ללא נושא

../images/Emo7.gif ללא נושא

אני לא יודע מאיפה להתחיל אבל אני אזרום עם הראש והלב שיש לי כנראה קיבלתי עונש מאלוהים בגלל שפגעתי בשני אנשים שאני אוהב והם לא סלחו לי ולא יסלחו לי היום חצי שעה אחרי שיחה חשובה שהבנתי שזה אבוד [לא חייב שזה קשור לזה] התחלתי להרגיש סחרחורות והקאתי פינו אותי לאיכילוב לבית החולים ושם עשו לי בדיקות מקיפות לאחר כמה דקות התחלתי לדמם מהאף ועכשיו אני יודע שחלק מהאנשים ייחלו לי את זה ושמחים שזה קרה ואני יודע שגם חלקכם יחשוב שזה מתיחה- ואגיד לכם שאני צריך להיות ממש חסר חיים בשביל לעשות כזה דבר תקשיבו אני לא יודע שגם לחלק זה לא מעניין אבל גילו לי סרטן ממהיר ויכול להיות שתוך כמה חודשים אני יעלם מפה לתמיד [המבין יבין] אז אני אמשיך לחיות את החיים שלי ויהנה כמה שיותר ואל תרגישו מחויביים להתנהג אליי בכבוד כי זה יהיה צביעות תשארו איך שאתם ואתם גם לא חייבים להגיב

עוד משהו אחרון חביב

אני קצת בנאדם חזק ואני בנאדם מאמין אני מבקש מי שבאמת אכפת לו ואוהב אותי שלא יהיה עצוב כי אני חזק ואם תראו לי סימן שאתם עצובים זה יחליש אותי אני אפילו מתחנן ודרך אגב זה לא מדבק אולי בדם

../images/Emo189.gifא../images/Emo189.gifמ../images/Emo189.gifי../images/Emo189.gifר../images/Emo189.gif

מ
ק
ס
י
ם
ש
ל
י
!!!! אני מסרב להאמין בנכונות הדבר, אך בהחלט יש דברים שלא צוחקים עליהם....
כולי תקווה שזו "אזעקת שווא" - סתם סימפטום מוטעה.... בכל אופן, אני מאחל לך
ב
ר
י
א
ו
ת
ו
ר
פ
ו
א
ה
שלמה, בהקדם האפשרי ביותר, כמו גם הרגשה נפלאה ובשורות
ח
י
ו
ב
י
ו
ת
, טובות, נפלאות - בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

אמיר....

תהיה חזק יש בורא עולם ששומר עליך ! כיום מבחינת הרפואה הכל הרבה יותר מתקדם מבעבר ויש טיפולים ותרופות ואנשים יצאו ויצאו מאותם מחלות .... תרים תראש למעלה תילחם ותראה שתנצח מאחלת לך שתרגיש טוב ותצא מזה בשלום

אמיר כנס כנס

זה בכלל לא קשור מה שאתה חושב "אלוהים תסלח לי" יש דברים שאנשים עושים שלא נדע מצרות מה נראה לך שאלוהים יושב שם למעלה ומחכה להעניש אחד אחד חח זה ממש לא ככה אם עשית משהו לא בסדר עצם העובדה שבאת וביקשת סליחה זה כבר אומר הכל זה שלא סלחו לך זו בעיה שלהם וכמו שנאמר החטא עליהם אז אל תרגיש שאם גילו לך משהו וכמו שדדי רשם גם אני מקווה שזה לא זה אז זה בגללך זה ממש לא נכון בקיצר מה שאני מנסה לומר פה תחשוב כרגע רק על עצמך איך אתה מטפל בעצמך איך אתה יוצא מזה בשלום זה מה שחשוב עכשיו תעשה את כל הבדיקות החשובות ותאמין בעצמך כי יש משפט נכון שאני מאמינה בו אם אין אני לי מי לי < אז בהצלחה ושוב המון המון כוחות

אני חושב שכן

או שאני לא יודע אבל זה בא לי בדיוק שעשיתי משהו רע ואני גם לא בטוח שזה אשמתי אבל לא משנה אלוהים ירצה לקחת אותי אין מה לעשות לכל אחד יש את התאריך שלו ואני לא מפחד מהמוות יש חיים בעולם הבא וכגע במצב שלי גם הבריאותי והלא בריאותי לא אכפת לי- אני יהיה כמה שיותר חזק שאפשר מקסימום יבוא לי הבשורה שזה חלף לי

אמיר נשמה כנס...

