שאלון.

נעמקה19

New member
../images/Emo69.gifשאלון.

אדית חצור שליטה D: -שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? 4.מה הוא תחביבך העיקרי? 5.וכישרונותייך העיקריים? 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? 7.והאהובה? 8.כמה שפות אתה דובר? 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? 11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? 13.מה הפרי האהוב עליך? 14.והירק? 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? 19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך? 21.מה מה משמח אותך? 22.מה מצחיק אותך? -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? 2.שוקו או קפה? 3.ישראל או ארה"ב? 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? 5.עוגה או גלידה? 6.ענבים או בננה? 7.כדורגל או טניס? 8.אביב גפן או גידי גוב? 9.דגים או בשר? 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? 12.קולה או מיץ ענבים? 13.שיעור לשון או אנגלית? 14.שם לבנים-דניאל או רותם? 15.שם לבנות-דנה או נטלי? תודה לפורום סקרים ושאלונים ^_^ אגב, לפני ששמתי את השאלון, היתה לי שיחה עם אורטל: noam אומר/ת: יש לי שאלה אורטל> אומר/ת: שאלי
noam אומר/ת: את חושבת שאם אני אשים עכשיו שאלון בפורום, כולם יצעקו עלי, כי זה יום הזיכרון?
אורטל> אומר/ת: מה פיתאום! וחוץ מזה כבר עוד מעט יוצא יום הזיכרון אז ככה ש...
את יכולה להשים D: noam אומר/ת: חחחחחחחחח לא מותק, היום זה יום הזיכרון. זה היום של יום הזיכרון. אתמול היה רק ערב יום הזיכרון. רק היום בערב ייגמר יום הזיכרון אורטל> אומר/ת: חחחח לא נורא
אבל היום יוצא יום הזיכרון. יעני בערב XD אבל שימי את יכולה
אורטל> אומר/ת: תאמיני לי אם פתחו שירשור יומולדת לאבי את יכולה XD noam אומר/ת: אני מקווה שלא יהרגו אותי
אורטל> אומר/ת: חס וחס אם יהרגו אותך אני אראה להם מזה
noam אומר/ת: XDXDXDXD

FrutillitA

New member
עונה../images/Emo9.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? אמממ בורחת
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?לא יודעת,בעיה שלו 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?0
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?אין
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?אה
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?שכלכלת הבדים הסינית מאוד משפיעה על העיניין ולכן האוקונומיה(
תתעלמו מהמצאת המילים שלי
) הכלל עולמית מאוד נפגעת מהעיניין
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???אין צ'אנס שאני ילך אם צ'יטוס ביד
יותר מידי קלוריות
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?לא יודעת
ולא אכפת לי
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" ידע
אין שמץ חח 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????שותה את המיץ ענבים(אבל זה מלא קלוריותתת
) -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אף אחד מהם
חח אולי טיפה יותר עם אבא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?שום כלום
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?
ניצן הנסיכה הלוחמת
רוני המתמטיקאית המושלמת שלי
4.מה הוא תחביבך העיקרי?אממ לודעת
5.וכישרונותייך העיקריים?כנ"ל 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?טיפשות
חטטנות
(אלה תכונות בלל
) 7.והאהובה?אממ חוש המורר
8.כמה שפות אתה דובר?3 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?אממ לא יודעת
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?חוש המור
11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא יצא לי להכיר מישהו ששומע מוזיקה קלאסית נתחיל מזה
13.מה הפרי האהוב עליך?אבטיח
14.והירק?מלפפון
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?אמממ לא יודעת,נחיה ונראה
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?לא יודעת,לא בדקתי
17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?עוד חיים כאן
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?אממ אמממ אמממ בנות דודות
19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך?הרבה דברים 21.מה מה משמח אותך?לימור
דון
22.מה מצחיק אותך?פחחח פוווווווווווול דברים
-זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?אממ פיצההה
2.שוקו או קפה?לפעמים זה ולפעמים זה 3.ישראל או ארה"ב?ישראל... 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט
5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?ענבים
7.כדורגל או טניס?לא זה ולא זה
8.אביב גפן או גידי גוב?גידי גוב
9.דגים או בשר?איכככ על שניהם
-ואל תגידו לי "לא אומרים איכס על אוכל
"זה לא אוכל זאת חיה
10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?חנונים וקולים
להלן השמיניה
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לספר בדרך כלל 12.קולה או מיץ ענבים?מיץ ענבים
13.שיעור לשון או אנגלית?לא זה ולא זה
14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?דנה

