הירושימה שלנו

skywalker 8

New member
ספר לנו

לאיזו מדינה שייכת חברון אם לא למדינה הישראלית? אם כבר שייכות לגוף אחר אז לירדנים והם איבדו את זה לישראל. בשורה התחתונה- הגדה המערבית שייכת לישראל ואז לירדנים.

סלוניק

New member
לא ענית לי על השאלה.

מתי ישראל סיפחה לתחומה הריבוני את חברון אם חברון שייכת לה?

skywalker 8

New member
גם אתה לא ענית לי.

למי חברון שייכת? האפשרויות האמיתיות הן או ישראל או ירדן. בתשובה לשאלתך- חברון לא סופחה.

סלוניק

New member
חברון לא שייכת למדינה.

במסגרת הסכמי אוסלו הוענקה ריבונות אזרחית לרשות הפלסטינאית (שאיננה מתפקדת כגוף מדיני) ושלטון צבאי ישראלי. אתה מציין את אותן "אפשרויות אמיתיות" כאילו כל שטח חייב להיות בכל זמן נתון שייך למדינה מסויימת. ירדן בחרה לספח את חברון ואת הגדה המערבית ומאוחר יותר השטח נכבש ע"י ישראל מבלי שיסופח לריבונותה. למרות שהשטח איננו שייך למדינה מסויימת אין זה אומר כי הוא עדיין שייך לירדן רק בשל העובדה שנכבש ממנה.

Ragamala

New member
לא רק שאתה מצדיק את הרצח

אתה הופך אותו לסתם עוד רצח של אזרח. אתה מנטרל ממנו את המשמעות הפוליטית והערכית של הרצח וזאת כי אתה כל כך רוצה לטעון שהשמאל צבוע. עלוב ביותר

roxy1002

New member
"זכויות אדם לא חלים על מפלצות"

אהבתי את המשפט הזה שכתב "אקרא לוחם אמיץ". * הייתי רוצה להבין ממנו כיצד הוא בדיוק מגדיר מפלצת ? * האם המחבלים הערבים שייכים למחלקת המפלצות או שהדבר חל רק על מחבלים יהודים ? * אם "אקרא" מסכים שמחבלים\רוצחים ערבים הם גם מפלצות שאין זכאות לזכויות אדם - האם הוא יתמוך בעונש מוות למחבלים או בהעברתם סדרות עינויים אכזריות ושיכונם בתנאים לא אנושיים ?

sela v

New member
רוצח הוא לא מפלצת

הוא רוצח, ומי שעושה את זה שהוא בלתי שפוי בית משפט לא מוצא אותו אשם. בעיני כל הרג, שלא נעשה בשם ההגנה הוא אסור. ושאני מדבר על הגנה אני לא מדבר על התקפה לשם הגנה, כמו שרבים בעולם עושים.

משהו על מחבלים

קודם כל מחבלים מתאבדים לא זוכים לעונש כי הם מתאבדים, בכל זאת אני בעד הוצאה להורג של מפלצות מסוג זה, לא לשכוח את מה שעושה צה"ל למשפחות המחבלים המתאבדים.

roxy1002

New member
אז אתה בעד "שלילת כל זכות אנושית"

ממחבלים ? -כן או לא ? אל תתן תשובה מתחמקת. להזכירך, שבבתי הכלא בישראל יושבים מאות מחסלים פלסטינים,חלקם גם ערבים ישראלים, באשמת רצח שהם ביצעו בפיגועים נגד יהודים בישראל.

Ragamala

New member
הוא לא צריך לתמוך

עונש מוות למחבלים כבר קיים כמה שנים. המשפט נערך בדלתיים סגורות אי שם מתחת לאדמה, השופט פוסק אשם ומוציא את גזר הדין (מוות) לפועל ע"י מסוק או חוליית חיילים. אין זכויות אדם כשזה נוגע למלחמה, לאיום על המדינה וכו' אז למה להתחשב ביהודי סהרורי שרצח ראש ממשלה?? לא אזרח פשוט אלא ראש ממשלה!! ואגב עינויים, מדוה יגאל עמיר לא עובר עינויים כאלה? אני אשמח להעבירו לאיזור של הפלשתינאים בכלא כי הוא באמת ראוי לאותו יחס. אחרת אנחנו מפלים יהודים לטובה - תרצח ראש ממשלה ותקבל תא מבודד עם ספרים וטלויזיה, אבל אם אתה ערבי שעצור במעצר מנהלי - תחיה בחור עם עוד 20 איש בלי חצי ספר.

ao007

New member
ואני שואל-.......-?

למי אכפת? כל פעם (או לפעמים) נותנים למשפחתו במה ענקית, בשביל מה? אני לא אומר שלא לפרסם את הדברים שהם אומרים (אם המפרסם אכן מוצא טעם בדבריהם), אבל למה לתת לזה כזאת משמעות עצומה?

ao007

New member
אוקי לא ידעתי

עד עכשיו הייתי בטוח שזה דווקא לכיוון ההפוך.

למעלה