אוף !

PrInCeS LiAh

New member
../images/Emo7.gif אוף !

אני לא יודעת מה לעשות! אני יוצאת עם בחור כנגד רצונה של אימא שלי היא גם לא מודעת לקשר הזה , חשבתי שאני אוכל להסתיר את זה לאורך זמן אבל מסתבר שאימא שלי לא טיפשה מספיק, היא גילתה שמשהו מסריח . אתמול הגעתי למצב שפשוט שוב שיקרתי לה כדי לא להתמודד עם האמת וזה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת שהרגעתי אותה לבנתיים פשוט הפלצתי לה איזה סיפור שחזרתי לאקס שלי ובלה בלה בלה ... אני לא מרגישה שלמה עם מה שעשיתי אבל אני גם מרגישה שאין לי דרך אחרת . אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיטללל

New member
לפני שנענה-

א. למה את צריכה את ה"אישור" של אמא שלך? ב. למה לאמא שלך יש אנטי כ"כ גדול כלפיו?

PrInCeS LiAh

New member
לי ולאימא שלי...

יש מערכת יחסים מאוד מורכבת , ויש לה אנטי כלפיו כי הוא לא יהודי הוא דרוזי.

מניסיון מר

עדיפה האמת על כל שקר. יכול להיות, כמו שמיטל כתבה, שבאמת צריכים להבין קודם למה לאמא שלך יש אנטי רציני, ומה הסיפור של המר בחור שלך, אבל תזהרי ממש עם השקרים. בכל מקרה, תנסי שיחה איתה. אבל תני פרטים קודם. בהצלחה בכל אופן.

PrInCeS LiAh

New member
ניסיתי ...

להתמודד עם האמת , במקרה הזה היא ממש לא עדיפה והאמת הזו הוציאה מאימא שלי צדדים שהתביישתי שהיא אימא שלי בכלל, היא לא מסכימה לקשר כי הוא דרוזי .

זכוכיות

New member
אני מסכימה.

כלומר, זה נכון שבעולם אידאלי משפט כמו "עדיפה האמת על השקר"- תופס אבל אנחנו לא בעולם אידאלי. במקום בו שקר קטן מונע חיכוחים מיותרים ופותר אותך מעשיית החלטות כואבות ואת אימך מידיעת עובדה שקשה לה להתמודד איתה- עדיף השקר על האמת!

PrInCeS LiAh

New member
צודקת חלקית...

לא תמיד טוב לשקר אבל אני חושבת שבשביל לחסוך כאב ראש במקרה הזה אז השקר זו הדרך היחידה.

Shaycus

New member
דעתי..

זה לא משנה אם הוא דרוזי או יהודי, אם את רוצה להיות איתו זאת זכותך המלאה, אבל יותר מכל בנאדם שאת רוצה להיות איתו את צריכה לכבד ולהגיד את האמת לאמא שלך, היא תקבל את זה האמת אם זה לפה או לשם, ולפני שהקשר הזה מתחזק ונהיה יותר רציני תחשבי על העתיד.. עדיף להגיד לה עכשיו מאשר שתדע אחר"כ שהרגשות שלך כלפיו רק יתחזקו.. אם היא לא תאשר את הקשר הזה, אני חושב שאמא יותר חשובה.. למרות שאני מכיר לא מעט משפחות שנהרסו בגלל שההורים לא הסתדרו עם הבחורה של הבן או עם הבחור של הבת.. בהצלחה

pardoi

New member
תקשיבי בובה

החברה הכי טובה שלי יצאה 4 שנים עם דרוזי, ותאמיני לי שאני לא גזענית וואלה הוא היה כבר ידיד שלי באיזשהו שלב..ההורים התנגדו בהתחלה אבל זה לא עזר להם ובסוף הם קיבלו אותו. אם זה בקטע רציני..תחשבי על קטע של חתונה..איך תתחתו? מנטליות שונה בטירוף..מילא אמא שלך תסכים אבל המשפחה שלו? הם הרבה יותר מלוכדים וסוגרים מאיתנו בסופו של דבר הם נפרדו ומצטערת להגיד..(למרות שאין לזה כ"כ קשר ) זה הדבר הכי טוב שקרה לה-ואני מתכוונת לפרידה

PrInCeS LiAh

New member
מבחינת המשפחה שלו...

