שרשור מפגש. ^^

היה פצצות!!!

אתם ממש אחל"ה, חברה!! כולכם!!! לא יכולתי להישאר אצל קייטי, אני הלכתי ראשונה (סורי...) אבל היה ממש כיף!! בהתחלה ממש התביישתי כי לא הכרתי אפחד... עד שנועה באה ועזרה לי להגבש (תודה! חחח)

YaEloNeT

New member
היה הזוי^^ |לירוןלב|

קמתי בבוקר והרגשתי ממש על הפנים. אסטמה מטופשת >< אבל כל כך רציתי לראות אתכם ;( אז באתי חולה. אני מניחה שרוב האנשים שהיו שם הרגישו את זה ["צוויץ צוויץ צוויץ צוויץ צוויץ *מחזיקה בריאות* *מתה*] ["מצטערת אם אני לא מרוכזת, קצת כואב לי בריאות ובסחוס שלא מחבר ביניהם"] ["אני מרגישה שאני לא מרגישה את הריאות והראש"] ["תראו, כוכבים!" "איפה?" "אופס"] ["תכירו את הנרי. להנרי אין ריאות."] וכו' וכו' וכו' :] בחמש הלכתי עם שאיה ויותם לראות את צ'רלי בממלכת השוקולד
. מצטערת שלא הספקתי להגיד שלום לכולם. באמש'י, זה לא היה מתוכנן ;(. אחרי הסרט נפרדנו מיותם, ושאיה ואנוכי נשארנו לבד
. בלה בלה בלה, הלכנו לג'ויסטיק [זהירות, התמכרות]. העובדים שם נורא התלהבו מאוסף המדבקות שהיו תלויות על החולצה שלי. תודה לכל אלה שתרמו לי אחת או יותר^^. אין לי כוח לכתוב יותר, תאלצו להסתפק במשפטים חסרי הקשר הללו :] וכל מי שיש לו תמונות שלי, אל תעלו אותן ללא אישור.

../images/Emo69.gifאוי אתם אנשים שולטים ^^../images/Emo108.gif

האמ. היה כייף, בהחלט שברתם את המפגשים הנוראיים של הפורום ^^. התעוררתי בעשר ואיחרתי את הרכבת, אז הייתי אמורה להסתובב שעה שלמה בקניון [קניתי ליעל ביסלי. בדיחה פרטית.
]. האמ. אחרי שעתיים הגעתי לעזראלי כשברכבת אני וטדי דיברנו רוב הזמן. הגעתי ואני טדי [יערה דאמט ><] וראינו את ליהאב [איש גבוה שכמותך] אנט וליאת עולים לגג. אז התחלתי לרוץ למדרגות ומסתבר שגם הם ראו אותי אז הם ירדו וחיבקתי ["אני מרגישה נוראי שאני אונסת אותם, אנשים תמימים שכמותם"] אותם [ליאהב היה אמור להתכופף]. עלינו לגג. היו שם המון אנשים X__X. וטדי ניסתה להכיר לי. נערה עם חצאית סקוטית שאוכל סלט - קייט ההוא שלידה, עידן "הי!" -מצביעה- "הינה מרינה!" כן כן שאי, ההוא שליד עידן ג'ק פוטר "אהא! ג'ק! יופי עכשיו אפשר לגעת לו בציצי" -רצה- אבל הוא שומר נגיעה שאי! *צרחה**הד**אנשים מסתכלים* אז לא ממש נגעתי לו בציצי :X טוב נו אחר כך באמצעות הזברה שניסתה למזמז את כולם. הסתובבתי המון בקניון עם טאל [פלאפאל] וטדי [LuLuLu iT] וכשסיימנו להתבודד ולקלוט את האינפורמציה המאוד חשובה שבקומה העליונה יש מכונה שמוכרת שתייה בארבע שקל במקום בשש וחצי הלכנו אל הגג. משם עברנו לאמפי. שיחקנו משחקי צופיפניקים משעשעים, ויותם ורן שיחקו שח מט כשהוא הבטיח לי לשחק ששבש סודוקו >< כופר. בחמש הלכתי עם יעל ויותם ["מה? אתם הולכים לראות צ'ארלי בממלכת השוקולד? חכו אני צריכה להיפרד" יפה יעל] האמ. הסרט הזוי מאוד. אומפה לומפה זה דבר נסגד וג'וני נראה כמו מייקל ג'קסון על סמים שמקבל כל שנייה פלאשבקים. כשהסתיים הסרט יותם הלך ויעל נשארה לארח לי חברה למרות שהייתה צריכה ללכת כי הייתה לי רכבת רק עוד שעה. מסתבר שאיחרנו עם את השנייה בחמש דקות אזשוב נשארתי לבד שעה [זה המנהג] אבל היה אדיר, באמת. אני רוצה עוד מפגשים כאלו ^^ ואני רוצה שגם כולם יבואו ויהיה שלום בכל העולם וחיות מסכנות ופרוותיות יאומצו ולא יזרקו לרחוב

jack potter

New member
אל תגידי דברים כאלה!!!!!

היא יכולה לקבל בגללך התקפת-עסתמה מול המקלדת!

YaEloNeT

New member
אבל יש לי היום בצפר../images/Emo2.gif|לירוןלב|

ד"א, המשמו שהיה קשור לג'ק קשור עכשיו להנרי^^ הוא יחזור אלייך בסוכות. באמת

למעלה