שאלון ה100

cohen shir

New member
המשך...../images/Emo69.gif

ביצפר-חופש
83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
סבירה. 84.מחכה לשנה הבאה?
כן. 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך?
ביולוגיה ומחשבים. 86.כמה יח"ל מתמטיקה?
4. 87.כמה יח"ל אנגלית?
5. 88.מבחני קיץ בחופש?
לא. 89.איזה מגמות את?
כיתת מצטיינים. 90. את מתכוונת להשקיע השנה?
סביר לא יותר מידי. 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא?
דווקא יצא סביר. 92. הולכת להשלים חומר בחופש?
מתמטיקה. 93. בא לך לחזור ללמוד?
לא. 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש?
כן. 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת?
ביולוגיה. 96.הכי שונאת?
מתמטיקה.
שאלות אחרונות לסיום
97.את מאמינה באלוהים?
לפעמים. 98.בגלגול נשמות?
לא. 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון?
יאפ.
100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע?
משעשע.
שעת סיום השאלון-
15:44.

hadarinke

New member
הווו איך אני מתה על הסמיילי הזה ../images/Emo69.gif

וגם עליך שירול

noname202

New member
עונה

שעת התחלת השאלון- 21:15 1.שם: גלי 2.גיל: 15.5 3.עיר: קרית מוצקין דברים אהובים- 4.צבע: כחול ואדום 5.חיה: חתול 6.שיר: סתם שיר שהתחלתי לאהוב בזמן האחרון...לא יודעת את השם, אבל.. "תראו אותי...אני שמח, סתם פתאום.." 7.זמר: עברי לידר 8.זמרת: קלי קלארקסון 9.להקה: גרין גיי/משינה 10.שחקן: 11.שחקנית: 12.סרט: ה"פ 13.סדרה: בנות גילמור זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 15.סקעת או מויאל? סקעת 16.קיץ או חורף? קיץ 17.יום או לילה? לילה 18.קולה או מים? קולה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אף אחת 20.שוקו או וניל? וניל 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? בעד, אבל רק בגלל החיילים 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? אחלה 24.הוט או יס? הוט 25.רן דנקר או רן יצחקי? 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? איכס חלב :S 27.סרט או ספר? ספר 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? עבריתת 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? קלי קלארקסון 31.בריטני או כריסטינה? 8-} 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? 34.ים או בריכה? בריכה 35.עם או בלי נעלים? בלי 36.מסן או אייסי? מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: עכשיו 38.שתית: עכשיוD: 39.היית בשירותים: שעה 40.רבת עם מישו: ביום שישי 41.ראית טלוויזיה: עכשיו 42.התקלחת: בבוקר 43.יצאת מהבית: בשלוש 44.ראית סרט? בטלוויזיה...עכשיו 45.דיברת בפלא? לפני שעתיים בערך 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? הבטחהD: 47.היית בקולנוע? מזמן 48.היית במסיבה? יומיים בערך 49.היית ביומולדת? ממ לא זוכרת 50.שכחת יומולדת של חברה? ממ ספירלהD: 51.השתכרת: אף פעם 52.הקאת: וואו..שנים 53.שמעת דיסק: לא זוכרת 54.איזה דיסק? 55.צרוב? 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? 57.היית בהופעה: ממ ביום העצמאות 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: חח היום לנדב אבל בצחוקD: 59.היית בתל אביב: ממ די הרבה זמן 60.הייתי בחיפה: אתמול 61.דיברת בטלפון: כמה שעות 62.עם מי? כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום 65.אוהב אותו? לא 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל 68.אוהב את זה? לא ממש...הוא חביב אבל מתנפחח 69.מה צבע העיניים שלך? חום 70.אוהב אותו? לא 71.מה צבע העור שלך? בהיר 72.פירסינג: לא 73.קעקועים: לא 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ממ האמת שאין שומדבר מיוחדD: 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לאD: 76.עברת פעם על החוק? אור אדום נחשב? 77.איך? 78.גנבת פעם? לא 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית 80.כמה קומות בבית? בניין, 14 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 :p עם כל הדירה 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון ביצפר-חופש 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה 84.מחכה לשנה הבאה? לא ממש 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? ערבסט ואיסלאם
86.כמה יח"ל מתמטיקה? 4 :] 87.כמה יח"ל אנגלית? 5 88.מבחני קיץ בחופש ? מועד ב' במתמטיקה 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) נו...ערבית ואסלאם 90. את מתכוונת להשקיע השנה? לא ממש 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? האמת שלא אמרתיD: 92. הולכת להשלים חומר בחופש? לא 93. בא לך לחזור ללמוד? ממשש לא 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? ערבית ואסלאם 96.הכי שונאת? אנגליתת שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? כן 98.בגלגול נשמות? קצת 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא ממש 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך וסביר שעת סיום השאלון-21:22

