swirrrly

New member
../images/Emo68.gif

הוי הבי"ס שלי מה זה מפוצץ בשחקני טניס.. אני מכירה אחת שזכתה באליפות הארץ

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo68.gif

1. נא לא להרוס שרשור לאחרים רק מתוך גחמה רגעית. זה מתאים להגדרה של פגיעה, ולכן נמחק. 2. נא לא להשתמש במילים המזוויעות שנערך בהן שימוש בשרשור שנמחק. 3. נא לא לאלץ אותי למחוק הודעות

../images/Emo68.gif

ו-
פגע ואייל זה היה רגע של עצבים מרוקאים מתפרצים פגע אתה יכול למחוק גם את ההודעה של ה"איגס יא לסבית"? הרסתי בהתחלה בהתחלה בטעות

EyalGoor

New member
../images/Emo68.gif

חחחחחחחחחחח היא בכוונה קיללה רק בשביל שתמחק... מזה גחמה רגעית???

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

יופי מעיין! אמרת לו למחוק גם את שלי!!!
אני כועס. אבל הנה שוב אני החמודה.

../images/Emo68.gif

מה, הוא מחק? שיואו איזה גופיה יפה היא לובשת! בטח עולה 200 שקל! אם לא יותר... אני גם לובשת אדידס לפעמים
אבל הם יקרנים

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

עכשיו הבנתי למה הם נמחקו:
. הנה עוד תמונה של אנהל´ה.

../images/Emo68.gif

דיי! איזו גופייה! (עכשיו כמו שאתם אוהבים את המכנסיים שלי אני אוהבת את הגופייה שלה) אבל אני חוזרת על מה שאמרתי מקודם בטח היא עולה 200 שקל ואפילו יותר אגב, שמתם לב שהיא בלונדינית גם?

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

מעיין, קודם כל, זאת לא חולצה. זה בגד גוף, והיא לא קנתה אותו, היא מפרסמת את אדידס. היא גם כמו דוגמנית. אם את רוצה אני יכול לשים תמונה שרואים את כל הגוף שלה, אבל הפנים שלה זה הדבר הכי יפה.

../images/Emo68.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה בגד גוף תשים ועכשיו את כל התמונות שלה שהיא מדגמנת לאדידס! אני חולה על החברה הזאת אני תמיד קונה שם! קניתי שם מגני זיעה (40 שקל לזוג), נעלי כדוריד (ב-400 שקל), גופייה (90 שקל) ומכנס קצר (90 שקל) שים שים שים את כל התמונות שלה שהיא מדגמנת באדידס

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

אה אופס. התבלבלתי, זה לא בגד גוף, זאת שמלה. תראו אותה.

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

מעיין, אני פשוט אתן לך את הכתובת, כי התמונות יותר גדולות מ250 KB ואני כל פעם צריך להוריד מהן את האיכות כדי שאני אוכל לשים אותן בפורום. אז הנה קישור.

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

פעם אחת ראיתי האיזה עיתון, תמונה של אנה, באמצע משחק טניס, שהיא מתכופפת כזה, ואז.... יוצא לה הציצי, ורואים לה את הציצי... חי חי חי... (לשלוש השורות האחרונות תוסיפו לחן, זה אמור להשמע כמו שיר של ילדים בגן).

../images/Emo68.gif

זה לא שמלה
זה גופייה וחצאית! יענו של שחקניות טניס כאילו דההההההההההההה

למעלה