הוא דיי מנותק מהם , הוא גר במרכז ולא איתם הוא עצמאי ושוכר דירה עם שותפים אז ככה שהם לא צד בעניין , לגביי אימא שלי היא לעולם אבל לעולם לא תקבל אותו. חתונה זה כבר משהו , להתחתן ברבנות לדעתי זה עול ולא ממש אכפת לי לדלג על העניין ולהתחתן בחתונה אזרחית יש היום גם רבנים רפורמים ואין בעיה למצוא איך לעשות חתונה. לדרוזים אין בעיה שגברים יתערבבו עם נשים יהודיות הבעיה היא עם הנשים. עכשיו בובה תביני את הכל אפשר לפתור את הבעיה עם הגזענות של אימא שלי אי אפשר. אני יודעת שפרידה שלנו תהיה הקלה עצומה , את חושבת שכיף לי להסתיר? אבל בשבילי זה עניין עקרוני זה שמדובר באימא שלי לא אומר שאני צריכה עכשיו לעצור את הכל ולעשות משהו שירצה אותה לא יודעת מה איתך אבל אני חושבת קודם כל על מה שעושה לי טוב ואחר כך בודקת מה זה עושה לאחרים, כי תכלס זו מערכת היחסים שלי ורק שלי ואף אחד לא צריך להיות מעורב בה, כרגע אין לי לאן ללכת וגם אם אני אחליט לעזוב את הבית אין לי את האפשרות אז ככה שאני כרגע ארצה את אימא שלי ואגיד לה שאני לא בקשר איתו , אבל אני לא באמת מתכוונת לנתק איתו את הקשר רק בגלל שאימא שלי מפחדת ממה שאנשים יגידו. לא יודעת המ איתך אבל האושר שלי הוא מקום ראשון אני הולכת בדרכי שלי גם אם היא לא נראת לאחרים וגם יותר מזה לא אכפת לי לשקר בשביל להיות מאושרת "הדרך לאושר רצופה מכשולים" אני אעבור כל מכשול שיציבו לי .

pardoi

New member
אין לי ספק

שאת לא צריכה לרצות את אמא שלך בשום פנים, ואני מקווה שלא תיפגעי..גם לחברה שלי לא היה אכפת בכלל מה יגידו עליה אבל בסופו של דבר..ברגע שזה נגמר....בואי נגדיר את זה ככה.. זה כן היה משנה.. ואמנם הם היו דפוקים אבל היו כמה בחורים אחרי הדרוזי ההוא ש"עשו לה פרצופים" על זה שהיא יצאה עם דרוזי...אפילו לא הסכימו לצאת איתה בגלל זה..אז נכון שהם סתומים וזה ידוע אבל כן, זה הוריד לה את הביטחון העצמי

PrInCeS LiAh

New member
מי שלא רוצה לצאת איתי בגלל שהייתי

עם דרוזי לא שווה אותי. בניגוד לאחרים אני יודעת מה אני שווה.

b0redavid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

מי רוצה לצאת עם גזענים מסרוחים בכל מקרה. את מלכה.

pardoi

New member
אין ספק

אבל איך תרגישי אם מישהו יחה אותך בגלל זה זה משהו אחר...תאמיני לי שליויתי את חברה שלי בכל החויות האלה עם הגברים האלה ואני רואה מה זה יכול לעשות לבנאדם... בכל מקרה עיצה לגבי אמא שלך אין לי..אני לא בעד שקרים... מה שנותר לי לעשות זה רק לאחל לך בהצלחה!!!

למעלה