mg6006

New member
עונההההה... אבל באמת מישהו קורא את זה?!?

עת התחלת השאלון- 23:12 1.שם: לירן 2.גיל: 17 3.עיר: ר'ג דברים אהובים- הכל 4.צבע: צהוב 5.חיה: אין :)-O) 6.שיר: וואו.. הכל.. אבל בעיקר.. והיא עולה לגג (את הטראנס החדש שעשו לזה) 7.זמר: סינרגיה 8.זמרת: איה כורם 9.להקה: סינרגיה 10.שחקן: יהודה לוי 11.שחקנית: גבריאלוב הזאת... נו סיגי באלופה 12.סרט: אממ לא זוכר 13.סדרה: האלופה זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? לישון 15.סקעת או מויאל? בחיים לא התעניינתי בהם 16.קיץ או חורף? קיץ 17.יום או לילה? לילה 18.קולה או מים? קולה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה!!!! בעמ 20.שוקו או וניל? וניל 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? לא הבעתי דיעה. 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? מה?! 24.הוט או יס? הוט 25.רן דנקר או רן יצחקי? לא מעניינים 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? קר 27.סרט או ספר? סרט 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? עברית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? אבריל 31.בריטני או כריסטינה? כריסטינה 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? נווו חפירות סימפסון 34.ים או בריכה? בריכה 35.עם או בלי נעלים? בלי 36.מסן או אייסי? מסן מתי בפעם האחרונה.. . 37.אכלת: שיפודים בצופים בהעמסות לפני שעה 38.שתית: עכשיו אני שותה.. מיץ גויאבה 39.היית בשירותים: וווווואווו אני מת לחרבן נראה לי אני יעשה הפסקה בשאלון 40.רבת עם מישו: לפני שבועיים 41.ראית טלוויזיה: לפני שהתחילו העבודות בצופים למחנה!!!!!!!!!!!1 42.התקלחת: לפני 10 דקות 43.יצאת מהבית: אמממ יצאתי בבוקר לריאיון עבודה משם לרופא ומשם לצופים . --- טוב הרגע חזרתי מהשירותיםם איזה גוש דפקתי--- 44.ראית סרט? אני הולך לראות יום שבתתת.. מתי הפעם האחרונה וואלה לא זוכר 45.דיברת בפלא? אממממממ לפני שעה ככה 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? כל חודש חח 47.היית בקולנוע? מבחינתי סרט וקולנוע אותו דבר 48.היית במסיבה? אתמול מסיבה וואחד מסיבה ברמת חן.. 49.היית ביומולדת? ב28.6 50.שכחת יומולדת של חברה? לא יקרה ולא קרה 51.השתכרת: בחיים לא 52.הקאת: אממ.. לפני חצי שנה 53.שמעת דיסק: לא. רק רדיו 54.איזה דיסק? אם כן אז זה יהיה סינרגיה 55.צרוב? וואו החפירות הגיעו לשיאן 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? אףף 57.היית בהופעה: לא יודע 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום 59.היית בתל אביב: היום 60.הייתי בחיפה: לא זוכרררר 61.דיברת בטלפון: לא יודע 62.עם מי? לא יודע כלליות 63.אתה צמחוני? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בשר זה ה-דבר. 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? דבש 65.אוהב אותו? כן 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא .השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק 68.אוהב את זה? כן 69.מה צבע העיניים שלך? חום 70.אוהב אותו? כן 71.מה צבע העור שלך? לבן 72.פירסינג: לא 73.קעקועים: לא 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? רגליים
75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? ואללה שאלה קשה 76.עברת פעם על החוק? כן 77.איך? לא זוכר אבל בטוח שזה קרה 78.גנבת פעם? יכול להיות לא זוכר. עכשיו בלי לראות מה השאלה הבאה אני מנחש שזה יהיה: מה גנבת 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? אהה טעיתי חחח.. חילוני 80.כמה קומות בבית? 3 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי ביצפר-חופש 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בינונית 84.מחכה לשנה הבאה? כן 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? כימיה ומחשבים 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 5 87.כמה יח"ל אנגלית? 5 88.מבחני קיץ בחופש? לא 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) כימיה ומחשבים חח 90. את מתכוונת להשקיע השנה? מקווה 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? לא 92. הולכת להשלים חומר בחופש? כן 006 חובה 93. בא לך לחזור ללמוד? לא 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא מדברים על זה חח 96.הכי שונאת? כימיה שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא 98.בגלגול נשמות? לא 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? גם לא 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? חופר ומשגע שעת סיום השאלון- 23:25

