אלוהים-איזה אסון

fliperit

New member
את לא יכולה להגיד שזה לא אמור לקרות.

זה עצוב כשזה קורה, צריחך לנסות להימנע מזה, ובכל זאתצ- תאונות קורות גם כשהכל מתנהל "לפי הספר". לפי הכרותי עם המדריך והדרך בה מתבעצים השיעורים והטיולים בחווה, הייתה שמירה מירבית על בטיחות.

תםטםOHIO

New member
יש לי בקשה

אתן כמובן לא מוכרחות, אבל אולי תפתחו על דיון בנושא הודעה חדשה. ? קשה להתבטא. מאחלת למשפחה ולמעורבים בעניין שלא ידעו עוד צער. יהי זכרו ברוך

dixie chick

New member
תמיד יכולות לקרות תאונות אבל

תאונות אפשר למנוע יכול להיות שהארכובות היו קטנות מדי? יכול להיות שהילד נעל נעליים גדולות מדי בשביל הארכובות האלה? יכול להיות שהארכובות היו ארוכות מדי ואז כשהילד נלחץ הוא הכניס את הרגל עמוק יותר בפנים? אין פה "האשמה" או "משפט"- אני רק טוענת דבר פשוט- כולנו צריכים לשים לב למקרים כאלה וללמוד מהם, בשביל שלא יחזרו שנית, בשום חווה, כולנו יכולים וצריכים ללמוד מהמקרה הזה ולא לחכות שזה "יקרה גם אצלינו", לכן צריך וחשוב לדעת מה בדיוק קרה ומה אפשר (אולי) היה לשנות כדי שזה לא יקרה בעתיד.

shirli0811

New member
פשוט כואב הלב ../images/Emo14.gif .

לחשוב ששנה הבאה הוא היה אמור ללמוד בביצפר שלי, ושחייו של ילד נקטפו בטרם עת.
יהי זכרו ברוך, ונשמתו צרורה בצרור החיים
ת.נ.צ.ה.ב

Whiskey 2

New member
זה נורא../images/Emo16.gif

אם למישהו יש פרטים על המקרה והוא מעוניין/מעוניינת לשתף אני אשמח לשמוע עוד פרטים, תודה.

dar141

New member
גם אני שמעתי..............

שמעתי על המקרה אבל לדעתי זה מוזר שהילד פשוט ניגרר ולא עשו שום דבר נגד זה... זה לא מוזר??????????

תםטםOHIO

New member
זו רכילות מוזרה

שמישהו יעלה בדעתו שתלמיד נופל ונגרר ו"לא עושים שום דבר".

חוץ מזה שכן ניסו לעשות משהו../images/Emo107.gif

לפי מה שהבנתי, המדריך ניסה לעצור את הסוס אחרי שהילד נפל ממנו ואפילו חטף ממנו בעיטה בדרך...

תםטםOHIO

New member
לפחות

הוא יודע שהוא ניסה. גם יכול להיות מצב שאדם יהיה מקצועי ומנוסה ובכל זאת יקפא במקום לשניה קריטית. אלוהים שישמור.

fliperit

New member
מה יכלו לעשות?

לרוץ אחרי הסוס? זה רק היה מדרבן אותו לרוץ יותר מהר.

giri

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך

אנחנו יכולים להשתדל וללמוד מהתאונה הנוראית הזו, אם יעלה לקח כלשהו בחקירה של החווה. מאחלת למשפחה שלא ידעו עוד צער, ולמדריך התאוששות מהירה מהטראומה. אין מה לעשות, כולנו יודעים שאנחנו עוסקים בספורט עם סיכון מסוים. אפשר להתמגן, ולנסות לנהוג בזהירות, אבל לעיתים נדירות קורים דברים כאלו ואין מה לעשות. ניתן להתנחם בכך שהסיכויים שלנו להפגע על הכביש יום יום גדולים יותר... ובכל זאת אנחנו יוצאים מהבית וחיים את חיינו.

housty

New member
../images/Emo16.gifאלוהים אדירים, איזה מקרה עצוב!../images/Emo16.gif

שלא נדע עוד צער! תנחומי למשפחה, למדריך, לחווה ולמנהל! הלוואי ולא היה קורה...

../images/Emo7.gif

איזה יגון. אובדן של ילד צעיר, אין חלל גדול מזה. המקום שבו נגמרות המילים.

fliperit

New member
עדכונים....

הייתי היום בחווה, היה יום נורא קשה. הבעלים כמעט לא מסוגלים לעבוד, והאווירה בחווה היא אווירה של אבל. ופרטים על התאונה: המדריך יצא עם התלמיד על שני סוסי טיולים רגועים (כשהוא אמר לי מי היו הסוסים לא האמנתי), ומסיבה לא ידועה הסוסה של המדריך קפצה על 2. המדריך נפל, ותוך כדי שהוא קם הוא ראה את הסוס השני מתחיל לרוץ, הילד מאבד שיווי משקל ונגרר אחריו.

למעלה