keren007

New member
../images/Emo68.gif

אני לא בלונדה... אבל... סתם רציתי להיות בשירשור

swirrrly

New member
../images/Emo68.gif

יפה.. אני אוהבת אנשים שמשיגים את מה שהם רוצים!

swirrrly

New member
../images/Emo68.gif

אז למה את חושבת שכל פעם כשאת מתחברת לאיציק אני חייבת לצעוק: "מממממממווווווווווווררררררררררווווווווווווווווששששששששששששששש"
זה כי אני עצובה? לאאא.. כי אני מאושרת!

Snitch

New member
../images/Emo68.gif

רק בלונדיניות משיגות את מה שהן רוצות..
(מתוך "לא רק בלונדינית", הסרט והקלאסיקה
)

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

אני קורניקובה היא חתיכה לא נורמליתתתתתתתתתתתתת!!!!!!! היא כל כך יפהההההההההה!!!! אבל יפפפפפפפפפההההההה!!!!! פשוט מדהימההההה!!!!!!!!!!! מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ(-ה)!!!

swirrrly

New member
../images/Emo68.gif

נו........ אני כבר אגיד לך אם היא יפה או לא
תביא לינק לתמונות שלה או משהו

../images/Emo68.gif

תיסלחו לי, אבל אין על זה וויכוח אנה קורניקובה פצצה!!!!!!!!! ויש לה גם חבר פצצה לצערנו הרב היא חברה של אנריקה אינגלסיאס (כזכור היא הופיעה בקליפ שלו, ESCAPE)

swirrrly

New member
../images/Emo68.gif

מעין לפי ההודעה שכתבת לפני את לסבית או משהו, מה קרה לך? טוף וואטאבר גם אני לפעמים אומרת על בנות כוסיות אז נסלח לך.. ואממ... את לא אמורה להיות איפשהו? ואוווווווףףףףף
למה כולם חייבים מיד להניח שהיא חברה של איגלסיאס! הם טוענים נחרצות שאין בהם כלום! למרות שלפי נסיון עבר, אי אפשר הכי להאמין בהם, אבל אולי פעם תקשיבו למה שיש לאנשים להגיד! חוץ מזה.. היחסים ביניהם הם רק יחסים חיצוניים בשביל פרסום נראה לי.. דוקא את אנה קורניקובה שחקנית הטניס המפורסמת? וווווואאאאאאאוווווווווווףףףף למה כולם אומרים שהיא יפה, אני רוצה לראות תמונות שלה!

../images/Emo68.gif

אנה קורניקובה כוסית ואני לא לסבית
וחוץ מזה, כן היא שחקנית טניס מפורסמת, מאוד

liorlord

New member
../images/Emo68.gif

אני תכף אשים תמונות שלה. אני מקווה שאני אמצא. והיא יפה לא נורמלית!!!!! ואני חושב שדווקא כן יש משהו בינה לבין אנריקה, היא הייתה בקליפ שלו, היא הייתה הבת זוג שלו בטקס...... מה עוד, עוד מעט היא תלד את הילד שלו והם יכחישו.
.

למעלה