Shir Shoogi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

אני לא יודעת בדיוק מה לכתוב, ואני מצטערת שפתחתי שרשור חדש אתן מוזמנות למחוק! מנהלות הפורום- אני יודעת שאתן מוחקות הודעות לא חשובות, אבל מה שכתבתי בשרשור דוליז החדשות אתמול היה חשוב, אני חושבת.... רציתי לדבר על נושא, שאולי יפתח כאן דיון בפורום, וישפר את מה שדיברתי עליו...! פשוט רציתי לשאול, איך אתן מחליטות איזה הודעות למחוק? לפי מה- לפי מי שכתבה אותן?! אם לא חשבתן שההודעה ההיא לא חשובה, בוודאי גם תמחקו את זו, למה לתת זכות ביטוי לעוד בנות ולדעותיהן...?! תחשבו על זה.

TRaffiC LiGhT

New member
אף אחד כאן..../images/Emo117.gif

לא מוחק לפי מי שכתבה את ההודעה!
עכשיו, את מוכנה להגיד לי מה היה כתוב בדיוק בהודעה, כדי שאני אסביר לך למה היא נמחקה?

Shir Shoogi

New member
ס22ה, ו...

סליחה שהתעצבנתי... אה... ההודעה הייתה בשרשור דוליז, אחרי הדולי שלי (שגם כן נמחקה משום מה :0)אחרי שלא כתבו שום תגובה במשך... (?) ימים, וכבר פורמו עוד דוליז ועליהן הגיבו.. וזה לא היה מתוך פרץ של קנאה (אולי כן...) פשוט שאלתי למה לדוליז אחת מתייחסים ולשניה לא, וזה שאלו שצריכות את התגובה הבונה דווקא יותר הן המתחילות (כמוני)- כדי שנדע מה לשפר... וכתבתי גם שאולי מגיבים רק לדוליז של ה"מקובלות"- כמו בחיים..? אז לדעתי זה היה קשור... אבל את החלטת...

TRaffiC LiGhT

New member
האמת... ../images/Emo117.gif

אני לא זוכרת שמחקתי את זה, יכול להיות שמיכל מחקה את זה. יכול להיות שהדולי שלך לא הייתה משורשרת לפי חוקי השרשור שהיו כתובים בהודעה הראשית. יכול להיות הרבה דברים. מה שבטוח גם אם מישהי פה מגיבה רק לכאלו שכביכול מקובלות יותר, זה בחירה שלה. כמו בחיים. ואת לא יכולה להכריח אותה להגיב לך.... ואם באמת לא מגיבים לך כמו שאת אומרת, תנסי ללמוד מטעויות של אחרים.

totsade

New member
גאש...../images/Emo187.gif

ההודעה נמחקה כי היא לא הייתה לפי כללי השרשור שהיו כתובים בפירוש להודעה של הדוליז החדשות.

Shir Shoogi

New member
אה...

אבל לדעתי כן... אני בטעות שרשרתי את הדולי שלי לדולי של זו הקודמת ולא להודעה הראשונה. זו הסיבה? כי זה לא היה בכוונה...

totsade

New member
כן זאת הסיבה.../images/Emo187.gif

אם היו מוותרים לכל אחד שרשורי הדוליז לא היו מסודרים והיה מעצבן לקרוא אותם.

למעלה