אז זהו.. אני פה..

../images/Emo7.gifאז זהו.. אני פה..

בזעקה נואשת לעזרה: בת 31 +2. 7 חודשים אנחנו לא מתקשרים אחד עם השני ולאחרונה התחלנו לדבר על גרושים. בימים האחרונים הוא אמר מפורשות שהוא לא אוהב אותי ומבחינתו הכל נגמר. ושום זמן לא ירפא את הפצעים ויתקן את האהבה. נגמר לו ממני. אין לו כלום. התחלתי בהליכים. היום כבר נפגשתי עם עו"ד. איך עוברים את התקופה הזו?? אני דיי לבד, אין לי משפחה שתתמוך. כאילו מה מתחילים הכל מהתחלה? ואיך לא להשפיל את עצמי ולהתחנן שיתן הזדמנות נוספת?? (ולא חסר לי כלום באמת..) צריכה עידוד .... תודה:))

קשה...

אבל מאמין שתצליחי למצוא לך מישהו או מישהו שיהיה אוזן קשבת יד מלטפת... משהו שיעזור לך להרים את הראש ולהסתכל קדימה

רצהבי

New member
חיבוקים ונשיקות

את לא לבד אנו כאן המשפחה,החברים והאוזן הקשבת שלך בכול שעה בכול עת יש פו אנשים שעברו את מה שאת עוברת אז תחילה תעלי חיוך גדול גדול על הפנים ותהיה רגוע שלב ראשון אין צורך להתחנן הוא פשוט לא מעוניין אל דאגה יגיע הבחור שיואהב אותך כמו שאת ואפילו יעריץ אותך אלי

קxספר

New member
אני רוצה לומר לך כמה דברים.

לי בזמנו אמרו לי ללכת לגישור ליועצי נישואים אולי יש מצב לתקן את המצב, אני הייתי נעול בשלי ולא ראיתי את העצות האלה כל כך משמעותיות. בסיטואציה שלי לאחר הגירושים אני והיא חזרנו להיות זוג לזמן מה ואני עדיין הייתי נעול בדעתי שאני איתה לא יכול להיות יותר , היום לאחר זמן מה אני אומר את הגלגל אי אפשר להחזיר , אני מבטיח לך לאור הנסיבות שלי (ואולי שלך שונים) אני כן הייתי מנסה לתקן את המצב ומה שאני חש היום היה משתנה לי.את לא לבד אף פעם יש לך אוצר ביד כמו שאמרת את 2 ואין היום אדם שהוא בודד יש לך ילדים יש לך חיים ואני משוכנע בכך.אני יכול לומר לך דבר 1 לא מזנה מה יהיה לא משנה איפה ובאיזה זמן אל תשכחי תמיד אבל תמיד לחייך, ברגע שרואים אותך מחייכת החיים ואחרים יחיכו לך , וזה פשוט רק למתוח את השפה לשניי הצדדים
ואם את כבר פה אז את בטח ובטח לא לבד יש פה אנשים טובים באמצע הדרך. בהצלחה באשר תלכי ותפני.

../images/Emo24.gif תודה על העידוד

אבל לא ממש הבנתי: מזתומרת "לתקן את המצב"?? אני מנסה כרגע הכל. בעלי אפילו הציע לעוזב את הבית לזמן מה כדי ששנינו נוכל לחשוב, אבל מה שאני יודעת שאם זה יקרה, כבר לא תהיה דרך חזרה. עדיף לנסות לתקן (אם אפשר) כשהוא עוד חי בבית לא?? בכל מקרה לטענתו: ירד לו ממני, לא אוהב , לא מאוהב (אין לו אףאחת אחרת, אני יודעת בוודאות) ותשתבינו: לא חסר לי כלום, אני יפה (כך אומרים), משכילה, מצב כלכלי סביר, אישה טובה. היום בטלפון הוא אמר לי: "מה אין לך טיפת כבוד"? אמרתי לך: אני לא אוהב אותך יותר, רוצה זמן לחשוב, מה לא מובן בזה?? אני מרגישה מושפלת וחבולה נפשית.

אופירה 1

New member
את מתארת מה שקרה לי בדיוק......

גם אצלי הודיע לי מפורשות שלא אוהב יותר...."לא מרגיש כמו פעם....", החלטנו על פסק זמן של 3 חודשים ולאחריו התחלנו לדבר על הסכם גרושין. עברו 8 חודשים. הכעס הגדול שלי זה על העובדה שהוא לא ניסה ...שלא נלחם עלי ועל הבת שלנו...ופשוט קם ועזב בצורה הכי אגואיסטית בעולם. אני בטוחה שאם היינו הולכים יחד לייעוץ ואף מחליטים בסופו להתגרש היה לי קל יותר להתמודד עם כל זה.וגם אין ולא הייתה לי שום הזדמנות לומר לו את זה אז זה נשאר אצלי בבטן.. מה שאני כן יכולה לספר לך שהחיים שלי השתנו לגמרי מאז....וכנראה שאלוהים אוהב אותי כי הוא שולח לי מלאכים שישמרו עלי....אני מהר מאוד הבנתי שאין טעם ואי אפשר להכריח בן אדם לאהוב או לחיות איתך...ומגיעה לך שיהיה לצידך אדם אוהב שרוצה בך וכל תא בגופך..שיעבור בקלות.