M i N i M i K i

New member
ריחן עכשיו באמת אל תדברי איתי

ועכשיו אני לא עובדת עלייך את נמאסת!

את קוראת לי ריחן או נטלי?!XDDDDDDDD

שיואוו זה היה מצחיקק.. טוב עשיתי את זה כדי שתעשני לי יותר מהר..

עונהה../images/Emo46.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?הייתי חוזרת לישון.
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?עושה דיאטה. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 1 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?אין. 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?מה זאת אומרת?אני יוש על כיסא,לא על נקודות. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אני בעד.|: 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? אממ נרא לי שרק אם אני אראה אותו אני אברח.. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 1245. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך__כיאלו דה..[זה מתחרז
] 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????אני שונאת מיץ ענבים אז פשוט הולכת. -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אבא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?הוא יותר מידי טוב. 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?פייפר מהמכושות.וניני
4.מה הוא תחביבך העיקרי? אממ..נרא לשחק במחשב.. 5.וכישרונותייך העיקריים? אני רקדניתמעולה[איזו צנועה אני נכון?!
] 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?שהם עושים דווקא.. 7.והאהובה?שמלווים מהם כסף והם לא מבקשים בחזרה
לא סתםם.. אמממ..שהם יודעים לשמור סוד. 8.כמה שפות אתה דובר?1 וקצת ספרדית אנגלית וערבית. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?אממ תגידו אתם
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? 11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא
13.מה הפרי האהוב עליך?תפוז ושסק. 14.והירק?גמבה. 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? שאני איהיה מאושרת. 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? מזאת אומרת.?! 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?מזאת אומרת החיים כאן?! 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? בת דוד שלי,נטלי. 19.מה אתה אוהב בו/ה? הכל.. 20.מה מרגש אותך? צריכים לשאול מה לא מרגש אותיי.. 21.מה מה משמח אותך? שאני מקבלת מה שאני רוצה,שאני מצליחה במשהוו,שאני עוזרת לאנים ואז אני רואה אותם שמחים
22.מה מצחיק אותך? בדיחות מפגרותת!!|בדיחותתמפגרותשליטעע| -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה
2.שוקו או קפה?שוקו 3.ישראל או ארה"ב?ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?בננה 7.כדורגל או טניס?טניס 8.אביב גפן או גידי גוב?
9.דגים או בשר?בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?חנונים וטובים. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?תלוי מה. 12.קולה או מיץ ענבים?קולה 13.שיעור לשון או אנגלית?לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי. לא הודגש באמצעות מדגישאאוטומטיק

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo176.gifחזרתי מבצפר מוקדם../images/Emo3.gifעונה>>

