אלוהים-איזה אסון

איליוס

New member
../images/Emo7.gifאלוהים-איזה אסון

נפטר ילד בן 11 שנפל מסוס http://news.walla.co.il/?w=/90/1110442 לפי כתבה אחרת הילד מחוות גיא ליד סגולה נפל מסוס ונגרר אחריו קילומטר פשוט נורא

fliperit

New member
זה כן.

לא סיפרו לי מה קרה ממש, ולא הייתי שם היום. אני רק יודעת שזה היה בטיול.

דיה דיה

New member
פאק

הם הולכים לעבור תקופה לא קלה נגה... תיהיה מוכנה לזה שהולכים לקרות דברים. אולי יהיו תביעות וכאלה. תיהיי שם כמה שאת יכולה (לא רק מבחינה פיזית) ותעזרי להם.

fliperit

New member
*אני יודעת ו....

אני מתכוונת להיות שם כמה שאני רק אוכל, גם אם זה על חשבון בית ספר (יעשו לי הנחות בבית הספר בלי בעיה)

dixie chick

New member
../images/Emo16.gif אוי ואבוי

אני ממש מצטערת בשביל המשפחה, ההורים, המדריך, איזה סיטואציה נוראה
בנוסף לדעתי מאוד מאוד חשוב לדעת בדיוק מה קרה שם, דברים כאלה לא אמורים לקרות בכלל בכלל ובטוח שצריך ללמוד ממה שקרה שלא יחזור שנית בשום חווה, לעולם.

../images/Emo45.gif לדעתי, אם לא מלמדים שם, אז צריך ללמד

איך ליפול נכון מסוס. אצלינו מדריכה לימדה, ואז כילד נפל מהסוס בקאנטר, סתומרת הסוס נפל והוא ממנו, הוא ישר ידע מה לעשות וזה נגמר בגילגול חלק ויפה. שיעור קטן שיכול להציל חיים שלמים.

fliperit

New member
אני לא חושבת שזה היה עוזר במקרה הזה, לצערי.

היל מת בגלל שהרגל נתקעה בארכובה והוא נגרר אחרי הסוס. ובכל מקרה, כשקורה מקרה כזה קשה מאוד ליישם את "איך ליפול נכון", במיוחד כשמדובר בילד בן 11.

popi199

New member
אני חושבת

שעל הנייר זה טוב ויפה לעשות שיעור נפילה אבל בזמן לחץ שהילד נמצא בסוג של הלם ופחד הוא לא כ"כ יכול לחשוב על מה שהוא למד בשיעור, כל מה שהוא יעשה בזמן הנפילה לדעתי יבוא לו אינסטנקטיבית.

dixie chick

New member
קרה לי כבר שהמידע הזה עצר לי סוס

במצבים של פאניקה, זכרתי פעולה ספציפית שאני אמורה לעשות ועשיתי אותה... (כן במצבים שסוס פרץ לי בטיול..) מה כבר עולה לך להעביר את זה? עוד 10 דקות בזמן שיעור?... זה לא כזה בזבוז לדעתי...

למעלה