lupeta

New member
עונה..:)

שעת התחלת השאלון- 00:43 1.שם: אני 2.גיל: 16 וחצי 3.עיר: ת"א דברים אהובים- 4.צבע: כחול,לבן 5.חיה:דולפין,כלב 6.שיר:my heart will go on -סלין דיון 7.זמר: - - 8.זמרת: קלי קלארקסון 9.להקה: אין מועדפת 10.שחקן: גו'ני דפ 11.שחקנית: ג'ניפר גארנר 12.סרט: טיטניק, פרל הארבור 13.סדרה: חברים, זהות בדויה,אחים ואחיות זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? לישון 15.סקעת או מויאל? שניהם 16.קיץ או חורף? חורף! 17.יום או לילה? יום 18.קולה או מים? מים 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אף אחד 20.שוקו או וניל? שוקו 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? חצי חצי 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? אף אחת 24.הוט או יס? הוט 25.רן דנקר או רן יצחקי? מי זה רן יצחקי? 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? קר 27.סרט או ספר? ספר 28.מחשב או טלוויזיה? תלוי.. 29.אנגלית או עברית? אנגלית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? קשה... 31.בריטני או כריסטינה? כריסטינה 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אשלי 34.ים או בריכה? בריכה 35.עם או בלי נעלים? בלי 36.מסן או אייסי? מסן מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפני שלוש שעות 38.שתית: כנ"ל 39.היית בשירותים: הולכת עוד שנייה:) 40.רבת עם מישו: אתמול 41.ראית טלוויזיה: לפני חצי שעה 42.התקלחת: לפני שעתיים 43.יצאת מהבית: חזרתי היום מטיול.. אז הייתי כל היום מחוץ לבית 44.ראית סרט? ב-25 ביוני 45.דיברת בפלא? לפני שלושה ימים 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? לפני 4 חודשים 47.היית בקולנוע? ב-25 ביוני 48.היית במסיבה? בחנוכה האחרון 49.היית ביומולדת? יום שישי האחרון 50.שכחת יומולדת של חברה? לא זוכרת 51.השתכרת: אף פעם 52.הקאת: כיתה ג' 53.שמעת דיסק: לפני שלושה ימים 54.איזה דיסק? של השבט^^ 55.צרוב? כן 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? 57.היית בהופעה: ב-26 ביוני 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני שנה וקצת 59.היית בתל אביב: אני גרה בת"א 60.הייתי בחיפה: בינואר 61.דיברת בטלפון: לפני שעה 62.עם מי? מישהו התקשר ועבד עליי בטלפון... כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני 65.אוהב אותו? כן 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? לא צבעתי, שיער מתולתל 68.אוהב את זה? כן 69.מה צבע העיניים שלך?חום 70.אוהב אותו? מעדיפה ירוק 71.מה צבע העור שלך? בהיר 72.פירסינג: חורים רגילים באוזניים 73.קעקועים: לא 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חיוך 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי לפעמים.. 76.עברת פעם על החוק? לא 77.איך? 78.גנבת פעם? לא 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני 80.כמה קומות בבית? 1 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? - - 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון ביצפר-חופש 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בינונית 84.מחכה לשנה הבאה? כן ולא 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 3 87.כמה יח"ל אנגלית? 5 88.מבחני קיץ בחופש? מועד ב' מתמטיקה 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) קולנוע 90. את מתכוונת להשקיע השנה? כן 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? נכון 92. הולכת להשלים חומר בחופש? בצרפתית ומתמטיקה 93. בא לך לחזור ללמוד? לא כרגע 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית והיסטוריה 96.הכי שונאת? מתמטיקה שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא יודעת 98.בגלגול נשמות? לא כ"כ 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? תלוי 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? האפשרות הראשונה שעת סיום השאלון- 00:53

