משום מה ממש בא לי לענות... ../images/Emo9.gif
שעת התחלת השאלון- 00:58 1.שם:נועם 2.גיל:18 3.עיר: להבים (ישוב!) דברים אהובים- 4.צבע: כתום, ובזמן האחרון גם ירוק... 5.חיה: כלב 6.שיר: i dont wanna miss a thing 7.זמר: מוקי 8.זמרת:--- 9.להקה: שבק"ס (?!)- אין מישהו מסויים! 10.שחקן:ג'ים קארי 11.שחקנית:--- 12.סרט: וואי זאת שאלה קשה... 13.סדרה: חברים!
זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? לישון 15.סקעת או מויאל?מויאל 16.קיץ או חורף? המממ קיץ... 17.יום או לילה? לילה 18.קולה או מים? מים! 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? ברור שטלנובלה בע"מ 20.שוקו או וניל? שוקו 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? בעד 22.אימה או קומדיה? קומדיה!
23.לינדזי או הילארי? שתיהן פוסטמות!
24.הוט או יס? הוט! 25.רן דנקר או רן יצחקי? נקסט! 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? חח קר.. 27.סרט או ספר? בד"כ סרט! 28.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה 29.אנגלית או עברית? אנגלית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? אבריל 31.בריטני או כריסטינה? בעעעכס!
32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין! 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?--- 34.ים או בריכה? ים! 35.עם או בלי נעלים?בלי!! כל כך בלי!!! 36.מסן או אייסי?אייסי מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפי שעה בערך... 38.שתית:כנ"ל 39.היית בשירותים: אמממ 3 שעות בערך... 40.רבת עם מישו:שבוע 41.ראית טלוויזיה:אתמול 42.התקלחת:לפני שעתיים 43.יצאת מהבית:לפני שעתיים 44.ראית סרט?וואי, מלא זמן לא ראיתי! 45.דיברת בפלא?שעתיים 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? אמממ חודש וחצי בערך... 47.היית בקולנוע? וואי, לפני חודש... 48.היית במסיבה? לפני יומיים! 49.היית ביומולדת? אמממ לא זוכרת כבר... 50.שכחת יומולדת של חברה? אממממ לפני חודש וחצי בערך... 51.השתכרת:לפני יומיים! (מסיבת סיום י"ב! היה גדול!
52.הקאת: וואי מלא זמן לא הקאתי.. 53.שמעת דיסק:ממזמן 54.איזה דיסק? צרוב כזה שהכנתי... 55.צרוב?כן, חחח
56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? בטח גלגל"צ 57.היית בהופעה:וואי בערך שנה! 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול! 59.היית בתל אביב: בערך לפני חצי שנה! 60.הייתי בחיפה: אה! הייתי בחוד שעבר! סמינר קומונה!
61.דיברת בטלפון: שעה! 62.עם מי? חברה טובה כלליות 63.אתה צמחוני?לא! 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני! 65.אוהב אותו? בד"כ לא... 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אדמדם כזה, לא צבע, שטיפה, ירד כבר... 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק 68.אוהב את זה? לא, זה משעמם אותי! 69.מה צבע העיניים שלך? אממ לא בדיוק מוגדר, חום דבש, בשמש ירוק... 70.אוהב אותו?כה!
71.מה צבע העור שלך? לבן רצחחח!
72.פירסינג:אין 73.קעקועים: אין 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הבטן שלי, העיניים שלי... 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אחרים- אמרו לי כמה... לא הרבה! 76.עברת פעם על החוק?כן! 77.איך? שתיתית לפני גיל 18...
חחח איזה עבירה מעפנה! 78.גנבת פעם?לא! 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית לגמרי! 80.כמה קומות בבית?2 (הבדל של 2 מדרגות) 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2(אאם זה נחשב קומות) 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? "בתוך החדר האינטימי שליייייייי...."
ביצפר-חופש 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה+ 84.מחכה לשנה הבאה? בערך... 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? תאטרון ואקולוגיה 86.כמה יח"ל מתמטיקה?4 87.כמה יח"ל אנגלית?5 88.מבחני קיץ בחופש? מועד ב' מתמטיקה, כמובן!
89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) זה לא מקצועות הרחבה?! תאטרון ואקולוגיה! 90. את מתכוונת להשקיע השנה?חחח מאוחר מידי, סיימתי בצפר!
91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? נכון! וגם לפני שנתיים ושלוש!
92. הולכת להשלים חומר בחופש? רק מתמטיקה... 93. בא לך לחזור ללמוד? כן! בא לי עוד שנה י"ב! 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? כן, ביום שלישי, במסיבת סיום!
95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא היה כזה! 96.הכי שונאת? מתמטיקה! שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא, בכוח עליון שכזה!
98.בגלגול נשמות?לא 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך, נקודה!
שעת סיום השאלון- 01:11