עונות

rotmania

New member
../images/Emo7.gifעונות../images/Emo41.gif

היי למנלת הפורום הנני אותה בחורה שפנתה אלייך לפני חודש וחצי לגביי ג´ינס שנקרע לי והפנת אותי לעונות-מאז עברו המון דברים והשמצות עלייהם בכל מקום אפשרי *ולבסוף לאחר מסע העינויים שהעבירו עלי...החליטה מנהלת החנות בפ"ת-הגר לזכות אותי בפריט אחר באותה עלות וזה לא מה שרציתי וגם אני לא מוצאת לי כלום .אז מה עושים הלאה?אני חצופה מדיי????????

may24

New member
היי rotmania ../images/Emo24.gif

אינני מנהלת הפורם אבל אשמח לענות לך קודם כל אני שמחה לראות אותך שוב בפורם שלנו... לגבי עונות אני מציעה ללכת עם הזיכוי אולי לסניף אחר לעיתים יש בגדים שונים מסניף לסניף יותר עדכניים, ואת ממש לא חצופה , שיהיה בהצלחה בבחירת בגד מדליק, בוקר טוב, מאי

efil1

New member
היי , את ממש לא חצופה .

שילמת ממיטב כספך עבור מכנס ולא קיבלת את התמורה תתעקשי לקבל את מה שמגיע לך מקווה שתמצאי משהו לטעמך ביי

DREAM111

New member
היי ושמחה שחזרת ../images/Emo142.gif

אז קודם כל אני יכולה לספר לך שניגשתי לסניף בראשון לברר את הנושא שלך ונמסר לי חד משמעית שאין מנהלת או אף אחד בחנות מאשר את ההחלפה או הזיכוי. צוות החנות אמור לקחת את המכנס ולהעביר לטיפול של הרשת עצמה ולפי החלטת הרשת לתת את הדין והתשובות. לגבי הזיכוי טוב מאוד תשמרי עליו ותשתמשי בו כאשר תראי משהו שאכן מוצא חן בעיניך. את יכולה באמת לפנות לסניפים אחרים כיוון שבכל סניף שלהם יש מוצרים אחרים וקולקציות שונות אז אולי כדאי לנסות אולי שם תמצאי שם משהו מעניין ויפה בשבילך. לגבי הגינס כדרך אגב אמרה לי מנהלת החנות בראשון שגינס מכבסים במכונה חופשי (למרות שכמדומני גם על הגינס שאני קניתי אצלם כתוב כביסה ביד). במידה ואת עדיין נתקלת בבעיה צרי עימי קשר ואשמח לעזור.

rotmania

New member
תודה על התגובות של כולכן ובמיוחד לך

דרימו´ש......... לא הבהרתי את עצמי נכון אולי -אך התלונה נעשתה מול אורה משרות לקוחות בת"א(סניף ההנהלה בבן-צבי)היה לנו רומן שלא שמעת עליו באגדות... ניגשתי לחנוית בנחלת בניימין ת"א וגם שם לא מצאתי אני אנסה בר"ג ובזה נסיונותיי הרבים יופסקו-אני לא מוצאת כלום-לא לטעמי כ"כ הקולקצייה שלהם! שמחה על שיתוף הפעולה וממתינה לתגובה ביי וליל מנוחה שיהייה לכולנו שבוע מקסים

DREAM111

New member
אין על מה יקרתי שמחתי לעזור

עכשיו אני מבינה שהקשר היה מול ההנהלה עצמה. מפליא אותי שבהנהלה היו כאלה קרים. כדאי באמת לנסות בעוד חנות ובמידה ולא תמצאי תשמרי לך את השובר עד להחלפת הקולקציה ואולי אז תמצאי משהו שימצא חן בעיניך.

rotmania

New member
דרימוש הנפלאה................

אכן זה מה שחשבתי אבל מי יודע אם יורשה לי הזכוי גם לתקופת המעבר/קיץ??? ומעבר לכך שאין לי כלום ביד מהם=הכל נעשה דרך הטלפון בלבד!!!!!!!!! ללא זכוי ממשי וכו´..................... תודה לך ולילה טובבבבבבבבבבבבבב

אבישג25

New member
היי יקירתי גם לי היה רומן עם עונות

לאחר שלקחתי ג´ינס עם כתוביות שירדו אחרי לבישה אחת (לא עברו אפילו כביסה) דווקא היו נחמדים אליי וזיכו אותי (אותה אורה), אם את יכולה להגיע לדיזינגוף יש שם חנות של עונות שמנהלת אותה אחת בשם יעל, היא מקסימה ויכולה לעזור מאוד, לדעתי יש להם כמה דברים מדליקים בעיקר הג´ינסים, מקווה שסייעתי!!! בהצלחה!

rotmania

New member
תודה לך אבישג25......

ידוע לי שיש חנות בדיזנגוף ואת יעל הספקתי להכיר ממזמן-נחמדה... אבל יש את אותם הדברים +- בכל חנות מקווה למצוא משהו.... תודה רבה

למעלה