../images/Emo11.gifג'ק פוטר!../images/Emo11.gif
סוף סוף ראיתם מי אני... (
) טוב, עכשיו, תקציר המפגש... אוי, אני אוהב תקצירים!!
כל החיים שלי הם תקציר אחד גדול!! את המפגש הראשון שלי התחלתי ככה: קמתי בבוקר, ירדתי מהמיטה... (סתתתתם, לא אעלה אתכם הדברים, נגיע לפואנטה...) אוקיי, הגעתי לבית קולנוע בעזריאלי, וראיתי הרבה ילדים יושנים בפינה של הקולנוע... כמובן שלא הלכתי אליהם, כי הייתי צריך לחכות קודם לנועה וגם קצת התביישתי (
)... כל הזמן, עד שנועה הגיעה, אתם הסתובבתם אליי והסתכלתם עליי!! אוי, זה היה מעצבן!! וזה כבר הראה שאתם מפורום 160, משום שמישהו שם אמר: "תראו, הוא מזכיר קצת את הארי פוטר..." (או משהו כזה
) ואז ישר הבנתי שזה אתם, אבל לא התקרבתי... כשנועה הגיעה, הלכנו אליכם והתחלנו להכיר... ישבנו שם עד שהשומר בא ו"העיף" אותנו... (טוב, יאללה, בוא נגיע לפואנטה...) קנינו אוכל ואז הלכנו לגג של עזריאלי, שם הכרתי אתכם קצת יותר. ליאת הגיע וישר, כשהיא ראתה את המדבקה שלי, היא אמרה: "הו! הנה ג'ק פוטר! אבי, נכון? אתה זה שלא מנצל"ש ושוכח לשים ספוילרים..." באמת, סליחה, ליאתי...
דרך אגב, פירסינג ממש מדהים, ליאת. ליכלכנו את הגג קצת (הספגטי של קייט והסלט של שירן, כמובן!) ואז הצטלמנו על גג-המסעדה שמסתבר שהיא שקופה וראו לקייט את הכל...
ואז שירן הגשימה את חלום חייה!!!!
היא הצטלמה עם צלם!! כל הכבוד לך!! אוי, לא זוכר מה היה באמצע, אל בוא נדלג לסוף, טוב? הגענו לבית של קייט, שם עשינו פיק-סרטון על הארייט והלורדית וולדמורטה! זה היה כ"כ מצחיק!! ("קורל, יא פאקצה סטומה!!") צילמנו את כל הסרטון במשך שעתיים וחצי בערך... והסרטון עצמו היה באורך של ארבע דקות... אכן כן...
שעתיים וחצי בשביל ארבע דקות! טוב, ואז אחרי שסיימנו לעשות את הכל ואת כל הכתוביות של הסרטון (אוי, זה היה ממש קורע, אתם חייבים לראות את זה!! חייבים! קייט מנסה להעלות את זה לפורום...!) ואז הלכנו לישון... אהמ-אהמ, קייט...
קייט נתנה לי ולקטרפי (עידן) לישון על
הגג!! והם ישנו בסלון המרווח של קייט!! עם מזגן ושמיכות!! אבל אנחנו נהנו מהכוכבים.. טוב, לפחות אני נהנתי מהכוכבים...
ואז בבוקר, צחקנו עוד קצת ואז חזרתי הביתה... אוי, מצטער אם שכחתי משהו על מישהו באמצע משהו, כי אני באמת שכחן.. אם היה עוד משהו מצחיק, אתם מוזמנים להגיב לי..! לקראת הסוף, אני אתן לכם סצנה שלי ושל קורל, שאנחנו נשכפנו מצחוק בגללה: אבי: "קורל, תשתקי, יא פאקצה סטומה!" קורל: "סתום, יא דוס, בן-עקיבאי!" היה ע-נ-ק... אוי, אין לי כוח לכתוב את הכל מ
ההתחלה.. חחח, קייט!
מקווה להכיר אתכם גם במפגש הבא וד" לכולם וכו' וכו'...
אוהב אתכם הרבה, ג'ק פוטר!