Hula Hula Hu!!!

SnoopyElf

New member
../images/Emo68.gif Hula Hula Hu!!! ../images/Emo68.gif

בלעעע.... אחרי מחשב שעושה בום והולך, אחרי תאונה נוראית של חברה מאוד טובה שלי ונסיעות לסורוקה כל יומיים, אחרי נופשון (קצר מדי!!!) של שלושה ימים בהוואי (אל תשאלו מה קרה עם המצלמה החדשה), אחרי גילוי מוזר על החבר הכי הכי טוב שלי, אחרי שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה וכבר ביום הראשון הייתי סטודנטית למופת - הברזתי משלוש שעות... אחרי שביליתי שלושה ימים ברמב"ם (והמבינה תבין) וכרגע אני במאמצים להוריד א תהבטן הקטנה שיצאה לי, אחרי שהמחשב חזז מהמעבדה והוא עובד...
ה נ נ י כ א ן ! ! !
התגעגעתן? אני כן... במיוחד בהוואי, כשמצאתי את הכפיל של בלומיל'ה שלי.. אל תשאלו, התחלתי לאנוס אותו
! ועכשיו אנ יהולכת לבדוק מה חדש, כי תמיד כשאני לא פה יש המווון חדש... זו קונספירציה נגדי!!! לומשנה, אל תתיחסו. אחרי מבוא לכלכלה ותרגיל בסטטיסטיקה - גם אתן תתחרפנו כמוני... LUV YA ALL, ענבר.

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifענברווווש../images/Emo70.gif

יא בוגרת אחת!!! חחחח,מאמי סוףסוף שומעים ממך! כמה דברים עברו אלייך-ואוו
היית בהוואי
סחתייין
שמחים שאת פה

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifענבר../images/Emo70.gif|חיבוקמוחץ|

אני התגעגעתי
אני שמחה שחזרת אלינו
<שלחתילךאימייללפניXימיםאנימציעהלךלבדוק
> גם לי חשבון לא עושה טוב

SnoopyElf

New member
האימייל שלי נפל... לא בדקתי אותו

מעל 30 יום או משהו והוא נפל לגמרי... תשלחי שוב!!! נחמד לדעת שמישהו חושב עלי... |מלאך|
המצאתי שמייקון חדש!

../images/Emo39.gif יייאאאא...ענברושששש

איזה יופי שחזרת!!! (מקווה בשבילך שלתמיד
) והיית סופשבוע בהוואי?!?!? הוואי.!?!??! סופשבוע?!?!?! חחחחחח רק סופשבוע?!?!? נראה להגיע לשם לוקח את הזמן הזה! חחחח אני שמחה שנהנית!!! ואיזה כיף לך..הוואי
ואני מקווה שחברה שלך בסיידר!!! תמסרי לה החלמה מהירה

ענבריייייייייי...!!!../images/Emo24.gif

ברוכה השבה!!!!!התעגעתי....חחחח...
...וואי כמה דברים עברו עלייך...חחחחח...שמחה שחזרקת...וואי הוואי...איזה שווה!!!
....כפיל של אורלי?
...ומזתומרת התחלת לאנוס אותו?

SnoopyElf

New member
הסברים לכל!

