף- דיי לפיגועים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכון!!../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

זה כל כך עצובבבבבב
היום זה יום שאני מתחילה מאוחר ואני כזה בבית ואמא שלי התקשרה ואמרה לי שהיה פיגוע, ואני גרה ממש קרוב לציר הרצל אז כל הזמן היו אמבולנסים... וזה היה ממש לא נעים.. ומה זה נלחצתי כי לא זכרתי אם יש לי חברות שנוסעות בקו 14... אוי... מתי כבר נצא מהמציאות הזו
לזכר כל ההרוגים

../images/Emo4.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

זה קקע לחיות כאן עם כל הפיגועים!!! אנשים לא מבינים כשהם רואים שהיה פיגוע שמישפחות שלמות נהרסו ואנשים באמת נהרגו....דייי!

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifזה באמת מבאס...

בעע דווקא שחברה שלי מי-ם מתגייסת היום....

chompi2

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזה אנשיםםם יש בעולםםם הם אפילו לא אנשיםםם:( הם מפלצות!!!:(:(:( לזכר שבע ההרוגים

PinkHorse

New member
טוב סה"כ אתם צודקים אבל לא רק..

המחבלים אשמים בכל זה! תאמינו לי שעם ישראל לא הייתה משחררת כל יום מחבלים שיושבים בכלא המצב הזה היה מתדלל!!! אני נשבעת לכם שאני לא מבינה את זה! הם מחבלים-מזיקים! למה לכל הרוחות משחררים אותם?! בואנה כמה משפחות סובלות בגלל כל השטיות שכמה אנשים החליטו!!!! זה חייב להיפסק!!!!!! ועדיין...גם אני מרימה
לזכר שבעת ההרוגים!

a l o n i s 1

New member
צריך להבין.....

צריך להבין את המשפחות האלו שהיו משפחות רגילות אבל מה עכשיו קרעו להם את החוט הזה של משפחה רגילה והם עכשיו משפחות שקולות.! אבל גן רציך להבין מאיפו נובע הרצון הזה להרוג אותנו ..מה שמניע את המחבלים......!? והרצון הזה הוא אנחנו... אנחנו ממררים לחלק מהם את החיים.. ולא אני לא מצדיק את מה שהם עושים אבל בישביל לעצור את זה צריך להבין את הבעייה! ולזכר 8 ההרוגים ... (מקווה שלא היתבספו עוד)

ניצקוש

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif ממש עצוב!!!

למעלה