נגמר רוקסטאר...

aerosmithes

New member
זה לא ממש ככה...

הוא טוב אבל יש יותר טובים..זאת בדיוק!!...הבעיה... היית מת!!!-בקשר לכישרון כתיבה!!! וסליחה על ההתפרצות בשלי!! don't touch my dilana!! שמעת את wonderfool שלה?! הדיסק וגם השיר בפרט... אבל זה אדיוטי..הוא גם לקח איזשו שיר כי אמרו לו שהוא מפחד וכאלה.. זה סתם מעצבן!! ותקשיב לדיסק של דילנה..אני מביאה אותו מחו"ל אני מוכנה לשלוח כשאני אעלה למחשב מהדיסק... סליחה על ההתפרצות!! חירפנת אותי לרגע!!! לי..

Mano8

New member
ידעתי שאני אעצבן מישהו

בכל זאת אני שמח שהיא לא ניצחה, כי היא תצליח יותר בלי הלהקה לדעתי... ואני אשמח אם תשלחי לי שירים מובחרים מהדיסק שלה. (את בטח תשלחי את כולם)

aerosmithes

New member
חחח...

אין לי אותו עדיין הוא יגיע בעוד שבוע... שמעתי רק חלק... אבל היא מקליטה עכשיו דיסק חדש... כי לפני 8 שנים היא הייתה שונה..גם אותי מעניין איך היא היום... מבחינת המוסיקה... צדקת..!!חחח..בצחוק...פשוט אין על דילנה מבחינתי..

ANGELUSPIKE

New member
בקשר לעונה השניה....

אני דווקא לא כמו כלום פה, לוקאס היה המועדף עלי עוד מההתחלה, לא יודע למה כולם שונאים אותו, אולי בגלל הסגנון המיוחד שלו, שלא כל אחד אוהב אבל מי שאוהב את הסגנון שלו יודע שהוא הכי מוכשר שם, אולי יש לו טיפה בעיית אגו, אבל לאיזה כוכב רוק אין. בקיצור - לוקאס
דלאינה.

aerosmithes

New member
wtf?!- וסורי אם זה אסור..

לוקאס אולי מוכשר... ויש לו חתיכת קול..אבל!! הוא אשכרה דפוק..ובולע חצי מהמילים!! אל תקחישי את זה!! זה ממש הורס!! ויש כאלה שאין להם... דילאנה זה דבר אדיר אחר!! אני מתה עליה... הקומונה שלה רשמתי למעלה.. לי...

Mano8

New member
הממ..

למה הוא דפוק? הוא היה אחד מהאנשים הכי בוגרים ונחמדים שם...

aerosmithes

New member
לוקאס?!?!?!

הוא ילדותי טירוף, יש לו "בעיית אגו" רצינית.. יגידו לו שהוא מפחד הוא יעשה את הדבר הכי גרוע בשבילו בשביל להוכיח שלא... זה לא דפוק?!.. נחמד זה לא אמרתי שהוא לא אני לא מכירה אותו באופן אישי.. אבל בין לוקאס לבוגר יש מרחק שנות אור.. לי...

Mano8

New member
תגובות.

ילדותי הוא לא. הוא לא הראה פעם אחת שהוא ילדותי. או שלא שמתי לב. תני דוגמאות. בעיית אגו יש לו, אבל לא רצינית מדי. להרבה מאוד אנשים יש, בעיקר מפורסמים. בקשר ל- י"גידו לו שהוא מפחד הוא יעשה את הדבר הכי גרוע בשבילו בשביל להוכיח שלא... זה לא דפוק?!.." ברור שלא... הוא רוצה להוכיח שהוא לא מפחד לבצע דברים שונים שהוא לא מכיר ולא רגיל, זה מצויין. מה דפוק בזה שהוא רוצה להראות שהוא לא מפחד מאתגרים? להיפך. אלא אם כן יגידו לו שהוא מפחד לקפוץ מצוק, והוא יקפוץ כדי להראות שהוא לא. אפשר פשוט לראות מכל ההתנהלות שלו באחוזה על בגרות, לפחות יותר מדילאנה (מתכונן לסקילה נוספת) שהיציאה שלה לתקשורת היא דבר ממש כלבתי ומניאקי לעשות (ממתי מלכלכים על חברים?), ומה שהיא אמרה לריאן- שהוא כלום בלי להקת הבית- כי הוא כבר הוכיח שזה לא ככה ב- loosing my religion. זה פשוט קרה ישר אחרי התקשורת כשכולם עוד היו עצבניים עליה, אז תזמון גרוע... לפחות היא התנצלה וכולם המשיכו הלאה. טוב נו... אין לנו ממש איך לדעת עד שבאמת נפגוש אותם ונהפוך לחברים טובים שלהם ונכיר אותם באמת.

aerosmithes

New member
תתכונן!!!

אני אחשוב שהוא ילדותי כי זאת דעתי וזה לא ישנה את דעתי... ולדעתי זה לא ממש טוב..זה אפילו רע... ועכשיו תתכונן!!! זה מה שהיא חשבה!! אני גם חושבת שלוקאס מעצבן...וסבבה היא הצטערה..אז די לחפור על זה!!!! ואני לא שמעתי מה שהיא אמרה לריאן.. אבל היא הצטערה וזה מה שחשוב!! ובקשר למשפט האחרון אני מסכימה!! דילנה זה הטריטוריה שלי!!חחחח בצחוק!! אל תדרסו אותה!!! לי..חחח

Mano8

New member
אבל אני חייב להגיב לדבר אחד

אם מישהו לכאורה מפחד ממשהו, וזה לא משהו שיכול להזיק לו ולפגוע בו, הכי יעזור אם הוא יעשה אותו. (בטח יש על איזה משל או סיפור ילדים) הוא לא פחד לעשות דברים בתוכנית, אלא פשוט זה היה אתגר גדול מאוד בשבילו, וכל הקטע באתגרים זה לבצע אותם ולעמוד בהם. וזה לא משהו פשוט מדי לעשות.

aerosmithes

New member
תלוי...

היה לו שיר קגע לפני הגמר... זה קשור בעתיד שלו WTF?! זה לא סיכון?!... והוא לקח את זה כי המתמודדים אמרו לו אנחנו לא מסוגלים גם אתה לא הא?! וכאלה... והוא לקח את השיר... לדעתי זה מפגר... לעמוד באתגרים זה נכון...אחרת אי אפשר להמשיך.. תמיד צריך לנסות לעבור אותם.. הכל עד גבול מסויים.. לי..

למעלה