אדית חצור שליטה D:מסתבר
-שאלות "שרוטות":
1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?מצטרפת אליו
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?בא אליי ולחדר יום אחד בבוקר ומאזין לכנית רדיו אקטואלית איתי ועם בוגי מן!
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?אממ..אפשר תרגום בעברית?
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?כמה שצריך
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?אני?
טוב, עליתם עליי
כי בא לי
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?אפשר שוב תרגום בעברית?
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???אומרת לו שיש שם צ'יפס רעיל
[ארתור רולז!!
]
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?*אין תגובה בעניין*
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך ידע[?]
"
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????שותה אותו
-שאלות היכרות כלליות:
1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אמא..
2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?שהיא החברה הכי טובה שלי
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?נמו-"מוצאים את נמו" מן הסתם
4.מה הוא תחביבך העיקרי?מחשב מחשב מחשב!!
5.וכישרונותייך העיקריים?מחשב[?]
6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?שקרנות וצביעות.
7.והאהובה?יושר, אומץ וכאלה
8.כמה שפות אתה דובר?עברית..בחשבון פשוט זאת שפה 1
9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?אין לי
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שהיא מצחיקה אותי
11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין
12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?שזה..?
13.מה הפרי האהוב עליך?שסק\אפרסק\מנגו\ענבים
14.והירק?עגבנייה
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?חיים טובים
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?לא הבנתי
17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?כנ"ל
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?כולם
19.מה אתה אוהב בו/ה?את הכל..
20.מה מרגש אותך?סרטים עם סוף טוב
21.מה משמח אותך?לא עולה לי כרגע.
22.מה מצחיק אותך?חברה שלי וקומדיות
-זה או זה:
1.פיצה או מלאווח?פיצה
2.שוקו או קפה?שוקו
3.ישראל או ארה"ב?ישראל[אף פעם לא הייתי בארה"ב כך ש..
]
4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט
5.עוגה או גלידה?גלידה
6.ענבים או בננה?ענבים
7.כדורגל או טניס?טניס
8.אביב גפן או גידי גוב?אף אחד
9.דגים או בשר?דגים
10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?חנונים וטובים
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?להוציא את זה החוצה
12.קולה או מיץ ענבים?מיץ ענבים
13.שיעור לשון או אנגלית?לשון
14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל
15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נעמקה19

New member
אהוי! ../images/Emo194.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הממ.. מה זה בוגימן? X: 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? אני חושבת שהוא היה חיה מאד מפונקת XD 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? עוד לא ממש הבנתי אותה X: 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? אין לי מושג 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? הא
?
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אמאלה :| 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? נותנת אותה :| 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? אסקיוזמי
?
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"נו באמת! אין לי מושג! 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? הייתי מצלמת את זה וקוראת לכל החברות שלי לבוא לראות D: -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? עם שניהם. אבל אני יותר קרובה לאמא. 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שאני יכולה לספר לה הכל 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? דגנית, והרמיוני מהארי פוטר
4.מה הוא תחביבך העיקרי? לראות השמיניה X: 5.וכישרונותייך העיקריים? ניגנתי חמש וחצי שנים בפסנתר, והייתי ממש טובה. אני מתכוונת לחזור לזה שנה הבאה 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות. 7.והאהובה? חוש הומור D: 8.כמה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית. אבל אני יודעת טיפה ערבית וטיפה צרפתית XD 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא יודעת.. אולי החוש הומור, או הסופנטניות? אין לי מושג. קשה להגדיר את עצמך X: 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? החברות הכי טובות שלי מדהימות. כל הזמן צוחקים איתן, וכ"כ כייף! XDD 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא XD 13.מה הפרי האהוב עליך? שסק D: 14.והירק? עגבנייה? 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לעזוב את הבית ספר הזה 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? חיים אחרים. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? חיים אחרים
..
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?חוץ מההורים שלי, ואחותי? אני חושבת שבן דוד שלי.. 19.מה אתה אוהב בו/ה? סתם מצחיק. 20.מה מרגש אותך? שירים עצובים, דמויות או אנשים שאני אוהבת כשהם בוכים, כשאנשים אומרים לי שהם אוהבים אותי
, שמחבקים אותי..
21.מה מה משמח אותך? חיבוקים, שוקולדים, לצחוק והשמיניה :) 22.מה מצחיק אותך? החברות שלי XD -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? שוקו D:: (זה מזכיר לי "תה? קפה? תוכניות סודיות של השמיניה?!") 3.ישראל או ארה"ב? תלוי. 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? גלידההההההההההההההההההה
6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? לא זה ולא זה :| 8.אביב גפן או גידי גוב? לא זה ולא זה 9.דגים או בשר? בשר :) 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? משהו כזה באמצע.. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לספר ולהוציא החוצה כמובן. 12.קולה או מיץ ענבים? לא זה ולא זה X: 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית... 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי אוי. זה שאלון קצר
בהתחלה הוא נראה לי ארוך.