hazofifnik

New member
הנה לכולם !

שעת התחלת השאלון-23:28 1.שם: מסרנו בועז 2.גיל: 16 וחצי. 3.עיר: בת ים דברים אהובים- 4.צבע: אדום ושחור 5.חיה: צ'יטר ( אם זה נחשב אז גם דרקון ! ) 6.שיר: אמא תראי. 7.זמר: אביב גפן 8.זמרת: נינט 9.להקה: התעויוט ( אם נחשב ! ) ושייגעצ 10.שחקן: אחי (אבל הוא מתחיל) ומפורסם מאד- דרור קרן ! 11.שחקנית: אין 12.סרט: האלמנט החמישי, הנסיכה הקסומה, הסיפור שאינו נגמר. 13.סדרה: שלום שמי ארל. זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? לישון 15.סקעת או מויאל? 2 דרעקים, אף אחד מהם ! 16.קיץ או חורף? קיץ 17.יום או לילה? לא חשוב  אחלה שניהם. 18.קולה או מים? מים 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? לא לראות טלנובלות – זה שטחי ( אף אחד מהם ! ) 20.שוקו או וניל? שוקו 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? בעד ההתנתקות ( סרט כחול ) 22.אימה או קומדיה? קומדיה ברור ( זה מעודד תמיד ! ) 23.לינדזי או הילארי? לא משנה לי באמת ! 24.הוט או יס? יס 25.רן דנקר או רן יצחקי? אף אחד משניהם ! 26.חלב חם או קר (אם בכלל(? קר ! 27.סרט או ספר? ספר, אם הוא ממש טוב ! 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? עברית ברור ! 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? שוב לא זה ולא זה.. 31.בריטני או כריסטינה? גם אף אחת ! (נו עוד סתומות  ) 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? הומר סימפסון ברור ! 34.ים או בריכה? ים ! 35.עם או בלי נעלים ? אנשים יתפלאו אבל דווקא בלי נעליים ! 36.מסן או אייסי? מסנג'ר ! מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפני 20 דק' בערך, קליק פצפץ שוקולד ! 38.שתית: גם 20 דק' בערך לצד הקליק ! 39.היית בשירותים: 15 דק', אחרי הקליק  40.רבת עם מישהו: כמה ימים ! 41.ראית טלוויזיה : לפני שעתיים ושלוש תרבי  42.התקלחת: אתמול ( עוד מעט נכנס שוב ! ) 43.יצאת מהבית: 3:34 בצהרים. 44.ראית סרט? לפני כמה חודשים ! 45.דיברת בפלא? לפני 4 דקות בדיוק ! 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? על החודש שעבר. 47.היית בקולנוע? לפני כמה חודשים. 48.היית במסיבה? לפני שבועיים וחצי. 49.היית ביומולדת? בסוף השבוע הקודם ! 50.שכחת יומולדת של חברה? לא קרה עוד ! 51.השתכרת: אף פעם ! 52.הקאת: בתחילת השנה ! 53.שמעת דיסק: היום בסביבות 1 בצהרים. 54.איזה דיסק? של "הגשש החיוור" עם אבי ! 55.צרוב? מה פתאום צרוב, לא, לא צרוב ! 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? רדיו גל"צ ( דרך היס ) 57.היית בהופעה: ביום העצמאות ( ברוקע"צ ) 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בשעה 6:22 59.היית בתל אביב: אתמול, בישיבה 60.הייתי בחיפה: 7-8-9/2/07 61.דיברת בטלפון: לפני כחצי שעה. 62.עם מי? הורים של חניכים ! כלליות 63.אתה צמחוני? לצערי לא !  64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום ! 65.