כן כזה..

לפימים מתחילים הכל מההתחלה.. וחושבת שזה כל הגדולה של האינטרנט..לתת לתחושה גם אם היא לפעמים מדומה..שאת לא לבד..וברגעים קשים התחושה הזו היא גלגל הצלה..תשתמשי בו..זה כלי שבחוץ לא תמיד יש. במה שקשור להזדמנות..במערכת יחסים אישית.. אם מגיע השלב של הצורך להתחנן אליה...אני אוותר...עם כל הכאב... במיוחד אם זה מלווה בתחושה של השפלה.. כשמישהו אומר לי.. "לא אוהב אותך יותר/או בכלל"..זה צובט אחושילינג.. אבל.. מנסיון של פעם אחת..שאני אמרתי לו לגרוש.."לא אוהבת אותך יותר.." מבינה את הצד של האומר.. וטיפ... קטן שלי.. תמיד לבוא לכל מצב לכל בקשה לכל ניסיון ליצור היזדמנות שנייה ..ממקום של הערכה לעצמך..ולא בהרגשה של השפלה ותחינה...זה מראש אבוד...תחושת המחויבות הזו...הורגת יותר.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif המון תודה.

זה מעודד לדעת שיש עם מי לדבר. אני בהחלט אשתף אתכם פה, אולי אשכיל מכך. יש משהי שעברה משבר דומה?? אולי "צרת רבים חצי נחמה"?!

אופירה 1

New member
אני....תסתכלי מה עניתי לך

אני הצעתי שנלך לטיפול יחד, הוא סרב...אי אפשר להכריח בן אדם לטיפול אם לא מעוניין.

יעוץ ניסיתם?

גישור???....משהו? לפעמים זה עוזר תנסי הכל כדי לגרור אותו ליעוץ תנסי לומר לו שהו לא מתחייב לכלום בפגישה אחת או שתיים בשבוע אל תרימי ידיים....תילחמי ואל תתרגשי ממילים כמו "אין לך כבוד" כך שבבוא יום מן הימים תדעי שאת מבחינתך עשית הכל הוא צריך להבין שאם לא חסר לך כלום כמו שאמרת אז ההפסד כולו יהיה שלו בלבד ליבי נחמץ לכל מקרה כמו שלכם ועוד עם ילדים קטנים אני מקווה שהבחור יתעשת ויבין שלא ימצא שם הרבה תשובות בחוץ מחזיק לך אצבעות דיאבולו

קxספר

New member
../images/Emo46.gif לא לוותר על יעוץ ! ! !

אני ויתרתי היא רצתה בזמנו ולא הקשבתי ,,,,,,אל תותרי לו תסבירי לו בדרכי נועם אפילו לדבר עם מי שקרוב אליו שיתן לו תמיכה , חבר או הורה מישהו שהוא מאמין בו , אם את רואה שיש מצב שזה אכן טעות להתגרש אל תוותרי תמשכי את זה , אני כל כך משוכנע שזה עוזר. הוא אולי בדעה משלו ויש לו סיבה לכך ואני לא רוצה לומר לך את דעתי, אבל אני בטוח שזה יחלוף לו והוא יחזור על דבריו שהוא יבין שאין כמו האישה של ילדיו..לא להרים ידיים ולעשות הכל ככל האפשר ברוגע ואני יודע שזה לא קל אבל זה אולי יביא תוצאות טובות. בהצלחה.

ערסlight

New member
אין דבר כזה

יעוץ זוגי עשוי להיות יעיל דווקא בתחילת קשר. כששניים רוצים ואר לא כלכך יודעים איך. במצבה... חבל על הזמן, הכסף והאנרגיה. לעיתים... זה רק מצליח להאריך את הסבל..

לא מסכים איתך ../images/Emo141.gif

בזכות הטיפול הזוגי שעברנו, המתלוננת ואני, בשנתיים האחרונות לנישואינו, הפרידה שלנו הייתה קורקטית והוגנת. בלי כעסים, בלי נקמות ועם חשיבה מיטבית על טובת הילדים. בראיה שלי, הטיפול הזוגי שעברנו האריך את התהליך, אבל הקטין בהרבה את הסבל שהיה יכול להיות לולא הלכנו לטיפול.

EFRATY10

New member
את לא לבד.יש לך את ילדיך,ואת חייבת

להיות חזקה למענם ולמענך.

EFRATY10

New member
בני כמה ילדיך?הבן שלי היה

ארבעה חודשים כשגרושי עזב את הבית.

למעלה