../images/Emo94.gif

שעת תחילת שאלון: 1839 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס וטישרט התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בין תיכון לצבא לאן היית רוצה לחזור? לבית ספר כמה פעמים עברת דירה? אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו? שקט פה, וזה מצוין, אבל שקט, וזה לא בדיוק כיף יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? צבא, אני חושבת והכי טובה? כל מיני תובנות פנימיות? שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? בכיתה ד
אוהב את עצמך? כשמגיע מה היית משנה בך? את האופי, אני אדישה מדי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה? כמה מחשבים יש לך בבית? שלושה כמה טלוויזיות? ארבע ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דיברתי עם מתן ועם רותם שחזרה מצהל :) ודיברתי עם אבא על הבוקר, זה כיף! דבר לא נחמד שקרה לך היום: אבא שלי התקשר והעיר אותי
מתי התעוררת היום? 12 גובה: 161 משקל: שתקו לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? ממש מוקדם, שבוע לפני שהתחלתי כיתה ו' :< לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: יש באיזה ארצות ביקרת? טורקיה, צרפת, אנגליה, פולין מה התיכנונים שלך לפסח? חופש מהצבא, בע"ה מה תעשה מחר? אישן, אעשה כביסה, אוכל מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא מנסה לשנות וגם לא מנתקת קשר. מנסה להתרגל אליה שוב זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? נבוך, אבל בצורה חמודה לבכות או לצחוק? לחייך גיטרה או תופים? גיטרה? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אנשים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מזל: סרטן פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור, לבן, חום צבע שנוא: לא אוהבת ללבוש סגול Oo חטיף אהוב:במבה חטיף שנוא: אין? פרי אהוב: בננה, תותים, מתן, אפרסמון :< פרי שנוא: אין? בע"ח אהוב: מוקהשלי, מתני יש בע"ח?: מוקהשלי מקום בילוי מועדף: פאב, בית קפה מוטו: מתן היא יפה, מתן היא קופה, מתן היא פרוצה, מתן היא פוצה, מתן היא שלי, מתני שלי! סרט: לא טיפוס של סרטים לובשת: גופית סבא ומכנסיים עד הברך שומעת עכשיו: טאץ עליז לסטרייט שיעיז שיר אהוב: יש המון זמר: דיוויד ברוזה, מאיר שטרית, רמיק, המון זמרת: רותי נבון!!!! להקה: יש המון שריטה: להפסיק שאלונים באמצע. סתם, יש כמה :< חולשה: אנשים מפחיד: אנשים משמח: אנשים? מכעיס: אנשים? מעציב: אנשים.. מילה - משפט שאתה תמיד אומר: "תקשיב/י", "אוף, אני שוב צריכה פיפי
" למתן שיר שעושה מצב רוח טוב: "לקחת את ידי בידך" - יהודית רביץ בנאדם שעושה מצב רוח טוב: מתן, אנשים טובים ביה"ס: כבר סיימתי כיתה : כבר סיימתי עיר מגורים: איי גובה: 161? אופטימי - פסימי: פסימית לגבי, אופטימית לגבי אחרים העדפה מינית: זכרים
טלוויזיה: פרויקט מסלול רדיו: 'המילה האחרונה' בגלי צהל [אבל רשת ג' ברמת העקרון] דיסק: יש המון הכי אוהבת בגוף שלך: אין הכי שונא בגוף שלך: לא שונאת, פשוט לא אוהבת תכונה שנואה בעצמך: עקשנות, אדישות, חפרנות ;[ תכונה שנואה באחרים: אדישות, זלזול לוקח לכל מקום: מפ3, יומן, עטים, פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: לכל דבר יש שיר בחיים לא יתפסו אותך עם: לא יודעת איפה אתה עכשיו? בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? צימר למה אתה לא שם? בעייתי עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אנשים רוצה אבל לא יכול? כן.. את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה לא יכול בלי: אנשים [מתן בטופ] מתגעגע ל: מתן:\ גורם לך לבכות: כשאני עצבנית אני בוכה, אז :\ מצחיק אותך: אנשים בחיים לא: מה? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: עד מתי פברואר 06!!!
מתנה שהיית רוצה לקבל: שמישהו יתן לי מן חוברת קופונים כזו P: וכל קופון זו הנאה אחרת.. נגיד קופון אחד זו "ארוחת ערב שהכנתי" וקופונים של סרטים, וחוף ים וכל מיני שטויות כאלה :< אבל זו בעיה! אוסף: מפיות? פעם אספתי, עכשיו הוא סתם קיים XD ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: קור הדבר הכי מפדח שקרה לך: למה זה ממחזר את עצמו.. שעת סיום שאלון: 1858, אבל הלכתי באמצע!