אוהב אותו? בורור 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? מעולם לא צבעתי אותו ולא אצבע ! ( איש עקרונות אני ! ) 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? בעיקרון חלק אבל בגלל שהוא ארוך ואני לעולם לא גוזר אותו, גם לא קצוות אז הוא מסתלסל יפה בסוף והופך גלי מעט ! 68.אוהב את זה? בורור 69.מה צבע העיניים שלך? ביום חום עם נטייה לירוק, צהריים – ירוק עמוק ובלילה מאוחר –בצבע כחול ! ( תאמינו יש דברים כאלה, זה לפי אור השמש והחושך וכאלה ! ) 70.אוהב אותו? נו כן ! 71.מה צבע העור שלך? לבן, משתזף ממש מעט בשמש אבל אני לא הולך בשמש, קיצר דיי בצבע לבן !!! 72.פירסינג: בחיים לא ! 73.קעקועים: אותו כנ"ל 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים, שיער ונקודת חן ליד השפה העליונה ( בצידייה ) 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא ! לא חשוב לי מה חושבים עלי באמת  76.עברת פעם על החוק? לצערי כן וזה לא קרה יותר !!! 77.איך? לא זוכר בדיוק ... 78.גנבת פעם? לא שזכור אבל בטח זה קרה כשהייתי קטן או משו ! 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני לחלוטין ! 80.כמה קומות בבית? 1 ( גר בבנין ) 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אותה הקומה מן הסתם ! 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בין הסלון למטבח ! ביצפר-חופש 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? רק טובה לצערי.. 84.מחכה לשנה הבאה? מאד מאד ( אבל זה תמיד ככה ואני תמיד חושב חיובי.. אעשה את מה שנותר משנה זו על הצד הטוב ביותר כמו שניסיתי לאורך כל השנה ואף יותר ! ) 85.מה מקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה  רציתי סוציולוגיה עם זה אבל לא ניתן לי לצערי. 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 5 87.כמה יח"ל אנגלית? 5 88.מבחני קיץ בחופש? מתמטיקה ( בגרות חוזרת ! ) 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) אני עכשיו רק בביולוגיה ! 90. את מתכוונת להשקיע השנה? בהחלט ! 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? חח אולי קצת.. 92. הולך להשלים חומר בחופש? אולי קצת ואחרי המחנ"ק ! ( אין לי יותר מידי ) 93. בא לך לחזור ללמוד? לא בינתיים !  94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? כן, לתנ"ך ולמתמטיקה ! 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספרות נראה לי , אין משהו באמת מיוחד, לצערי – אם היה צופיות אז ברגיל ( ושל"ח ומשצים והחרטות האלה זה הכי חיקוי – חבל אבל זו האמת ) 96.הכי שונא? ירקות וגבינות שאלות אחרונות לסיום 97.אתה מאמין באלוהים? תלוי איך מגדירים אלוהים, אני מאמין בעצמי ובזה שאני מקדם דברים, זה מה שאני מגדיר אלוהים (צריך להכנס לשיחה ארוכה עמי, כדי להבין ), אני לא מאמין בו כמו שהדתיים ובסגנון מאמינים. 98.בגלגול נשמות? זה נשמע מאגניב, אני לא בטוח ! 99.מאמין באהבה ממבט ראשון? בהחלט מאמין 100.איך אתה מגדיר את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? השני  שעת סיום השאלון- 00:07 ( יש לציין כי עשיתי עוד דברים על הדרך  )... הצופיפניק ! ! ! ( יש כיסוי לשם הזה ! ! ! ) ! ! ! . . .

