שרון צודקת
L liorlord New member 15/9/02 #58 ../images/Emo68.gif שרון תמיד צודקת, ושרון, אם את עוד פה, אז אני חייב לך ונשיקה. אני אחרון! חחחחחחחחחחחחחחח ולא שמתי לב שזה לא מחובר. אבל אתן צודקות.
../images/Emo68.gif שרון תמיד צודקת, ושרון, אם את עוד פה, אז אני חייב לך ונשיקה. אני אחרון! חחחחחחחחחחחחחחח ולא שמתי לב שזה לא מחובר. אבל אתן צודקות.
א אוצי שמוצי New member 15/9/02 #67 ../images/Emo68.gif מסכימה עם ליאור שרון תמיד צודקתתת שרון הכי חכמה בעולם לשרוניי מגיעה פרס (?) חח אני אחרונההההההה .. אבל מחר אין לי כוח יותר
../images/Emo68.gif מסכימה עם ליאור שרון תמיד צודקתתת שרון הכי חכמה בעולם לשרוניי מגיעה פרס (?) חח אני אחרונההההההה .. אבל מחר אין לי כוח יותר
S swirrrly New member 15/9/02 #117 ../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif לפי דעתי היא לא נראית שם משו
S swirrrly New member 15/9/02 #109 ../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif הוווו שם היא מהממת על אמת! ויש לי דז´ה וו בגלל ההודעה הזאת שרשמת, ליאור..
../images/Emo68.gif ../images/Emo118.gif הוווו שם היא מהממת על אמת! ויש לי דז´ה וו בגלל ההודעה הזאת שרשמת, ליאור..
ל ליאור שמש New member 15/9/02 #63 ../images/Emo68.gif ========================================================== עכשיו נראה אם תנחשו מה יש בתוך השווה שתוחמים: ======================= == == =======================
../images/Emo68.gif ========================================================== עכשיו נראה אם תנחשו מה יש בתוך השווה שתוחמים: ======================= == == =======================
ל ליאור שמש New member 15/9/02 #65 ../images/Emo68.gif מה לא ברור ? יש שם "לא רק בלונדינית".... יש עוד מעט משפחת אובלונג, לא ?
י ילדונת בהכחשה New member 15/9/02 #68 ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif תגידו...לאן נעלמה "לקוחת סלקום "?
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif תגידו...לאן נעלמה "לקוחת סלקום "?