אז מה?

itche from oz

New member
../images/Emo7.gifאז מה?

כולם אורזים ועוברים ל50+? עוד לא הספקתי להכיר אתכם וכבר אנו נפרדים? זה לא יהיה אותו הדבר שם. חסרה האינטימיות של נוסטלגיה.
איצ´ה

שילה1

New member
היי איוו..מזל טוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif|שי

הנאה מהנכדים,מהחיים ,מהכככלל!! אגב,משתחזרי תחגגי עמנו?

זה מזקיר לי איצ´ה../images/Emo68.gif

לפני שנים רבות, כשהפכתי רווק, מחדש. הייתי נוהג לרוץ ממסיבה, פו"פ (פנויים פנויות) אחת לשניה. כל מקום חדש, שהיה נפתח, הייתי רץ. פוגש את כל המכרות הוותיקות. כי גם הן שמעו על מקום חדש. באו לראות את הסחורה החדשה. הבנתי, את הראש של הישראלים. רואים, נפתח מקום חדש. רצים לחפש מציאות. תאמין לי. זה אותם, כמה מאות אנשים , שרצים מפורום לפורום. תמצא אותם, בכמה פורומים בו זמנית. כל אחד והרגלי הגלישה שלו. בפורום נוסטאלגיה יש כתריסר גולשים קבועים. פחות או יותר. שנפגשו, במפגשים משותפים, מכירים אחד את השני, גם אישית. אז רצים קצת ל- 50 + . כרגע זה חדש. לא מוטרד. יחזרו לכאן. או גם לכאן. תרגיש נוח.

אשור

New member
מה יש לכם לחפש בפורום גרוטאות?

תחשבו שרק ליפני כמה שנים נכנסתם לגיל 21 הגיל היפה ביותר?

הכל נכון, אלא ש..........

פתיחת הפורום 50 + פתרה לי אישית בעיה. ראשית ההגדרה של הפורום הזה היא "נןסטלגיה, וכבר נשפכו פה הרבה מילים על הסטיה מהנושא, וגם אני הרגשתי לא פעם חוסר נוחות לכתוב אהלן וסהלן וסתם שטויות, ואילן בפורום החדש, הכל פתוח, אפשר לכתוב על הכל, אנחנו בני 50+.. לא משנה על מה נכתוב.. זה ייכנס לפאזל.. ועל בטוח שלא אזניח את הפורום החביב שלנו, רק שאשתדל לכתוב פה בענייני נוסטלגיה - ושם על חיי היומיום.

שקדי

New member
נראה לי...........

שלמרות חילוקי הדעות הברורים בקשר לסגנון וכיו´´ב זוהי תחילתה של ידידות מופלאה........

אם כך, כמו שאמרתי

יריה ברגל של עצמנו הרי כבר התרגלנו לזה שכותבים פה על הכל אז עכשיו יכתבו שם על הכל? ויכתבו את זה שוב פה? בקיצור נראה לי שאפשר להתחיל לארוז

itche from oz

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifלפנטזיה

כבר נאמר: ...A rose by any other name שקספייר אני חושב...
את יכולה לכתוב על כל נושא שבעולם. אני בטוח שמגי תאשר. איצ´ה

שיפסיקו לזרגג לנו את המוח חונה´לה.

מי שדיבר איתנו על סטיה מקו הפורום - נוסטאלגיה. הלכה לפורום אחר. חגגו שם יום הולדת למישהו. מה זה חגגו ? במונחים שלנו עשו שם אורגיה של ממש. מי שעזבה אותנו בגלל קשקשת, והציעה, לברך כאן חברים, במעלה הבוידעם. לקחה שם חלק מהחגיגה. מה שמזכיר לי את ההבדל בין נישואים, ראשונים, לפרק ב´. בפרק ב´ אתה לא מעיז לעשות , ואפילו רבע (עוולות)לבן הזוג. כי אחרת תמצא את עצמך לבד. (מכוון לגברים ונשים כאחת) יאללה להתפרע חפשי.

בן בן אתה בונבון אמיתי...

וכמו תמיד צודק! אז... עסקיםן כרגיל, והנוסטלגיה שלנו לעולם נשארת
אני כבר לא פה.. הולכת לראות את הטלנובלה שלי....

למעלה