kormanit

New member
עונה באיחר (כמו תמיד...)

שעת התחלת השאלון- 2:24 1.שם: יפעת קורמן 2.גיל: 18 3.עיר: קרית מוצקי- היפה בקריות! דברים אהובים- 4.צבע: כחול- כתום 5.חיה: סוס, כלב 6.שיר: כל החבר'ה- מוניקה סקס 7.זמר: פיטר רוט
8.זמרת: אאממ.... לוידעת... 9.להקה: מוניקה סקס!!! 10.שחקן: מאט לה בלאנק 11.שחקנית: דנה יהלומי
12.סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח 13.סדרה: FRIENDS זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר! ללא ספק! חבל על הזמן 15.סקעת או מויאל? סקעת 16.קיץ או חורף? חורףףףףף! שונאת את הקיץ!!! 17.יום או לילה?לילה 18.קולה או מים? קולהההה 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אאמ... לא זה ולא זה 20.שוקו או וניל? וניל! 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? אאאממ...גם וגם-חלוקה בדעות שלי. בגדול הייתי גם עם סרט כתם גם עם כחול- בעד שבט עידן 22.אימה או קומדיה? קומדיה 23.לינדזי או הילארי? לינדזיי (אני אפילו לא בטוחה מי זאת) 24.הוט או יס? הוט! ערוץ ביפ לשלטון! 25.רן דנקר או רן יצחקי? מי זה רן יצחקי??? 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? חלב חם עם ריבת חלב!!
27.סרט או ספר? ספר- ברור! 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב 29.אנגלית או עברית? עברית... למה להסתבך? 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? ללאא 31.בריטני או כריסטינה? בבבעעע 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? הומר סימפסון!
34.ים או בריכה? ים! בלילה!
35.עם או בלי נעלים? בלי!!! 36.מסן או אייסי? בכללי מסנג'ר, אבל לאחרונה המסנג'ר לא עובד אז גיליתי שוב את פלאי האי סי קיו מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לני שלוש שעות בערך.... לאפה של אבו חאלד!
38.שתית: אחרי האבו חאלד שתתי כוס מים (בחינם!) 39.היית בשירותים: לפני שעה 40.רבת עם מישו: פפשש.... בכיתה ח' 41.ראית טלוויזיה: בצהריים- משפחת סימפסון! 42.התקלחת: אתמול בערב (תכף שוב פעם) 43.יצאת מהבית: בערך ב- 9 44.ראית סרט? ראיתי את הסוף של שישי הפוך לפני איזה חודשיים 45.דיברת בפלא? עכשיו באסאמאסים 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? חודש שעבר 47.היית בקולנוע? פפפפפפפ...מזמממממממן!! לפני שנה וחצי אולי 48.היית במסיבה? לפני שבוע וחצי במסיבת בריכה שכבתית 49.היית ביומולדת? ב- 20 ליוני- ימולדת לספירלה... :) 50.שכחת יומולדת של חברה? ב- 18.5.... את היומולדת של בוריק.... ססס.. לא נעים... 51.השתכרת: אאממ... נראה לי שבאפטר פארטי אחרי המסיבת סיום... 52.הקאת: כשהשתכרתי רצח בתחילת שנה... 53.שמעת דיסק: אתמול 54.איזה דיסק? עברי- יותר טוב כלום מכמעט! 55.צרוב? מה פתאום! איכס צרובים 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? רדיו... גלגל"צ 57.