נו.. אז יש את שוקי, ויש את קרקר , מה הקטע? חוץ מזה. אני לא זוכרת שום שוקי
S swirrrly New member 15/9/02 #95 ../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif נו.. אז יש את שוקי, ויש את קרקר , מה הקטע? חוץ מזה. אני לא זוכרת שום שוקי
../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif נו.. אז יש את שוקי, ויש את קרקר , מה הקטע? חוץ מזה. אני לא זוכרת שום שוקי
ש ש ק ד י י ה New member 15/9/02 #93 ../images/Emo68.gif בלי הרבה קשר. (לא היה לי מקום לתקוע תהודעה שלי) צום קל וגמר חתימה טובה לכל מי שצם (וגם לאלה שלא)
../images/Emo68.gif בלי הרבה קשר. (לא היה לי מקום לתקוע תהודעה שלי) צום קל וגמר חתימה טובה לכל מי שצם (וגם לאלה שלא)
S swirrrly New member 15/9/02 #98 ../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif אבל אני את קרקר! די.. נו.. אז הם תאומים שהופרדו בלידתם! דיייייייייי פליייייזזזזזזז אני יכולה לקבל את קרקר? ( פאפי פייס.)
../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif אבל אני את קרקר! די.. נו.. אז הם תאומים שהופרדו בלידתם! דיייייייייי פליייייזזזזזזז אני יכולה לקבל את קרקר? ( פאפי פייס.)
U unshine Beauty§ New member 15/9/02 #99 ../images/Emo68.gif בגלל שביקשת כ"כ יפה ואת צ´ירלי החמוטה שלי אז את יכולה לקבל את קרקר וכן הם תאומים שהופרדו בלידתם
../images/Emo68.gif בגלל שביקשת כ"כ יפה ואת צ´ירלי החמוטה שלי אז את יכולה לקבל את קרקר וכן הם תאומים שהופרדו בלידתם
K keren007 New member 15/9/02 #100 ../images/Emo68.gif קרקר אמורה להיות אני או שזו סתם מילה שאני לא יודעת מה הפירוש שלה?
K keren007 New member 15/9/02 #101 ../images/Emo68.gif כולם יכולים להירגע הבנתי מי זה קרקר *נושמת לרווחה*
K keren007 New member 15/9/02 #102 ../images/Emo68.gif ואם מעניין אותכם לדעת איך אז קראתי את החתימה של שרילי
S swirrrly New member 15/9/02 #104 ../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif טוקי טוקי טוקי טוקי רולז! @_@
מ מעין_נשמה New member 15/9/02 #105 ../images/Emo68.gif הנה לכם עוד תמונות של אנה קורניקובה שהפסידה היום לאנה סמאשנובה (היא משלנו ) בגמר טורניר בשנחאי לכל הבנים החמים שימו היא מזיעה...זה כמו שמן
../images/Emo68.gif הנה לכם עוד תמונות של אנה קורניקובה שהפסידה היום לאנה סמאשנובה (היא משלנו ) בגמר טורניר בשנחאי לכל הבנים החמים שימו היא מזיעה...זה כמו שמן
מ מעין_נשמה New member 15/9/02 #106 ../images/Emo68.gif שימו לב לתמונה האחרונה, לחיוך המהמם הכובש של אנה קורניקובה
A actress New member 15/9/02 #115 ../images/Emo68.gif אני גם מצטרפת לאוות הבלונדיניות גם כי משעמם יום כיפור וכולם צמים וגם כי כמעט ואף 1 לא מחובר חוץ מכמה בלונדיניות
../images/Emo68.gif אני גם מצטרפת לאוות הבלונדיניות גם כי משעמם יום כיפור וכולם צמים וגם כי כמעט ואף 1 לא מחובר חוץ מכמה בלונדיניות
S swirrrly New member 15/9/02 #118 ../images/Emo68.gif אני צמה, אבל כדי שאני לא אתרכז בריקנות של הבטן שלי, אני אכנס לאתרים וזה כדי להשכיח את הרעב...
../images/Emo68.gif אני צמה, אבל כדי שאני לא אתרכז בריקנות של הבטן שלי, אני אכנס לאתרים וזה כדי להשכיח את הרעב...
A actress New member 15/9/02 #121 ../images/Emo68.gif אמא הכינה עוגת שוקולד נהדרת ויש גלידה בפריזר וזה נהדר