שוב חוזר הדיכאון

desperate heart

New member
../images/Emo7.gifשוב חוזר הדיכאון

שוב הימים שאין כוח ממש לכלום לא מעניין אותי מכלום מחפש מה לעשות הלוואי ויכולתי לעבוד אפילו כמה שעות ביום ולהרוויח פחות ממינימום אני אמנם נמצא במסגרת אבל המקום קצת מאוס עליי ועולה יותר כסף להגיע לשם ממה שאני מרוויח, מילא אם היה לי סיפוק כל שהוא, פעם היה היום כבר לא כתבתי משהו בבלוג שלי מקווה שתכנסו תקראו ואם מה להגיב ולומר זה יהיה נחמד http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1263108 תודה לקוראים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
דברים מהעבר...

שרובצים עליך, לא נותנים לך להמשיך בחייך, נראה כאילו הכול כל כך כבד עליך, כל כך מאוס, אין חשק לכלום. יקר, הדברים שכתבת, כאן ובבלוג, עצובים, נראה שאתה לא מצליח להשתחרר מהעבר, מהסיוט שרודף אותך. נראה שהרמת ידיים, אולי אין לך כוח להלחם יותר על החיים שלך, מרגיש שבשבילך החיים נגמרו, ואולי אף פעם לא התחילו. אנא, ספר לנו אם אתה מקבל טיפול, אולי כדאי שתשתף יותר, ואם מתאים לך בוא לדבר אתנו בשיחה אישית, ננסה ביחד לדבר על כל הדברים הרעים ואולי ביחד אתך נמצא פתח של תקווה בשבילך.

אסור לתת מכות

זה בנגוד לחוק ולמוסר, כי כאב פיסי סכנה לאדם. אל תתן מכות אף פעם. השתדל לנצל כל מקום שאתה בו בחיים, בדרך הטובה והיעילה ביותר שתוכל. אם תשקיע במקומות שאתה בהם, תוכל להתקדם לטובים יותר. במסגרות אפשר למצוא חברים נחמדים ומענינים.

davidh

New member
גם לי אין כוח לכלום בימים אלה ובטח שלא לעבוד

יש עוד מישהו בעסק?

למעלה