היית בהופעה: רוק"צ ביום העצמאות 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרתי היום לגלי שאני שונאת אותה... שבילה זה אותו דבר.... :) 59.היית בתל אביב: כשהחלפתי רכבת בדרך חזרה מהסמינר גרעין 60.הייתי בחיפה: שלשום בישיבה 61.דיברת בטלפון: או שכבר שאלתם את זה א שאני ממש עייפה.... 62.עם מי? עם דור כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שטני 65.אוהב אותו? כן- מאוד... 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי מעולם 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי כזה... 68.אוהב את זה? דווקא כן... הייתי מעדיה טיפה יותר חלק 69.מה צבע העיניים שלך? כחול ירוק 70.אוהב אותו? מאוד! 71.מה צבע העור שלך? לבן עד שקוף 72.פירסינג: בלמעלה של האוזן 73.קעקועים: לא... 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אאמ... את החיוך- אפילו שהוא עקום... 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא משהו מדהים, אבל גם לא מכוערת 76.עברת פעם על החוק? כן
77.איך? כל מיני... בואו נגיד שפג לי התוקף של הרשיון כבר לפני חודשיים 78.גנבת פעם? כן.. מר גמיש. זה נשמע תירוץ אבל זה היה בטעות! 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית 80.כמה קומות בבית? בניין של 12 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקמה היחידה של הבית שלי. קומה חמישית 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי ביצפר-חופש 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מבחינת בצפר? עדיף שלא נדע... 84.מחכה לשנה הבאה? כן...ולא... מתה לשנת שירות אבל לא רוצה לעזוב את מוצקין!! 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? ערבסט ומדעי החברה 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 4 (וחבל שלא 3) 87.כמה יח"ל אנגלית? 5 88.מבחני קיץ בחופש? אלי מועד ב' במתמטיקה, למרות שהלך די בסדר.... 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) שוב נדמה לי שהשאלה חזרה על עצמה... 90. את מתכוונת להשקיע השנה? כן- בשנת שירות 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? תכלס, לא באמת אמרתי את זה לעצמי.... ידעתי שאני לא אשקיע.. =] 92. הולכת להשלים חומר בחופש? ננההה 93. בא לך לחזור ללמוד? כן :( זה ממש מוזר לסיים בצפר 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא... רק מורים מהיסודי 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? ערבית!
96.הכי שונאת? היסטוריה!!!!
שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? כן 98.בגלגול נשמות? אולי.... קצת... 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? לוידעת... אני לא פוסלת... 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך מייגע (א שאולי אני סתם עייפה כי קמתי מוקדם היום) שעת סיום השאלון- 2:53 דאמט! אני חשבתי שאני אסיים מהר....

