עצוב לי נורא...

R a c h e

New member
../images/Emo7.gifעצוב לי נורא...

דיאנה, חברה טובה שלי חברה מהעבודה נהרגה הערב בתאונת דרכים
אני חוזרת עכשיו ממשמרת ערב ישר לכאן, חייבת לספר, לדבר... בסביבות השעה 21:00 קיבלנו שיחה מאמא של דיאנה, היא לא משיגה אותה בסלולרי, יודעת שנסעה במונית לאילת, ויודעת שהייתה תאונה קשה בדרך.... מכאן, הכל השתגע...... התחלנו להפעיל קשרים ולנסות לקבל תשובה האם מדובר, באמת בה, לא קיבלנו שום מענה ברור. כעבור חצי שעה נוספת יצרנו קשר עם בעלה של דיאנה, הוא אמר שהוא בדרך לסורוקה, לזהות את הגופה שלה, ידוע לו על נהג מונית ושתי נשים שהיו בה הרוגים, ושמצאו את תעודת הזהות שלה בשטח וידוע לו שיש גופה.... מכאן קיבלנו עוד ועוד חיזוקים למה שחששנו ממנו יותר מכל. בהוראת מנהל המחלקה והאחות האחראית, אספנו את כל הצוות, כולם קיבלו דיווח על מה שהיה ידוע לנו, בוודאות מאוד גבוהה, ואז, בסביבות חצות, בעלה דיווח לנו בשתי מילים: "דיאנה מתה"
זה לא נתפס!!!! איך יכול להיות? דיאנה? השובבה כל-כך? שהרבינו להפגש, לצאת ולבלות איתה הרבה מעבר לעבודה? שתמיד חשובה לה דעתינו על הבושם החדש, התסרוקת? ככה מסתיימים להם חיים?
אני לא יודעת עדיין בדיוק מה אני מרגישה, עדיין לא נתפס כמה זה סופי ומוחלט, ואני הרי נתקלת לא מעט במוות, והייתי אמורה להבין, לקלוט....... מה שאני יודעת עכשיו זה שעצוב לי נורא וכואב לי, ממש פיזית, בלב....
רחל.

שולחת לך גם פה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שאלה הם החיים אבל כשזה נוגע בך זה לא נתפס וכואב כל כך... לא יודעת איך אפשר לנחם. כנראה שאי אפשר. חנה (שאוהבת אותך המון ודואגת לך)

../images/Emo16.gif משתתף בצערך הגדול ../images/Emo16.gif

אני חש איתך את הכאב. השנה האחרונה לימדה אותי פרק בעניין הזה. תחזיקי מעמד. מאוד אוהבים אותך.

ידו בכל

New member
../images/Emo16.gif פשוט נורא לשמוע

לפעמים משום מקום מגיע האסון ומותיר אותנו המומים, חסרי אונים, עצובים ולא מאמינים. שולח לך חיבוק ומילים אין

מני3

New member
אויש, לראות כזו הודעה בראש העמוד

זה עצוב. אני שולח
. ראיתי את התמונות בחדשות, אבל רק כשראתי את ההודעה שלך זה התחבר למשמעות מרה.

חרדתי לך ככששמעתי ברדיו

היום בחדשות של שעה 3 אמרו שהותרו לפרסום שמות ההרוגים, אמרו אתשמה של חברתך לינדה וציינו שהיתה אחות בבי"ח באילת ואז מיד חשבתי עליך וקיויתי שלא היית במונית הזו. כואב איתך את אובדנם הנורא של חיים צעירים.

ELI20007

New member
../images/Emo16.gifרחלי היקרה משתתף בצערך ושלא

תדעי עוד דברים קשים בחייך

../images/Emo39.gif תנחומי

כתבת שאת חשה כאב פיזי ונזכרתי בשיר (שהיה שגור על פי מסיבות כמעט דומות לשלך): כשאמות משהו ממני משהו ממני ימות בך כשתמות משהו ממך בי משהו ממך בי ימות איתך כי כולנו כולנו ריקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו ומשהו נשאר איתו. >ספל חמאה שכחה מי כתב, מי הלחין ואפילו מי שר<

R a c h e

New member
משהו ממני מת איתה.....

וואו, ספל! כל היום הייתי מאוד עסוקה ועכשיו אני חוזרת מהבית של האחות האחראית שלי, שם כתבנו את ההספד שנישא מחר בלוויה, וכמובן שכולנו געינו בבכי מר... בין השאר, חשבנו מה עוד ניתן להוסיף מאיתנו למה שיהיה שם והשיר הזה הוא זה שעלה.... אין לנו מושג איך תתנהל הלוויה, זאת תהיה לוויה חילונית או נוצרית ואין לנו קשר עם מי שמארגן את זה שם, כך שכנראה השיר לא יושמע שם, אבל הוא גורם לנו להחסיר פעימה נוספת והרבה דמעות. תודה לך! רחל

אחר

New member
משתתף בצערך../images/Emo16.gif

לאבד אדם קרוב זו חוויה איומה מי יתן שלא תדעי עוד צער

למעלה