אמיר אתה יודע כמה אני אוהבת אותך ואתה יודע שאתה החבר הכי טוב שלי יודע עלי הכל אבל הכל אנחנו כבר שנים אנחנו מכירים ליפני כולם פה ולא משנה מה יהיה ומה יקרה אני איתך באש ובמים פתחתי לך את הלב שלי ואתה יודע מה אני עוברת ועוד 3 בבלוג שיודעים עלי ואני מיזדהה איתך ומבינה ויבין כל מה שתעבור זוכר אמרת לי תהיא חזקה אז הנה אני כן נכון יש ימים אני נופלת חלשה למשל השבוע כל השבוע אני על שתיה חריפה מאבדת הראש אבל מישהו באמת שחשוב לי שהיום עשיתי טעות קטנה נתן לי על הראש והבנתי מה אני עושה אז הפסקתי יוסייייי חתן שמחפש כלה תודהההההה וסליחה ואתה לא חייב לדבר איתי אבל תודה על הכל ואמיר עכשיו אני אומרת לך תיהיה חזק ואני איתך תמיד יכולתי להגיב לך לבד אבל אני מגיבה פה למרות שלא אוהבת פורומים... מה אני רוצה להגיד שאוהב אותך תמיד עם אוו בלי כל זה ..כי אתה חבר אמיתי ולא אנטרסנטי ... תילחם ונילחם יחד אתה יודע למה אני מיתכוונת.... אוף אני לא טובה בזה וניגמרות לי המילים קשה לי ואתה יודע למה אסיים בהמון אהבההה כל דבר אני איתךךךך שלך טיפפפ לינוי ....

לינוי נשמאמי

כל מילה דבש סוכר אנחנו אוהבים אחד את השני שנים ומספרים הכל אחד לשני אבל הכל למרות שהיה בינינו מריבה קטנה והכל עבר ואני שמח שאת חזקה וגם אני חזק ופשוט אין לי מילים

../images/Emo201.gifכנסס דחוף חיימשלי

אמירוש כפרעליך אני מצטערת לישמוע.. מי כמוני מבינה אותך אוףףףף אוףף אוףףףףףףףףףף מאמי יש לי כמה שאלות תפנה אליי או תיתקשר אני יכולה לעזור לך הרבה.. להבין המון.. ועצה.. על תאמין לכאלה שאומרים ממאיר.. כי זה לא תמיד נכון אתה תבין על מה אני מדברת כשתדבר איתי.. אוהבת יםםםםםםםםם..

תודה יונע

ביום ובזמן שזה יקרה אני יהיה הכי מאושר בעולם ותיזכרו מה אמרתי- אני עושה מסיבה אצלי בבית

אמירוש

וואי איך להתחיל את זה הדמעות שיורדות שקוראות את ההודעה שאומרות שזה לא יתכן שזה יקרה אני מכירה הרבה אנשים באופן אישי שחלו במחלה הנוראה הזאת אני מקווה שכמו שהן יצאו מזה ככה אתה תצא מזה כמו גדול שתנצח את מה שרוצה לנצח שתיהיה חזק כמו שאתה יודע בכל נושא אתה יודע שאני כאן בשבילך אמן אמן תצא מזה אני יתפלל לזה כל יום נועה

big star1

New member
:( אמיר.רפואה שלמה אמן בזכות אלוהים

אני לא מאמין אבל אני חש את כאבך הקשה שאתה עובר:( אני כולי תפילה שהכל יעבור לך בשלום. אני בהלם ממה שאתה סיפרת. אמיר היקר אף אחד לא רוצה ולא ציפה שזה יקרה לך.:( אחי תאמין באלוהים יהיה בסיידר.יש אמונה יש תקווה יהיה בסדר. נתפלל עבורך שתיהיה חזק שתתחזק שתתבגר על הכל:( אוהבים אותך המון. אבל אני אותך יותר אח יקר.

למעלה