../images/Emo7.gifעצוב לי נורא...
דיאנה, חברה טובה שלי חברה מהעבודה נהרגה הערב בתאונת דרכים
אני חוזרת עכשיו ממשמרת ערב ישר לכאן, חייבת לספר, לדבר... בסביבות השעה 21:00 קיבלנו שיחה מאמא של דיאנה, היא לא משיגה אותה בסלולרי, יודעת שנסעה במונית לאילת, ויודעת שהייתה תאונה קשה בדרך.... מכאן, הכל השתגע...... התחלנו להפעיל קשרים ולנסות לקבל תשובה האם מדובר, באמת בה, לא קיבלנו שום מענה ברור. כעבור חצי שעה נוספת יצרנו קשר עם בעלה של דיאנה, הוא אמר שהוא בדרך לסורוקה, לזהות את הגופה שלה, ידוע לו על נהג מונית ושתי נשים שהיו בה הרוגים, ושמצאו את תעודת הזהות שלה בשטח וידוע לו שיש גופה.... מכאן קיבלנו עוד ועוד חיזוקים למה שחששנו ממנו יותר מכל. בהוראת מנהל המחלקה והאחות האחראית, אספנו את כל הצוות, כולם קיבלו דיווח על מה שהיה ידוע לנו, בוודאות מאוד גבוהה, ואז, בסביבות חצות, בעלה דיווח לנו בשתי מילים: "דיאנה מתה"
זה לא נתפס!!!! איך יכול להיות? דיאנה? השובבה כל-כך? שהרבינו להפגש, לצאת ולבלות איתה הרבה מעבר לעבודה? שתמיד חשובה לה דעתינו על הבושם החדש, התסרוקת? ככה מסתיימים להם חיים?
אני לא יודעת עדיין בדיוק מה אני מרגישה, עדיין לא נתפס כמה זה סופי ומוחלט, ואני הרי נתקלת לא מעט במוות, והייתי אמורה להבין, לקלוט....... מה שאני יודעת עכשיו זה שעצוב לי נורא וכואב לי, ממש פיזית, בלב....
רחל.
דיאנה, חברה טובה שלי חברה מהעבודה נהרגה הערב בתאונת דרכים