רותיקה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

ים של דמעות בשתי עניי..... ליבי זועק... מה שאני מסוגלת להוציא מפי זה "למה"?????? היום ה- 9/9 היום הולדת שלי- היום הכי משמח בחיי, היום ה- 9/9 פיגוע בצריפין- מקום שרותי, היום ה- 9/9/ מ---ת----ה ילדה בת גילי שהתגייסה חודש אחריי.... היום המאושר בחיי הפך בין לילה ליום של דיכאון ותהיות, ושאלות שאיש לא יוכל לענות עליהם... דודה שלי שבורה......היא בוכה.....גם אני.... הלכתי להצגה. . . מאושרת... היום יום הולדת..... דקה לפני תחילתה דודה שלי בוכה בטלפון...... היא מתה!!!!!!!!!!!!!! הלכתי הבייתה. כ"כ הרבה צרופי מקרים...... צרופי מקרים??? ל===מ===ה?????????????????????????

בדדי

New member
יש דברים...נסתרים

אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנסתר הדבר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אל נבקש סיבה לכל צעד אל נבקש לדעת כל סוד יש לפעמים שסיבה לא נודעת אל נתיאש, אל נפסיק לצעוד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל יש בוודאי דברים שעשינו ישנם כאלה לא מעטים אם עדיין סיבה לכל זאת לא גילינו אולי נגלה סיבתם בעתיד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע קשה לחגוג כשמוות מסביב... אבל דווקא מוות מחזק בנו את חשיבות החיים... תשמחי תשמחי שאת חיה תשמחי על כל יום נוסף בחייך... מותר לך ..
יהיה זכרה ברוך

ה מוזה

New member
רותיקה .. אפשר לחבק אותך ילדה ?

איחלתי לך רק קודם יום הולדת שמח ושיהיו לך רגעים של אושר שמחה ושלווה ועכשיו .. הצעקה הזו שלך עם כל הכאב האיום על אובדן שכזה .. פשוט רוצה לשלוח לך מכאן תנחומים וחיבוק , אני כאן בשבילך תבכי ילדה .. תבכי צירוף מקרים ? אל תחפשי סיבות .. בטרור נפשע שכזה ואם את רוצה ..אז על אחת כמה וכמה תהיי את צוואת חיים , כל רגע הוא יקר מפז השאלות ..יישארו הכאב .. יישאר כל כך כואב ..פשוט כואב אני כאן .איתך
לזכרה של נשמה טהורה

מתוקה שלי..../images/Emo23.gif

הלוואי והיו לי מספיק מילים לנחם, הלוואי... אני לא יודעת מה להגיד, אני פשוט לא יודעת... היום הזה.... היום הזה גרם לכל כך הרבה אנשים לדמוע... ים של דמעות, ים של בכי..... אני מחבקת אותך ושולחת לך את אהבתי...
מתפללת בשביל כל האנשים שעכשיו בוכים ובשבילך שיהיה לכם מספיק כוח להכיל את כל הכאב הזה... זה כל כך כואב, דוקר בנשמה!!
לזכרם של כל ההרוגים בפעולת הטרור הנוראית הזו. תהי מנוחתם עדן

למעלה