עונה

-שאלות "שרוטות":
1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?מי זה בוגי מן
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? היה מתעלף~!
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?אממ..
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?אין
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?ככה
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?אחלה
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???צועקת
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?כמה שמתחשק לו להיות שווה
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"הוא צ'כוב!
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שוטפת פנים עם מים מינרלים
-שאלות היכרות כלליות:
1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אמא
2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שהיא תמיד יודעת לעזור ולהקשיב
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?
איה דביר!
4.מה הוא תחביבך העיקרי? לצייר ולשחק
5.וכישרונותייך העיקריים?בציור ובמשחק
6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?שקרנים ואנוכיים
7.והאהובה?אכפת להם מאחרים
8.כמה שפות אתה דובר?עברית כמובן ולומדת בבית ספר אנגלית וערבית
13.מה הפרי האהוב עליך? אבטיח
14.והירק?אין
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?לעשות מה שאני אוהבת!
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?אין לי מושג
17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? גן עדן
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?אמא ואבא
19.מה אתה אוהב בו/ה?תעלו למעלה
20.מה מרגש אותך?אנשים, שירים מסויימים
21.מה מה משמח אותך? הרבה
22.מה מצחיק אותך? השמיניה
-זה או זה:
1.פיצה או מלאווח?
2.שוקו או קפה?
3.ישראל או ארה"ב?
5.עוגה או גלידה?
6.ענבים או בננה?ענבים
7.כדורגל או טניס?
9.דגים או בשר?בשר
10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?חנונים שולטים!!
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לשמור..
12.קולה או מיץ ענבים?לא יודעת שניהם!
13.שיעור לשון או אנגלית?לא סובלת אנגלית--לשון!
14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל(רותם לבת!)
15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

M i N i M i K i

New member
עונהנה...

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי מתפקעת מצחוק וחוזרת לישון XD 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?היה מתאבד? XD 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 1.5 למה? נוו תשאלו? כי יש נווה מדבר בדרך ואם תאחדו את כולם ביחד יצא שטח העיגול 1.5...[פאי כפול רדיוס בחזקת שתיים שווה שטח
] 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?המ..
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?כי כל דבר שקיים עשוי מנקודות קטנטנות פיצקיות מיניטוריות הנקראות אטומים
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?הממ..יחי הטיפשות?
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? קוראת לאימא: אמא אל תדאגי הוא בא בשבילי... 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? אמ..
8102? למעוניים להסבר נא לפנות אליי במסנג'ר..
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך כבר ידע..."[אמא ודני שליטעע!!!] 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? אממ..במקרה שלי אני אלרגית למיץ ענבים ותירוש אז.. -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אבא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?שהוא מצחיק אותי 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? וואי יש מלא 4.מה הוא תחביבך העיקרי?מ=ח=ש=ב=י=ם 5.וכישרונותייך העיקריים?מחשבים/ריקוד? 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שקרנים רמאיים.. 7.והאהובה?נאמנות חמידות הומוריסטיות? 8.כמה שפות אתה דובר?אנגלית עברית קצת ערבית 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?אמממ. תקבעו אתם? 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?אמממ..שהיא יודעת להקשיב 11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא 13.מה הפרי האהוב עליך?תפוח 14.והירק?מלפפון 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? אושר עושר בריאות וכושר? 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?לא..לא מאמינה בגילגול נשמות 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?חיים מושלמים 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?אבא 19.מה אתה אוהב בו/ה?את האבאיות שלו 20.מה מרגש אותך?הרבה דברים 21.מה מה משמח אותך? שריחן לא מעצבנת אותי!! 22.מה מצחיק אותך? שריחן מחכה את בת הדודה שלה נטלי -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה?שוקו 3.ישראל או ארה"ב?ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?תלוי 6.ענבים או בננה?ענבים 7.כדורגל או טניס?טניס 8.אביב גפן או גידי גוב?גידי גוב [כוורת אימפרייה] 9.דגים או בשר?דגנים 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?חנונים וטובים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לספר ולהוציא החוצה 12.קולה או מיץ ענבים?קולה 13.שיעור לשון או אנגלית?לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי

