|שפמ| סתם נו.זה דרוש תיאור.
S shmeksit New member 11/12/05 #2 אני צריכה תיאור המשך! יותר נכון שני תיאורי המשך! יש את הדולי הזו שאני צריכה להמשיך אותה, ובהודעה הבאה את הדולי השניה..
אני צריכה תיאור המשך! יותר נכון שני תיאורי המשך! יש את הדולי הזו שאני צריכה להמשיך אותה, ובהודעה הבאה את הדולי השניה..
S shmeksit New member 11/12/05 #4 הדולי שניה.. בייס מקדימה - צ'ירוויל בייס מאחורה - ILCK ושוב זה יחסית דחוף אז כמה שיותר מהר ושיהיה משהוא מיוחד כזה..
הדולי שניה.. בייס מקדימה - צ'ירוויל בייס מאחורה - ILCK ושוב זה יחסית דחוף אז כמה שיותר מהר ושיהיה משהוא מיוחד כזה..
S shmeksit New member 11/12/05 #15 את ממש צודקת סליחה! אז אממ בבקשה אני צריכה שני תיאורי המשך! *בועטתבעצמי* אני ממש מיהרתי לחוג...
פ פינגווין בהכחשה New member 11/12/05 #9 ../images/Emo110.gifאמממ תוסיפי לכתר עוד קווים או משהו שהוא לא יהיה ריק. תוסיפי סנדלים תנ"כיות (כאלה עם XX על הרגל..) בצבע של הכתר. ועגילים ארוכים בצבע כסף
../images/Emo110.gifאמממ תוסיפי לכתר עוד קווים או משהו שהוא לא יהיה ריק. תוסיפי סנדלים תנ"כיות (כאלה עם XX על הרגל..) בצבע של הכתר. ועגילים ארוכים בצבע כסף
T tamaguchi girl New member 11/12/05 #8 נעלי עקב שפיץ מעוגל כזה, כסופות [בצבע של הכתר]. ושתהיה רצועה דקה כזו עם אבזם בצבע ירוק בהיר בהיר בהיר.
נעלי עקב שפיץ מעוגל כזה, כסופות [בצבע של הכתר]. ושתהיה רצועה דקה כזו עם אבזם בצבע ירוק בהיר בהיר בהיר.
T tamaguchi girl New member 11/12/05 #11 נעלי בובה כסופות, עם פלטפורמה סבירה +אבזם גדול בצבע ירוק בהיר
P PakoLina New member 12/12/05 #20 גרוש תיאור ../images/Emo118.gif עדיף לא שיער מתותל אלא רק חלק חלק או אסוף (זה הדבר היחיד שאני יודעת לעשות >>), שיהיה מאתגר אבל לא קשה תודה מראש ^^
גרוש תיאור ../images/Emo118.gif עדיף לא שיער מתותל אלא רק חלק חלק או אסוף (זה הדבר היחיד שאני יודעת לעשות >>), שיהיה מאתגר אבל לא קשה תודה מראש ^^