תמותי
S swirrrly New member 16/9/02 #124 ../images/Emo68.gif שברתי את הצום.. הגעתי למסקנה שאין שום סיבה שאני אעשה אותו.. והרעב פשוט הכריע אותי.. חח ועוד עברו רק 3 שעות מתחילת הצום!! לוזרית שכמותי..
../images/Emo68.gif שברתי את הצום.. הגעתי למסקנה שאין שום סיבה שאני אעשה אותו.. והרעב פשוט הכריע אותי.. חח ועוד עברו רק 3 שעות מתחילת הצום!! לוזרית שכמותי..
ע עדי18 New member 15/9/02 #120 ../images/Emo68.gif גם אני רוצה להיות בשרשור הזה, למרות שאני לא ממש בלונדינית.....
מ מעין_נשמה New member 17/9/02 #130 ../images/Emo68.gif מה אתם חושבים על החתימה שלי? בגירסה מקוצרת כמובן כי לא היה מקום
P Polyphonic New member 17/9/02 #132 ../images/Emo68.gif אני לא מאמין! הצלחתי לקרוא את כ-ל השרשור!!! ואפילו הארכתי לכם אותו בהודעה אחת..
P Polyphonic New member 17/9/02 #138 ../images/Emo68.gif כולל ה-כ-ל... גם אלה שהרסו אותו בווכנה ולא בטעות והבלונד הזז ממש מאיר את כל הפורום..
../images/Emo68.gif כולל ה-כ-ל... גם אלה שהרסו אותו בווכנה ולא בטעות והבלונד הזז ממש מאיר את כל הפורום..
S swirrrly New member 17/9/02 #140 ../images/Emo68.gif אנשים!! בשעה עשרים לשמונה לא יהיה אפשר להקפיץ את זה יותר! שימו יבות.. או שמא בשעה עשרים לשמונה מחר בערב..
../images/Emo68.gif אנשים!! בשעה עשרים לשמונה לא יהיה אפשר להקפיץ את זה יותר! שימו יבות.. או שמא בשעה עשרים לשמונה מחר בערב..