עונה../images/Emo210.gif טלי שליטע!!!111אחדאחד

-שאלות "שרוטות":
1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מי זה בוגי-מן?
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?היה נופל כי הדבשות היו כבדות?
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? אה?
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? אין לי מושג
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? אני יושבת על נקודות?
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מה זה השאלון הדפוק הזה?!
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? אני לא הולכת ברחוב בשלוש בלילה...
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? בעעע
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"שלמה?
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????מיבאה כוס, ומתחילה לשתות
מיץ ענבים שליטע!
-שאלות היכרות כלליות:
1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?עם שניהם
2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?~
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? אין מישהו מיוחד.
4.מה הוא תחביבך העיקרי?לרקוד
5.וכישרונותייך העיקריים?לרקוד ולשיר.
6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?צביעות, ואנשים שקרנים ודו-פרצופים.
7.והאהובה?כנות ונאמנות.
8.כמה שפות אתה דובר?אממ....
9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?הכי מיוחד? אני לא חושבת שאני כ"כ מיוחדת...
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין לי חברה הכי טובה... לא קיים דבר כזה.
11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין
12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא
13.מה הפרי האהוב עליך?תות
14.והירק?לא יודעת...
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?להצליח בחיים, ולמצוא אהבה
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?אין לי מושג
17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?עזבו אותי מהשאלות האלה...
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?דוד שלי
19.מה אתה אוהב בו/ה?שהוא תמיד עוזר לכולם
20.מה מרגש אותך?סרטים (אפילו אם הם מצוירים) וכל מיני סיפורים רומנטים/עצובים.
21.מה מה משמח אותך?המון דברים...
22.מה מצחיק אותך?חברה שלי אינה, היא ילדה קרועה!
-זה או זה:
1.פיצה או מלאווח?פיצה
2.שוקו או קפה?שוקו
3.ישראל או ארה"ב?גם וגם
5.עוגה או גלידה?גלידה
6.ענבים או בננה?בננה
7.כדורגל או טניס?טניס
9.דגים או בשר?בשר
10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? ילדים "חנונים" וטובים.
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לספר ולהוציא ה-כ-ל החוצה.
12.קולה או מיץ ענבים?מיץ ענבים
13.שיעור לשון או אנגלית?לשון
14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל
15.שם לבנות-דנה או נטלי?דנה זה היה שאלון הזוי במיוחד

Rioter

New member
יוהו

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי מציעה לו קפה, ושואלת אותו מאיפה הרדיו. 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? אני נראית לך כמו גמל? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 10. 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? יש? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? אני יושבת על כיסא. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית. מה דעתך בעניין?אין לי מושג מה זה סטרפטוקוקלית, אבל אני יודעת שקונספירציות קיימות תמיד. 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? שלושה דברים. אחד - אני לא אוהבת צ'יטוס. דבר שני - אני לא הייתי הולכת לבד ב3:00 בלילה. דבר שלישי - אם כבר, אז ברוח השאלה. הייתי מכבדת אותו ומבקשת שילווה אותי הביתה. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? הרבה. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" ידידיה? XD (נו מה, זה חרוז!) 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? לשטוף זה בט'. לא בת'. הממ.. ואני מתארת לעצמי שהייתי שותה? -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אבא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? המפ 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? פוקימון, את מיסטי וברוק D: וג'סי וג'יימס! 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לאכול שסק, לקרוא 5.וכישרונותייך העיקריים? אין לי מושג, תגידו אתם 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שחצנות 7.והאהובה? חיבוקים (נו מה, יש כאלה שלא מחבקים1) 8.כמה שפות אתה דובר? לא הרבה 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אני הומנאית 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא באמת חברה טובה 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא שידוע לי 13.מה הפרי האהוב עליך? שסקקקקקק 14.והירק? עגבניה, מלפפון ועוד 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? אושר 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? אין 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? מחזוריות 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? כולם, בנדוד שלי, אבא, דודה, סבתא 19.מה אתה אוהב בו/ה? שהם אנושיים 20.מה מרגש אותך? הצלחות 21.מה מה משמח אותך? כשאנשים שאני אוהבת מאושריפ 22.מה מצחיק אותך? סיון, חברה שלי.. וסיינפלד -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? מלאווח 2.שוקו או קפה? קפה 3.ישראל או ארה"ב? ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? עוגה 6.ענבים או בננה? בננה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? גידידידידידידייייי (זה מזכיר לי - ת"אביבניקיות שאני באה אליכן היום, תזכירו לי לעשות לכן את הקול הזה.) 9.דגים או בשר? איכס 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים שליטה. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? תלוי 12.קולה או מיץ ענבים? מיץ ענבים 13.שיעור לשון או אנגלית? לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? דנה D: זזתי לעשות גבות :X

