שאלון.

Super Chuly

New member
שלומות לכם

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? שואלת אותו אם הוא מאזין לרשת א' 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? מוכרת אותו לבדואי 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 7.46 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?3 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי ככה 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? דעתי שאתם אהבלים 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? איכס, צ'יטוס ב-3:00 בלילה? 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 20,359 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך___
____________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שזאת אמא שלי 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? יש כמה 4.מה הוא תחביבך העיקרי? משחק 5.וכישרונותייך העיקריים? עריכה, קולנוע, אני ישנה ממש טוב 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות ושחצנות 7.והאהובה? נאמנות ואכפתיות 8.כמה שפות אתה דובר? שלוש שוטף ועוד כמה פחות טוב 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? שאני יכולה לעשות פרצוף מפחיד לאללה 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא אכפתית 11.ובבת זוגתך(אם יש)? --- (מלח בפצעים, אה?) 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? שלא שזכור לי 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוח 14.והירק? מלפפון 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? להמשיך לחיות ולהיות מאושרת 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? קשה לי להחליט 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? רק טוב 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אמא 19.מה אתה אוהב בו/ה? אמרתי כבר 20.מה מרגש אותך? משחק 21.מה מה משמח אותך? כנ"ל 22.מה מצחיק אותך? צחוק של אנשים -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? ארה"ב 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? גלידה 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? גידי גוב 9.דגים או בשר? בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים וטובים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לאגור בבטן 12.קולה או מיץ ענבים? מיץ ענבים 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? דנה ליהי :)

למעלה