בואו נעשה שירשור בלונד שכל השירשורים שלו יהיו עם כותרת של בלונד
מ מעין_נשמה New member 14/9/02 #1 ../images/Emo68.gif בואו נעשה שירשור בלונד שכל השירשורים שלו יהיו עם כותרת של בלונד
מ מעין_נשמה New member 14/9/02 #4 ../images/Emo68.gif אוי לא הרסתי!!!!!!!!!!! וזה איגס=איכס פגע תמחק את ההודעה שמעלי בבקשה
מ מעין_נשמה New member 14/9/02 #6 ../images/Emo68.gif מכירים את הבושם NOA? אז אני הולכת למסיבה ושפכתי עליי חצי בקבוק בושם הולך כאן השתעלויות רצח
../images/Emo68.gif מכירים את הבושם NOA? אז אני הולכת למסיבה ושפכתי עליי חצי בקבוק בושם הולך כאן השתעלויות רצח
S Snitch New member 14/9/02 #7 ../images/Emo68.gif ב הכוונה שאני גאה להיות בלונדה, כיוון שהאייקון הזה הוא | גאווה | בלי רווחים.. אני לא לסבית או משו כזה.. (דניאלה שתקי ) מובן
../images/Emo68.gif ב הכוונה שאני גאה להיות בלונדה, כיוון שהאייקון הזה הוא | גאווה | בלי רווחים.. אני לא לסבית או משו כזה.. (דניאלה שתקי ) מובן
G ganooov New member 17/9/02 #133 דווקא יש לי הרגשה שאת ../images/Emo13.gif לסבית בריבוע, והכי גרוע - את מכחישה את זה. ודניאלה לא תשתוק (בעצם - כשאומרים לה היא שותקת ).
דווקא יש לי הרגשה שאת ../images/Emo13.gif לסבית בריבוע, והכי גרוע - את מכחישה את זה. ודניאלה לא תשתוק (בעצם - כשאומרים לה היא שותקת ).
S Snitch New member 17/9/02 #136 ../images/Emo68.gif כמובן. אתה מכיר אותי יותר משאני מכירה את עצמי. *מגחכת*
S Snitch New member 17/9/02 #137 ../images/Emo68.gif ושכחתי משהו- בבקשה אל תגיב יותר לאף הודעה שאני כותבת. אין לי כוח לענות להערות המגוחכות האלו.
../images/Emo68.gif ושכחתי משהו- בבקשה אל תגיב יותר לאף הודעה שאני כותבת. אין לי כוח לענות להערות המגוחכות האלו.
M missundaztood New member 14/9/02 #10 ../images/Emo68.gif מה הקשר? גם אם את לא לסבית, היא כתבה איכס כי היא חשבה שהתכוונת לזה... אם את מגלה סלידב ממישהו רק בגלל הזהות המינית שלו את הומופובית...
../images/Emo68.gif מה הקשר? גם אם את לא לסבית, היא כתבה איכס כי היא חשבה שהתכוונת לזה... אם את מגלה סלידב ממישהו רק בגלל הזהות המינית שלו את הומופובית...
מ מעין_נשמה New member 14/9/02 #12 ../images/Emo68.gif אני יודעת שהיא לא התכוונה לזה שהיא לסבית אבל היא רשמה "אני גאה להיות בלונדינית" ומה שרשמתי היה בצחוק אנשים לא מבינים את הבדיחות שלי יענו היא בלונדינית לסבית! אני יודעת שהיא לא , אבל במחשבה שניה...
../images/Emo68.gif אני יודעת שהיא לא התכוונה לזה שהיא לסבית אבל היא רשמה "אני גאה להיות בלונדינית" ומה שרשמתי היה בצחוק אנשים לא מבינים את הבדיחות שלי יענו היא בלונדינית לסבית! אני יודעת שהיא לא , אבל במחשבה שניה...
מ מעין_נשמה New member 14/9/02 #11 ../images/Emo68.gif שניצל, ראיתי כוסית תסתכלו על התמונה של אנה קורניקובה לא על האחרות (טוב...אם אתם רוצים)
../images/Emo68.gif שניצל, ראיתי כוסית תסתכלו על התמונה של אנה קורניקובה לא על האחרות (טוב...אם אתם רוצים)
S swirrrly New member 14/9/02 #15 ../images/Emo68.gif אנה קורניקובה, כאילו בלונדההההה... אבל אני אישית לא מבינה מה מוצאים בה