אני חדשה פה....

lovving girl

New member
../images/Emo7.gifאני חדשה פה....

אז ככה עד לא מזמן נכנסתי לפורם נפגעות תקיפה מינית... החלטתי להפסיק להכנס בגלל היחס שם של זאת שאחראית על הפורום... אז ככה כמו שהבנתם לא מזמן אנסו אותי... מאז אנ ימרגישה חלשה... חשתבי על התאבדות פעם אחתאפילו תיכננתי את זה.. אני מרגישה שאין לי כוח להתמודד יותר. לפני כמה זמן אבא שלי חזר לחיים שלי(אחרי שנתיים שלא שמעתי ממנו כלום) ושוב פעם אני נופלת... חזק!!.. אני אל יודעת מה לעשות... אני מנסה להיות כמו תמיד אבל לא מצליחה... קשה לי... עד שעניין ההתאבדויות שוב עולה על הפרק....

*g99

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

זה טוב שאת מדברת על כך ולא שומרת לעצמך. האם התלוננת? אם כן,צעד חכם. אם לא,מהר להתלונן..זה לעולם לא מאוחר מידי. מישהו יודע על כך מבני משפחתך? יש לך תמיכה כלשהי? קחי את עצמך בידיים,אני יודעת שזה לא קל,לצערי כולנו חוות התעללות כזו או אחרת מהסוג הזה. קחי נשימה עמוקה,חשבי בראש צלול..שתי אופציות נמצאות לפנייך: 1.להישבר,להרגיש מושפלת,חלשה וללא עמוד שידרה. 2.לקום ולהכריז "אני פה,חיה,נושמת ומאושרת". אני יודעת שאפשרות שניה היא הנכונה. איך ליישם..זה כבר שלב שני,לא קשה כמו שניראה..תאמיני לי,יש דרך לצאת מהתחושה הזו.

mimi131

New member
יש טלפון לנפגעות כאלה 1202 תנסי

הרגע התקשרתי וודאתי שהם עונים. הם באמת עונים מהר מכל מקום בארץ והם נמצאים כל הזמן-שבת וחג. נראה לי טוב שתדברי עם מישהו שידריך אותך בדיוק איך לצאת מההרגשה הנוראה. אולי עדיף אפילו על פורום כי את מקבלת שיחה ממש מיד.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

איזה כינוי יפה. נערה אוהבת. מקווה שתוכלי לקחת ממנו את האנרגיה שהוא מפיץ. כתבו לך כאן עצות טובות וחשובות. את מוזמנת בחום להישאר איתנו, להתמודד ביחד, אבל זה לא מספיק - וכדאי שתהיה לך תמיכה טלפונית (וגם טיפול, אם עדיין לא פנית לאופציה הזו) זמינה יותר - קול חי ועכשווי, ברגעים קשים. את מוזמנת לכתוב כאן. אבא שלך חזר אל חייך. איך זה מרגיש לך? כעסת על כך שהוא עזב? למה הוא עזב? בבית יודעים על מה שעברת?

אני חושבת שהיא התכוונה...

"נערה בירידה"... בכל מקרה אל תגדירי את חייך בירידה וזהו. ירידה היא לצורך מנוחה. אפשר לצמוח מן המקומות האלו. מה שקרה כבר קרה, עם כל הכאב הכרוך בדבר צריך להתאבל על זה ואז ללמוד לחיות עם זה לתת לזה מקום בחייך, לא לשכוח. בגלל זה את מי שאת. גם אני מציעה לך טיפול.... ויותר מכך מציעה לך לקחת איתך להמשך הרבה הרבה סבלנות... צריך הרבה סבלנות כדי להתמודד עם מה שאת עוברת...

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif ענקי ענקי ממני

הלוואי וידעתי מה לומר לך, הלוואי וידעתי כיצד לעודד אותך, כיצד לתמוך בך. אז כרגע רק אוכל להציע לך
ענקי ענקי ממני ואת מוזמנת תמיד לכתוב לי מסר ולבקש תמיכה אם בפורום או במסרים. ואל תשכחי שיש לך הרבה סיבות לחיות למרות האונס, למרות החזרה של אביך לחיים. היי חזקה

opalit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מצטרפת להמלצות להתקשר ולדבר. ומעבר לזה נשמח לשמוע אותך גם כאן.

למעלה