קצת מצונזרים... הגרסה המלאה היא פריבילגיה רק של אחת מכן, והיא יודעת מיהי...
הבהרה: בשל אפיסת כוחות לא הייתה לי סבלנות לצנזר כמו שצריך. כל מי שמתחת לגיל 18 או מעליו, תישא בכל התוצאות של קריאת ההסברים הבאים, כולל התפלחות לטיסה להוואי בסוף קריאת הטקסט. מי שאינה מוכנה נפשית, רגשית ואמוציונלית וקטעים קשים לקריאה [וקצת סוטים במובן של התיאורים...], מוזמנת לא להמשיך. שיהיה ברור [הסתבכתי כאן עם האזהרה...]: המשך הקריאה היא באחריות הקוראת בלבד! אני מנערת את חוציני מכל אחריות...
נתחיל? נתחיל! נתחיל מזה שהוואי שווה.... אין לכן מושג בכלל... כמה חוויות רק מיומיים וחצי! רק חבל, מאוד חבל, שיש נעליים בעולם, נעליים כמו איתי, שזרק את המצלמה החדשה לפח עם כל השאריות של האוכל וסיפר לי על זה רק כשחיפשתי את המצלמה בשדה התעופה!!!!! א-ד-י-ו-ט-!-!-! נדמה שהכעס הזה לא נגמר לי.... עד כמה נעל אפשר להיות????? לטוס להוואי ולזרוק את המצלמה???? טוף... לא חשוב... זה לא יחזיר לי את המצלמה ולא את התמונות.... מרגיז שעד שאני זוכרת להביא מצלמה ועד שקניתי מצלמה חדשה - אין תמונות... הצטלמתי שם עם מישהו שהוא פשוט כפיל של בלומי, זה פשוט מדהים!!! בפעם הראשונה ראיתי אותו על החוף והתחלתי לצבוט את איתי ולשאול אותו אם זה כואב....וזה כאב! הייתי בטוחה שזה אורלנדו, אבל לא היה לי הגיוני שהוא מסתובב ככה חופשי על החוף בלי פפרצי/שומרי ראש/חברים/קייט/זבל אחר:_____. בקיצור, נכנסתי לקטע מטורף... שתבינו - בקטעים האלה אני כל כך ביישנית שזה מדהים... אני לא אגש למישהו ברחוב בחיים, אפילו אם זה היה מישהו שהכרתי פעם והיום אנחנו לא בקשר - אני לא אגש לשאול מה נשמע כי אני מתביישת... אז אני, מלכת הביישנות, לוקחת את עצמה, משאירה את איתי ההמום בבר מאחורה, והולכת אליו רק כדי להסתכל לו בעיניים... מאה אלף פעם הלכתי וחזרתי לבר וזה היה ממש מצחיק, עד שבסוף איתי בא איתי, נעצרנו מולו ואיתי שאל אותו "אקסקיוז מי, אר יו אורלנדו בלום?" והוא הסתכל במבט כזה מוזר.... ומה שממש ממש מצחיק הוא שכשעמדנו מולו, עוד לפני שאיתי שאל אותו, ידעתי שזה לא הוא, דומים דומים - אורלנדו יש רק אחד! ואז, במקום לברוח משם בבושת פנים, איתי וג'וליאני (ככה קוראים לכפיל... הוא מאיטליה) פשוט התחילו לדבר ולדבר ולדבר ואיתי מתיישב לידו וממשיך לדבר ולדבר ואני רק מתה לעוף משם, כולי מתביישת... אבל - מהפה הענק של איתי יצא קצת טוב... ג'וליאני הצטרף אלינו לבר, ושם סופסוף הצלחתי גם אני לפתוח את הפה קצת, הזמנו אותו למסיבה שהייתה אצלנו במלון באותו ערב והוא הבטיח שהוא יבוא... ואכן - באותו ערב הוא בא והוא היה חתיךךךךך..... וכל כך הזכיר לי את אורלנדו שזה כאב!!! עם השיער הקצת ארוך הזה... כמו שיש לו בתמונות החדשות חדשות של אביה, אבל לא עד כדי כך חלק, קצ יותר גלי כזה... ואני נמסתי פשוט... אני לא יכולה לתאר לכן... רקדנו קצת ושתינו קצת (רק קצת! חוצמזה שאין הרבה אלכוהול בקוקטיילים בהוואי...) ואז איתי החליט שהוא עייף וירד לחדר, והשאיר אותי עם ג'וליאני! ואני, חסרת אונים, ממשיכה לרקוד איתו עוד כמה דקות, עד שפתאום הדי-ג'יי החליט לשים טנגו! מה הקשר טנגו באמצע החיים??? עוד נעל אחד לאוסף! באמצע המסיבה הוא עובר לי לשירים שקטים כמו טנגו-אים וסלואו-ים למיניהם... בכל אופן, לפני שהספקתי להגיד "אורלנדו בלום", ג'וליאני תופס אותי ומתחיל להוביל! ואני, משתפ"ית שכמוני, מפנטזת על אורלנדו ורוקדת איתו... אני