:=[

עכשיו תחשבי שיש אנשים שאני לא מעניינת אותם! והגיעו לשאלון ולא קראו את התשובות שלי, כי אני לא מעניינת אותם. ואז!! הם קוראים את התגובה שלך, כי איך אפשר שלא, כתבת את זה בנושא ;[ ומתחילים לצחוק עלי :<
העיקר שהשכמת קום :(

לא לא, ../images/Emo110.gif

אני לא אהבתי את התקופה שלך של בין תיכון לצבא, אז גם לך אסור לאהוב אותה. את שנאת אותי אז, אז זהו :<

pinkyyyyyy

שעת תחילת שאלון: פריט הלבוש האהוב עליך? סקיני התקופה הכי אהובה עליך בחיים? שנה שעברה לאן היית רוצה לחזור? לשם כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא והכי טובה? לא שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? שירי לכמה ימים היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? לא אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? יש כמה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: החמיאו לי הרבה דבר לא נחמד שקרה לך היום: אמרו לי שיותר יפה לי משקפיים והייתי עם עדשות;[ מתי התעוררת היום? 7:10 גובה: 171 משקל: 52 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל 12 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא באיזה ארצות ביקרת? הרבה מה התיכנונים שלך לפסח? בומבלה, אני יודעת מה עוד מה תעשה מחר? אלמד, אלך לקנות נעליים מאוהב? כן דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה לו כאפה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ליודעת זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחה להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מזל: סרטן פירסינג: 4 בטבור, 5 לובים, טראגוס ולשון קעקועים: לא צבע אהוב: שחור לבן צבע שנוא: השאר חטיף אהוב: ציטוס חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח?: לא מקום בילוי מועדף: תל אביב מוטו: חיה ותן לחיות סרט: שמש נצחית לובשת: נעלי בית, גרביים, מכנס צמר, גופיה וקפוצון שומעת עכשיו: fog של רדיוהד שיר אהוב: יש כמה זמר: אביתר בנאי זמרת: רונה קינן להקה: רדיוהד שריטה: מוסיקה חולשה: אהבה מפחיד: אכזבה משמח: אהבה מכעיס: תימנים מעציב: תימנים מילה - משפט שאתה תמיד אומר: אה שיר שעושה מצב רוח טוב: יש כמה בנאדם שעושה מצב רוח טוב: דבורה ביה"ס: תיכון כיתה : י"א עיר מגורים: פ"ת גובה: 171 אופטימי - פסימי: אופטימית העדפה מינית: בי טלוויזיה: מילואים רדיו: גלגלגלגלצ דיסק: אביתר בנאי - עומד על נייר הכי אוהבת בגוף שלך: לא הכי שונא בגוף שלך: הרבה תכונה שנואה בעצמך: קנאית תכונה שנואה באחרים: קנאה לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: i hate everything about you בחיים לא יתפסו אותך עם: ליודעת איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? כי אי אפשר עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? שירי רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? די נו לא יכול בלי: מתגעגע ל: הרבה גורם לך לבכות: אכזבה מצחיק אותך: בדיחות בחיים לא: never say never מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אין מתנה שהיית רוצה לקבל: דיסק אוסף: ליודעת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן כמות או איכות: כמות קור או חום: חום הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא שעת סיום שאלון: 22:53

ככה מכניסים ארבע לטבור

http://www.bmezine.com/pierce/07-navel/A60923/high/bmepb359559.jpg זו לא תמונה שלי, אבל אני לא יכולה להעלות תמונות של העגיל שלי. רק במקום 4 עגילים אז יש לי 2 עגילים ארוכים שמחברים בין כל החורים.

The Damned

New member
כן, ספיר כבר סיפרה לי:$

למה את לא יכולה להעלות תמונה של הטבור שלך?

TinKerBel14

New member
וב הצלחתי איכשהו

בכלמקרה, תוסיפי עכשיו 2 בצדדים וזהו :) ואיך את מכירה את ספיר!

למעלה