chen010189

New member
ראיתי את תומר רוסו..!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שאלות "שרוטות":
1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?מיזה בוגי-מן?
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?היה נכחד
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?0 אני מאמינה שבסוף המדבר יש ים, אין ים בסוף המדבר
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?חכו אני סופרת
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?לא קוראים לזה כסא בעברית?
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?שהפרופקטיצקפיריה של המילים אינה מובנת
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???תוהה מדוע השאלה הזו של נעם התגשמה
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?אם לסבתא היו גלגלים, מה היה לסבא?
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"לא ידע?
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????כותבים לשטוף(זה רק בגלל שהיום אני לא מצחיקה)
שאלות היכרות כלליות:
1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?בתקופה הזאת עם אבא
2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?שהוא מצחיק, אבל ממש מצחיק במשפחה תמיד אומרים שאם הוא היה יותר צעיר הוא יכל ללכת להיות קומיקאי דודה שלי כבר עשתה פיפי במכנס פעם אחת במסעדה בגללו, חחחח
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?שכחתי איך קראו לו, אבל השיכור ב"דנה לא רוקדת"(חחחח שמגלם תומר רוסו! זאת הייתה דמות חזקה)
4.מה הוא תחביבך העיקרי?משחק
5.וכישרונותייך העיקריים?החמיאו לי על המשחק וגם על הכתיבה, אבל אני אשאר צנועה
6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?צביעות, קנאת יתר(ואני כזאת לצערי!)
7.והאהובה?סובלנות
8.כמה שפות אתה דובר?2
9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?תגידו לי אתם
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?את זה שאפשר לדבר איתה על הכל, פשוט הכל!
11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין לי כרגע
12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא
13.מה הפרי האהוב עליך?תותים
14.והירק?עגבניות שרי
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?בע"ה, כל דבר טוב שה' יכול לתת לי
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?ממשיכים להסתובב פה כרוחות כנראה
17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?עולם חדש, גן עדן
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?בן דוד שלי
19.מה אתה אוהב בו/ה?שהוא קורע, להיות איתו זה לבכות מצחוק
20.מה מרגש אותך?שבן אדם שאני אוהבת מחמיא לי
21.מה משמח אותך?יום הולדת, הפתעות חיוביות
22.מה מצחיק אותך?בן דוד שלי
זה או זה:
1.פיצה או מלאווח?פיצה
2.שוקו או קפה?שוקו(קר בלבד)
3.ישראל או ארה"ב?ישראל
5.עוגה או גלידה?</b