srugit

New member
משום מה ממש בא לי לענות... ../images/Emo9.gif

שעת התחלת השאלון- 00:58 1.שם:נועם 2.גיל:18 3.עיר: להבים (ישוב!) דברים אהובים- 4.צבע: כתום, ובזמן האחרון גם ירוק... 5.חיה: כלב 6.שיר: i dont wanna miss a thing 7.זמר: מוקי 8.זמרת:--- 9.להקה: שבק"ס (?!)- אין מישהו מסויים! 10.שחקן:ג'ים קארי 11.שחקנית:--- 12.סרט: וואי זאת שאלה קשה... 13.סדרה: חברים!
זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? לישון 15.סקעת או מויאל?מויאל 16.קיץ או חורף? המממ קיץ... 17.יום או לילה? לילה 18.קולה או מים? מים! 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? ברור שטלנובלה בע"מ 20.שוקו או וניל? שוקו 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? בעד 22.אימה או קומדיה? קומדיה!
23.לינדזי או הילארי? שתיהן פוסטמות!
24.הוט או יס? הוט! 25.רן דנקר או רן יצחקי? נקסט! 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? חח קר.. 27.סרט או ספר? בד"כ סרט! 28.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה 29.אנגלית או עברית? אנגלית 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? אבריל 31.בריטני או כריסטינה? בעעעכס!
32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין! 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?--- 34.ים או בריכה? ים! 35.עם או בלי נעלים?בלי!! כל כך בלי!!! 36.מסן או אייסי?אייסי מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפי שעה בערך... 38.שתית:כנ"ל 39.היית בשירותים: אמממ 3 שעות בערך... 40.רבת עם מישו:שבוע 41.ראית טלוויזיה:אתמול 42.התקלחת:לפני שעתיים 43.יצאת מהבית:לפני שעתיים 44.ראית סרט?וואי, מלא זמן לא ראיתי! 45.דיברת בפלא?שעתיים 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? אמממ חודש וחצי בערך... 47.היית בקולנוע? וואי, לפני חודש... 48.היית במסיבה? לפני יומיים! 49.היית ביומולדת? אמממ לא זוכרת כבר... 50.שכחת יומולדת של חברה? אממממ לפני חודש וחצי בערך... 51.השתכרת:לפני יומיים! (מסיבת סיום י"ב! היה גדול!
52.הקאת: וואי מלא זמן לא הקאתי.. 53.שמעת דיסק:ממזמן 54.איזה דיסק? צרוב כזה שהכנתי... 55.צרוב?כן, חחח
56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? בטח גלגל"צ 57.היית בהופעה:וואי בערך שנה! 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול! 59.היית בתל אביב: בערך לפני חצי שנה! 60.הייתי בחיפה: אה! הייתי בחוד שעבר! סמינר קומונה!
61.דיברת בטלפון: שעה! 62.עם מי? חברה טובה כלליות 63.אתה צמחוני?לא! 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני! 65.אוהב אותו? בד"כ לא... 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אדמדם כזה, לא צבע, שטיפה, ירד כבר... 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק 68.אוהב את זה? לא, זה משעמם אותי! 69.מה צבע העיניים שלך? אממ לא בדיוק מוגדר, חום דבש, בשמש ירוק... 70.אוהב אותו?כה!
71.מה צבע העור שלך? לבן רצחחח!
72.פירסינג:אין 73.קעקועים: אין 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הבטן שלי, העיניים שלי... 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אחרים- אמרו לי כמה... לא הרבה! 76.עברת פעם על החוק?כן! 77.איך? שתיתית לפני גיל 18...
חחח איזה עבירה מעפנה! 78.גנבת פעם?לא! 79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית לגמרי! 80.כמה קומות בבית?2 (הבדל של 2 מדרגות) 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2(אאם זה נחשב קומות) 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? "בתוך החדר האינטימי שליייייייי...."
ביצפר-חופש 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה+ 84.מחכה לשנה הבאה? בערך... 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? תאטרון ואקולוגיה 86.כמה יח"ל מתמטיקה?4 87.כמה יח"ל אנגלית?5 88.מבחני קיץ בחופש? מועד ב' מתמטיקה, כמובן!
89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) זה לא מקצועות הרחבה?! תאטרון ואקולוגיה! 90. את מתכוונת להשקיע השנה?חחח מאוחר מידי, סיימתי בצפר!
91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? נכון! וגם לפני שנתיים ושלוש!
92. הולכת להשלים חומר בחופש? רק מתמטיקה... 93. בא לך לחזור ללמוד? כן! בא לי עוד שנה י"ב! 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? כן, ביום שלישי, במסיבת סיום!
95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא היה כזה! 96.הכי שונאת? מתמטיקה! שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? לא, בכוח עליון שכזה!
98.בגלגול נשמות?לא 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך, נקודה!
שעת סיום השאלון- 01:11

למעלה