נגמר רוקסטאר...

Mano8

New member
../images/Emo7.gif נגמר רוקסטאר...

מה אני אעשה עכשיו בלי המנה היומית של מאגני, דילאנה, לוקאס, טובי, סטורם וריאן.... אני לא מבין איך הם לא המשיכו לעונה שלישית ובמקום זה עשו את "פיראט מאסטר".. איזה חמודים היו כולם לקראת הסוף, כשהם הפכו לחברים טובים ועשו שטויות באחוזה ובפרק האחרון עשו קולות רקע לדילאנה. איך אני אתגעגע...

NP16

New member
לגמרי..דילאאאאאנה../images/Emo47.gifאיך לא זכתה איך.

לוקאס די נעלם לידם :/ וגם את רוב ההופעות שלו אני זוכר בתור הריסת שירים, רק קריפ הופעה שלו שאני זוכר לטובה(שמאגני ביצע איזה פי עשר) והשיר המקורי שלו(ושל טובי גם פי עשר).. בשתי העונות קיצר הייתה לי אכזבה נוראית מהמנצח.

Mano8

New member
אפשר להתנחם בזה ש...

התקשורת קטלה את המופעים של סופרנובה, ואמרו ששווה ללכת להופעה שלהם רק בגלל שדילאנה מחממת. וחוץ מזה, מאגני ממש הצליח בלי קשר ללהקה. המועדף עליי מכל העונה. דרך אגב, ממש אהבתי את fix you שלוקאס ביצע בגמר.

Mano8

New member
*דרך אגב, שאלה.

אם ראית את העונות, אתה ממליץ להוריד את הראשונה? (לא ראיתי אותה) פשוט ממש התלהבתי מהשנייה, אז אם הראשונה הרבה פחות טובה אני לא אוריד כדי לא להתאכזב.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif את ממש לא היחידה...

גדוד שלם מאחורייך

aerosmithes

New member
אויי..

הייתי כל כך...בבאסה!!!! לוקאס.."בולע" חצי ממה שהוא שר... שמתם לב? דילנה מצליחה יותר בחו"ל מאשר לוקאס!!!... וד"א... לוקאס הספיק להתחתן...

עונה מעולה../images/Emo99.gif

רק חבל שהסתיימה כמו שהסתיימה למרות שזאת להקה ממש גרועה עם שירים נוראיים אז זה הדבר היחידי שניחם אותי בעובדה שדילאנה לא ניצחה ולוקאס המזוויע הזה ניצח בהחלט עונה שיש בה הרבה כשרונות זהירה

aerosmithes

New member
חחח...

את/ה(רק תודיע/י...)... וזאירה שלך... אהבתי את be yourself... עם טובי... וגםן את מה שדילאנה שרה-כי אני אוהבת את כל מה שהיא שרה...גיליתי שהיא כנראה מקליטה עכשיו דיסק!!!! ***מאושרת שכמוני***

Mano8

New member
וואו...

אף אחד לא אוהב את לוקאס? ברור שדילאנה ועוד שניים-שלושה יותר טובים, אבל הוא לא עד כדי כך גרוע... יש לו פוטנציאל מדהים. תראו את חלק ממה שהוא שר, אי אפשר לא לשים לב לכישרון כלשהו. חוץ מזה, מבחינת לכתוב ולהלחין, הוא הרבה יותר טוב מדילאנה (אני מקווה שלא יסקלו אותי). דבר קטן (ארוך) לסיום, אותי לוקאס קנה באחד הפרקים הראשונים כשכולם רבו על השירים, והוא פשוט ישב בצד עד שנשאר שיר אחד על הלוח שהוא לא הכיר, וטובי שר לו אותו ואמר לו שיש קטע עם פה-פה-פה-דה (או משהו כזה), ולוקאס אמר משהו בסגנון "מה.. אני לא יכול לעשות דבר כזה... זה טיפשי... טוב למי איכפת, תביא את השיר.."

למעלה