אז מה?

ולאשור, אני רוצה לומר.../images/Emo88.gif

אף פעם אני לא רץ אחרי מי שבורח (ת) ממני. מעולם, לא רצתי, ולעולם לא ארוץ. מי שרוצה לברוח, שיברח ! מי שרוצה להשאר כאן, שיישאר בכייף. בלי תנאים בלי תירוצים. איך אמר "הסנדק" מרלון ברנדו ? "אני אוהב לראות מסביבי פרצופים שמחים."

אשור איזה השקעה...כתבת ממש הרבה

עכשיו ויווווו מה באמת היה לך פרק ב? אז שתי הבנות שלך הן מהאשה השנייה אני לא מאמינה היית בטוחה שכל חייך היו בחיק אותה אשה או שאולי טעיתי בהבנת הנקרא ואכן כל חייך עברו בחיק אותה אשה? שלך מאדאם ללא מזגן הלומת חום וכאבי ראש

מקווה שלא.

שלא כולם אורזים והולכים אחרת זה כמו יריה ברגל. אין חפיפה בין הפורומים הצצתי שם נכון שכמה שאנשינו עושים ביקורי הכרות שם מקווה שיזכרו גם לבוא לפה

שקדי

New member
גם אני............./images/Emo12.gif

קצת קשה לי במסיבות גדולות המוניות ועדיין לא מוצא את עצמי שם למרות שלעולם אין לדעת וזה מזכיר לי.......אם לגלוש לנוסטלגיה לרגע שבקיבוץ שלנו כמה שנים אחרי הקמתו התחיל פתאום גל עזיבות...... כל כמה ימים מישהו או מישהם היו עוזבים נוצרה אוירה של חוסר ודאות לגבי ההמשך ואז כמה מראשי הישוב אספו אסיפה ובקשו מהאנשים שאחד אחד יצהירו אם הם נשארים או לא אז אני מתכבד להיות הראשון שמצהיר אני נשאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שילה1

New member
ואני..אין לי פורום אחר..../images/Emo104.gif../images/Emo140.gif

ורק פה מרגישה בבית.. אם כי מציצה שם...

אשור

New member
שלא ישפטו אותך צוות השופטים

ששפט את אלטמן הקטן על עבירה שעבר ב6.6.72.

הגזמת ../images/Emo13.gif

אני דווקא ארחתי אצלי בקומה התחתונה לא חושבת שצריך לשבת בבית ולחטוף טילים עירקיים נשמע לי שיא הטירוף

טרה10

New member
אז הנוסטלגיה- זה ככה.הרי רוב

´היציאות´ בכלל כוונו לעיראקים שלנו בר"ג,..[ולי יש נכדה חצי]..אז פה במדבר..הכנו ניילונים וסמרטוט על הסף..ואטמנו..אבל מי יירה רקטה לכיוון שלנו שאף אחד במדינה לא משתין אלינו ורק יש 10 אחוז הנחה ממס..שכל יום רוצים להוריד.. ופתאום -הנחש צפע- נחמן מרגיע.. ו..ו...ו...[איך ששר שמעון ישראלי ב´ראשון לציון מארש´..בו......םםםםםםם. עשרה קילומטר מכאן נופל אחד עם בטון..ואגב אומרים שכולם היו עם בטון.. הם התכוונו ל..ואנונו אבל לשם שום דבר לא הגיע לא מגיע ולא יגיע..! וידידי ע. עלה על הגג לראות יותר טוב..את הזיקוקים..!

תגידו למישו יש קישור לחמישים הזה?

שמעתי עליו אבל לא יודעת איך ליכנס למרות שעשו לו פרסום בפורומים

zahavashanny

New member
אמנם לא ביקרתי בפורום החדש../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

מה שנקרא טרם, אבל ישבתי וקראתי את ההתכתבות פה בענין וקצת חשבתי והגעתי להגדרה מחודשת של המושג פורום נוסטלגיה - זוהי חבורה שהתאחדה סביב ארועים וחוויות מהעבר, עם חוויות חדשות שמתחילות היום והופכות לנוסטלגיה מחר, מי שרוצה לעזוב הפסדו. ממני פה בנירובי הממוזגת

חוויות חדשות שהופכות לנוסטלגיה

כמה דקות אחרי, לפעמים למשל: הולכים לאכול פלאפאל כמה דקות אחרי זה יש איזה בום והמקום הופך נוסטלגיה סתם מצב רוח כזה, זהבוש לא לקחת באופן אישי

למעלה