אני אוהבת את דון../images/Emo7.gif

שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?אומייגאד! הייתי מתה על המקום
, דיי זה מפחיד
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?לא יודעתXD 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?5 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?אין
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?מה?
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?אני לא מבינה בזה XD 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???אומייגאדדד אני הייתי מתה! 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?לא יודעת.. תשאלו את רוני
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"לא ידע?
חחוחוחו 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????שותה
-שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אמא
2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?לא יודעת
, שהיא תמיד שמחה בישבילי והכל.. 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?זה גם מדובר על הווה לא? אם כן אז הדמות שאני הכי אוהבת אי פעם בסרט או בסידרה אז זאת רוני
מהשמיניה
4.מה הוא תחביבך העיקרי?לשחק 5.וכישרונותייך העיקריים?לשחק ולעשות צחוקים
אהה ולעשות פאדיחות לעצמי 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?צביעות 7.והאהובה?נאמנות 8.כמה שפות אתה דובר?אממ 4 בקושי XD 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)שאני אוהבת את דון
, וזה כמובן לחיוב
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?במקרה הזה זאת חברה ושהיא תמיד נאמנה לי ונותנת לי את העצות הכי טובות שיש 11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין XD 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא
13.מה הפרי האהוב עליך?אפרסק
14.והירק?מלפפון XD 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? שאני סופסוף אפגוש את דון
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?חיים רגילים 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?לא יודעת... 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?בת דודה שלי
19.מה אתה אוהב בו/ה?את האף שלה
20.מה מרגש אותך?כימעט הכל.., לבדר עם מישהי *אהמ* שאני אוהבת, לפגוש מישי שאני אוהבת *אהמ שוב*[
] לשמוע כל מיני סיפורים על החיים וכו' 21.מה מה משמח אותך?לדבר עם מישי שאני אוהבת ולפגוש מישי שאני אוהבת *אמה אהמ*, אבל זה יקרה עוד 100 שנה
22.מה מצחיק אותך?כימעט הכל XD -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה 2.שוקו או קפה?שוקו 3.ישראל או ארה"ב?ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?גם וגם 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב?לא זה ולא זה
9.דגים או בשר?בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?לא יודעת
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לספר ולהוציא החוצה 12.קולה או מיץ ענבים?קולה
13.שיעור לשון או אנגלית?אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי

....:)

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? אהה... מנתק את החשמל? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? מתיחות
עם יגאל שילון (השאלה שרוטה- אז גם התשובה שרוטה!) 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 0.100 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? הרבה מאוד 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? חריצים, לא נקודות 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אההה.. מגניב 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? כלום 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? תנו לי לשאול אתכם שאלה יותר טובה: אם השמינייה היא אלופה, אז האלופה היא שמינייה?!
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" לא משהו? 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? סוגר את הברז ופותח את זה של השכנים -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? שניהם 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? באיזה מהם? 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? זיכרון זה לא הצד החזק שלי, אני לא יכול לענות...:) אולי את שלומק'ה מקופיקו?
4.מה הוא תחביבך העיקרי? שיעמום 5.וכישרונותייך העיקריים? כנ"ל 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? קנאה, סדיסטיות וצביעות 7.והאהובה? לא אכפת לי אם בן אדם יהיה ממש מגעיל אליי, רק שלא יהיה צבוע 8.כמה שפות אתה דובר? 83 (ותורידו 82 לא כולל עברית) 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? דמעות של גמל 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אפ, אפ, אפ- עד כאן. 11.ובבת זוגתך(אם יש)?-- 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא, אבל יצא לי להכיר ירדני שאוהב קונצרטים(באמת) 13.מה הפרי האהוב עליך? תותים 14.והירק? רגע, אני אלך לבדוק 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? רק טוב (אי"ה) 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? כאן?! 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? ים 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אין אחד אהוב 19.מה אתה אוהב בו/ה? כל מיני... 20.מה מרגש אותך? סרטים ושירים עצובים
21.מה מה משמח אותך? יותר מדי דברים (זה לא טוב יותר מדי לשמוח) 22.מה מצחיק אותך? אני! (מצחיק אותי שאני לא מצחיק.. הבנתם?) אני לא) -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? לא זה ולא זה 3.ישראל או ארה"ב? אל,אל- ישראל! 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? שונא את שניהם! 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן 9.דגים או בשר? בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? ילדים של החיים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? תלוי למי אתה מוציא החוצה 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם? רותם (רותם!!) 15.שם לבנות-דנה או נטלי? עדיף דנה

למעלה