ביטוח דיקלה

ruthty

New member
../images/Emo7.gifביטוח דיקלה

רציתי לשתף אתכם בכעס שהיה לי אתמול על חברת דיקלה אתמול הסוכנת של דיקלה צלצלה אלי ושאלה אם אני ובעלי רוצות להרחיב את הביטוח אחרי הרבה שאלות ותשובות הסכמנו להרחיב כאשר שאלה לגבי המצב הבראותי ובראות בעלי לא היה לי אומץ לשקר וספרתי את האמת לגבי מצבי הבראותי תאמינו לי יכולתי לא לומר לה לצערי איך שהיא שמעה ישר פסלה אותי וברוב חוצפתה נסתה לשכנע אותי לבטח את בעלי כמובן שאמרנו לה לא תודה אבל אני נעצבתי כל חיי אני נלחמת עם הסטיגמה של המחלה עצוב ולפעמים גם מעייף

ruthty

New member
מצטערת שלא עניתי

ביטוח דיקלה שיך לביטוח משלים רק שהיום הם פורסים לעוד דברים פרטים למשל ביטוח ניתוחים וכולי

tropical888

New member
גם לי זה קרה אומנם

לפני יותר מ-8 שנים . זה קרה לי בתחנה המרכזית בת"א ששם ישבו סוכני מכירות של חברת ביטוח שאני אפילו לא זוכרת אם שמה ובגלל שהיה לי זמן פנוי עד האוטובוס התיישבתי כדי לשמוע מה הם יכולים להציע לי, ברגע שאמרתי להם אפילפסיה הם נבהלו ולא רצו להמשיך איתי... לרגע נדהתי אבל המשכתי לי לדרכי עם חיוך ולגלוג עליהם. אני יכולה להציע לכם שלפעמים בכאלו דברים צריך ללכת לסוכן ביטוח למשרדו ולשבת איתו פנים מול פנים והוא ידע מה לכתוב ומה לא כי סך הכל הוא מעוניין לקבל קליינטים, ולפעמים פשוט צריך לדעת למי כן ולמי לא לומר את עניין האפילפסיה כי עדיין החברה לא מספיק מבינה מה זה. ויכול להיות שיש סוכנים שפשוט לא מעוניינים לקבל אנשים לא בריאים ב-100% כדי שלא יצטרכו לממן בהפתעה....

ruthty

New member
דע לך כי רוב הביטוחים לא מבטחים

חולי אפליפסיה למרות שזה לא קשור אחד לשני עוד דבר כל פעם מחדש אני כואבת את התגובות

מה החוק אומר בנוגע לחברות הביטוח?

מישהו אולי יודע או יכול להביא ציטוט בקשר למה שאומר החוק? הרי יש חוק והחוק מחייב את חברות הביטוח לבטח גם אנשים עם אפילפסיה,לא יכול להיות שלאנשים עם אפילפסיה אין ביטוח בישראל כלל, משהו כאן לא נראה לי סביר, אולי חברת דיקלה לא פועלת כפי שנדרש ממנה ויש לדווח עליה, תבדקו בבקשה מה החוק אומר,אתם מקבלים מהר מדי את הדחייה של איזו חברת ביטוח או דחייה של לפני 8 שנים. לדעתי דברים השתנו בארץ ואם לא, אנחנו כאן כדי לשנות לא?

ruthty

New member
../images/Emo13.gifאף פעם לא רצו לבטח אותי

ניסתי את כל הדרכים אבל זה לא עוזר

זאת לא תשובה

זאת התחמקות. אז מה אם את חולת אפילפסיה? ואם את חולת אפילפסיה שמרוויחה מיליארדים? הרי הכל כסף,משהו כאן לא בסדר אנשים, תתעוררו!

לצערי לא

כמובן שניתן לבטח אך הפרמיות יהיו מאוד גבהות בעבר מסרתי שקיים בכנסת הצעת חוק שתבטיח ביטוחי חיים גם לאנשים עם נכיות או מיגבלויות כאלה או אחרות אני טרם אודכנתי בנושא הבעיה בעצם כפולה ביטוח חיים ,וביטוחי עבודה סוגיה שבאמת טרם נפתרה לחלוטין ומעניין אם יש פסיקה לגבי הנ"ל

זה נושא מאוד מאוד חשוב

יש לך איזשהו קישור עדכני בנושא שלומי? מאוד מוזר שחלקנו מקבלים כעובדה את הדחייה של חברות הביטוח, ביטוח חיים הוא דבר מאוד מאוד חשוב. האם באמת טרם נפתרה הפסיקה בנושא הנ"ל או שאנו לא מעודכנים בנושא? אשמח לעדכונים ממי שיודע...

ruthty

New member
דינה שלום

אני אשמח אם יש אנפורמציה מעודכנת רק לסבר את אוזנך כאשר לקחתי משכנתא גם שם לא רצו לבטח אותי אלה רק את בעלי את יודעת שאם לוקחים משכנתא אז צריכים לעשות ביטוח חיים עצוב

ברור שמגיע לך ביטוח דקלה

ואפילו ללא עלות נוספת. יש כמה שלבים לטיפול. ואת מבטיחה לי לא להתיאש ולחזור אלי בכל שלב. כדי לשכנע את ניכנסת לקישור הבא. http://www.pigur.co.il/law/briut.htm ולוחצת על 10 וקוראת . מה שחשוב זה סעיף ג 1. מדפיסה את כל הפרק. כותבת מיכתב לפניות הציבור של קופ"ח, ודורשת את זכויותיך ומצרפת את הפרק המודפס.(אפשר לפקסס) אם תרצי תשלחי לי העתק לתיקון. מחכה למיכתב אישור קבלת המיכתב, ומחכה עד חודש לתשובה, בשלב זה את מנדנדת להם בטלפון, כמה פעמים. אם אין תשובה או תשובה שלילית חוזרת אלי לפורום. יאללה - שיהיה בהצלחה.

אנחנו מתכוונים לביטוח חיים לא

ביטוח בריאות. יכול להיות שטעית אבא של אפי? בכל מקרה בקשר לתשובה שלך בנוגע למשכנתא ולכך שלא רצו לבטח אותך,זה מאוד תמוה, אני לקחתי משכנתא לפני כמה שנים ויש לי בטוח חיים, זה מאוד תלוי בבנק, להבא, בררו בבנקים נוספים, קיימת תחרות סבירות גבוהה שישנם בנקים שכן יבטחו אתכם גם אם יש לכם אפילפסיה, עובדה-אותי כן ביטחו.

טוב

לאחר שקראתי, הבחורה התקונה לביטוחי בריאות מעבר למשלים. לי ניראה שזה הביטוח החשוב באמת. ביטוח חיים פחות חשוב. היום הביטוחים לניתוחים וטיפולים רפואים שלא ממומנים על ידי קופ"ח , מאוד חשוב. וניראה לי שניתן להשיג במחיר כמו כולם.

בשורה התחתונה

אתה לא יודע למה ישנן חברות ביטוח שלא מוכנות לבטח אנשים עם אפילפסיה,ובנוסף אתה מבין שיש בעיה עם חלק מהבנקים למשכנתאות בארץ אך אין לך תשובה כיצד להתמודד עם הבעיות הנ"ל. אין זה רלוונטי מה חשוב יותר או פחות לך או לי, זה כן חשוב שפלח אוכלוסיה מסוים מופלה לרעה,לדעתי ישנו חוק שטרם מוצה עם החברות הללו,זה טעון שיפור ויפה שעה אחת קודם.

למעלה