שקועה לי בחלומות, שרה לעצמי את הסלואו שהתנגן (לא זוכרת מה הוא היה כבר...) וקולטת שהוא מחרמן אותי בטירוף! מי הוא חושב שהוא??? מה היד שלו עושה על ישבני הקט והענוג??? למה הוא מנסה לעשות לי היקי בצוואר??? מה נסגר איתו??? אני והקליטה המהירה שלי.... האינטרנט באוניברסיטה זז יותר מהר מהמוח שלי!!! בכולופן, החזרתי לו את הידיים למקום הנכון וכשנגמר השיר התיישבתי בבר, אז הוא בא אחרי ושאל אותי אם הכל בסדר... הוא היה ממש נחמד. אמרתי לו שאני יורדת לחדר אז הוא ליוה אותי למטה [איזה מוזר זה להגיד "ירדתי לחדר"... כי המסיבות היו על הגג של המלון, אז בעצם יורדים לחדר, לא עולים...], נעמד על המשקוף כזה כמו בסרטים ושאל כזה "נו גוד נייט קיס פור ג'וליאני?" כמעט התחלתי לצחוק אבל לא רציתי להעיר את איתי אז הבלגתי, נתתי לו נשיקה על הלחי ואמרתי לו לילטוף. לא עוברות דקותיים ואני שומעת דפיקות עמומות, לא מצליחה להחליט אם זה מהחדר שלידנו/מעלינו או מהדלת... הימרתי על הדלת. הלכתי לפתוח אותה והוא עומד לו שם, שואל אם בא לי ללכת מחר לסרט כי הקולנוע עובד מחר [שם הקולנוע לא עובד בכל יום...] אמרתי לו שאיתי ואני נשמח לבוא, וקלטתי את ההפתעה על הפרצוף שלו כשהזכרתי את איתי... זה היה מצחיק. קבענו שהוא יבוא לחדר שלנו ב12, נצא לאכול משהו ואז נלך לסרט. הוא ניסה להסביר לי על מה הסרט ואני *מפגרת!* לא הצלחתי להבין... משהו על חתול מצחיק וסיפור ידוע עם תכנית טלויזיה... *מפגרת! כבר אמרתי?* אחרי שהתייאשתי מלהבין על מה הסרט - אמרתי שאני עייפה ורוצה לישון, אז הוא תופס לי את הסנטר כזה ומדביק לי נשיקה. כמעט הכנסתי לו סטירה, אבל הייתי עייפה מדי... למחרת הוא בא, אכלנו צהרים והגענו לקולנוע! מה אני רואה שמציג? גארפילד!!! ברקע יכלו לשמוע אסימונים קטנים נופלים.... *מפגרת!* חתול, מצחיק, טלויזיה? איך לא ניחשתי??? ואיך הוא לא זכר את השם שלו??? תעלומה... אז נכנסנו לסרט שאגב, היה אדיר, מצחיק בטירוף, ובאמצע בערך [אין להם הפסקות בסרטים!!!] איתי קם ועבר לכמה שורות מתחתינו. לא ידעתי מה קרה, התחלתי לקום וללכת אחריו וכל האנשים בשורה התחילו לצעוק לי "סאקה סאקה" או משהו דומה, הבנתי שאני מפריעה וחזזתי לשבת במקום שלי... בקיצור - ג'וליאנו לא הפסיק ללטף אותי בכל מקום אפשרי... בהתחלה החזקתי לו את הידיים רק כדי שלא ילטף, אבל הוא פשוט לא הפסיק!
מצונזר
הסרט נגמר, יצאנו מהאולם והיה כבר ערב, הלכנו למלון שבו הייתה המסיבה התורנית [יש להם ימים קבועים כאלה, בכל יום יש מסיבה במלון אחר], קצת שתינו [נדלקתי על משהו שנקרא "ממבו", זה טעים!], ורקדנו המון המון המון. שוב, כרגיל, לאיתי נגמר הסוס בשתיים [הוא פשט לא מסוגל להשאר ער אחרי 2 וחצי, זה מדהים!] אז הלכנו שלושתנו למלון שלנו. הגענו לחדר, איתי נכנס לאמבטיה ואני הייתי כזה במבואה [איזה מילים יש לי! זה הלובי הפצפון הזה של החדר...], ג'וליאני אומר לי "קום היר פור אה מינט", יצאנו למרפסת, התיישבנו על הכיסאות ופשוט לא יכולנו לזוז... צעקתי לאיתי שיזמין שירות חדרים עם שני קוקטילים [זהו, בשלב הזה הכרזתי שאני מכורה לקוקטילים של הוואי], ומזל שהם הגיעו מהר. איתי הלך לישון ואנחנו ישבנו במרפסת ודיברנו על מלא מלא דברים... דיברנו על אלוהים [והוא חושב כמוני] ודיברנו על הצבא והחיים בכלל, על המצב בישראל ועל הוואי ועל לימודים בכללי, על השד הטוב והשד הרע שיש בכל אחד מאיתנו... כלמני דברים שמדברים עליהם רק בשעות הקטנות של הלילה.

