אולי זה לא המקום, אבל

eti22

New member
לא נחרצת ולא נעליים

מי שמכיאר אותי יוכל להעיד שאני אדם רגוע. לא כמו רוית המשוגעת
אני מאמינה ואני רגועה ואני רוצה והכל טוב יפה. עכשיו לכי תסבירי לי איך זה שכבר 5.5 שנים אין ילד? איך זה שחברות שלי שהכי לא היו מוכנות להביא ילד לעולם ואף רצו להפיל אותו לא היו חסומות רגשית ואני כן? אני לא נגד נפש רוח, דווקא מאוד בעד, וכל מה שאפשר לעשות כדי להיות יותר רגועה ויותר אופטימית ויותר שמחה הוא מבורך. אבל ללכת למישהו שלא מכיר אותי בכלל ושיעשה לי אנליזה שאני לא מוכנה לילד ושאני חסומה [מישהי חכמה שפגשתי ברחוב] או מטפלת רפלקסולוגית שאומרת שאני אולי לא מספיק רוצה זה
אחד גדול.

op1977

New member
אז בזכותכן...

אולי יש קשר ואולי אין, זה כרגע לא משנה. בזכותכן (וכמובן גם בזכות הבעל שמאוד מאוד תומך) כבר קבעתי לי תור ואני חוזרת לטיפולים. לא בחודש הבא, כבר החודש. כי אם כל הפחד אני יודעת שהכל יהיה בסדר, ויקח כמה זמן שייקח, אני רק אהיה מוכנה יותר ומוכנה לקבל את העולל הזה (שיבוא כבר) באהבה רבה. המון המון
ועוד אחת ענקית

eti22

New member
יופי OP אני שמחה לשמוע!

שיהיה בהצלחה, ושיגיע ההריון ואיתו הקבלה!

יעללשם

New member
עוד משהו למחשבה

מותר להאמין ולרקוד סמבה עם רומבה אם זה מרגיע למישהי את העצבים פותח לה את הצאקרות ומכניס אותה להריון. ולגופו של נושא החשיבה החיובית נועדה לעשות דרך נעימה יותר פתוחה יותר וכמה שיותר בהירה ומובנות,חלק הולכות למדקרת חלק לאייל חלק למגדת עתידות וחלק בוחרות להגיב בשאנטי באנטי. אני בעד כל מה שמרגיע בדרך הלא פשוטה הזאת. אבל יחד עם זאת אני חושבת שהמיקוד היעילות והידיעות חשבות לדוגמא אני מגייבה בקמצנות לטיפולים ,וכל פעם אני מנהלת שיחות עם עצמי שאני רוצה 3 ילדים(כשבתחילה רציתי אחת ואז חשבתי אני קמצנית אז הגוף מגיב בקמצנות תרצי שלושה ילדים יהיה לך 7 ביציות)שאני לא מפחדת מאובדן החופש(פוחדת גם פוחדת וכבר מעכשיו חושבת על אופר)ושאני אהיה אמא מעולה ולא רק קריריסטית ובמשך 3 חודשים מבלבלת לעצמי במוח. והרופא לוחם מחליף פרוטוקלים ואני כלום 2 חמודות אבל רק 2. וכל א.ס התמוטטות עצבים. בסוף הבנתי המיקוד הוא באיכות אני מייצרת 2 (לא מצפה ליותר,בתאוריה לא מצפה בוכה שתי שניות אחרי א.ס ומתואששת) ועכשיו אני צריכה מעבדה טובה ולבקש מהמעבדה שתלחם בעבורי. אז אין קשר מדעי מוכח(לטענת הרופא שלי) אבל יש קשר אינרגטי כי כשיש תקוה אז יש אפשרות במחשבה ואפשרות מחוללת הבדל ואנה במקום לרקוד רומבה סמבה ועוד עברתי ולמדתי את הרצוי את המצוי ואת מה שיוצר הריון. אז אנה עוד משהו למחשבה

למעלה