SnoopyElf

New member
המשך...

בקיצור, אני מסתכלת על השעון וקולטת ש4 וחצי בבוקר והטיסה שלנו בעוד 12 שעות, ואם אנחנו רוצים לקום ב8 כמו שסיכמנו [כדי להספיק לעשות סקובה דייבינג, שלא עשינו בסוף...], כדי לי ללכת לישון. הלכנו לדלת של החדר, בשקט שלא נעיר את איתי, , הוא כבר יצא מהחדר ואני כמעט סגרתי את הדלת, ופתאום הוא תופס אותי כזה ופשוט מצרפת אותי! אין לזה שום הגדרה אחרת.. הלשון שלו הייתה בתוך הפה שלי בתוך מליונית שניה. ואני, זנזונת קטנה שכמוני, קצת שתויה, קצת מדמיינת (את בלומי, אלא מה?), מחליטה ש"למה לא? הוא נחמד!" אז שיחקתי את המשחק והלכתי על זה... [ג'יזס, זה היה טוב...] הוא משך אותי למחוץ לחדר ואיכשהו הצלחנו להתנתק אחד מהשני, נכנסנו למעלית כדי לרדת למטה ופתאום הוא תופס לי את היד כזה, כמו ילד קטן שמחזיק לך את היד... אז יצאנו מהמעלית יד ביד, וככה הלכנו עד למלון שלו.
מצונזר - קטע אישי
אני חייבת לציין, שזה היה פ-י-ג-ו-ז-י-!-!-! עכשיו אני יכולה לאשר לפחות סטיגמה חברתית אחת - איטלקים מעולים ב
מילה מצונזרת - לבני 18 ומעלה
! ועוד איך.... אני לא אפרט מה בדיוק היה שם.... אבל היה דבר אחד שפשוט קרע אותי מצחוק... באמצע ה***, אני קוראת לו "אורלנדו!" והוא מסתכל עלי במבט שואל כזה.... זה היה ענק!!! ויהי לילה פרוע, ויהי בוקר עם שינה עד מאוחר, ויהי זמן לקום, לחזוז למלון שלי, לארוז ולנסוע לשדה התעופה, ולהפרד מג'וליאני כמובן. ואז, בתור של הדרכונים, הוא מנשק אותי כזה ושואל "קן יו טל מי נאו הו דה הל איז אורלנדו?" איתי ואני מתפקעים מצחוק!!! נשפכתי שם וזאת שבדקה את הדרכונים התחילה לצעוק עלי שאני מעכבת את התור.... זה היה פשוט אדיר... אז סיפרתי לו שיש שחקן קולנוע מוכשר בשם אורלנדו בלום שאני מאוד מאוד אוהבת והוא דומה לו 2 טיפות אוזניים!!! ואז גם הוא צחק ונפרד מאיתנו..... היה נחמד, היה טוב, מאוד טוב, אבל סטוצים זה לא בשבילי... פעם ראשונה, אחרונה, ובהחלט לא מיותרת! אני כמובן כבר ראיתי בדמיוני איך אני מעלה את התמונות שלי ושל ג'וליאני לפורום ואתן חותפות התקפי לב אחת אחרי השניה כשאתן רואות אותי עם אורלנדו בהוואי... ואז כמובן אתן מגלות שזה בכלל לא אורלנדו... וברגע של דה-ז'ה-וו כזה, מחליטה להוציא את המצלמה מהתיק ולהצטלם תמונה אחרונה עם ג'וליאני שלי, ממש לפני שאנחנו עוזבים ואני לא אראה אותו יותר בחיים [למרות שהחלפנו כתובות וטלפונים.... זה לא שהוא ממש יתקשר אלי מהוואי...]. אני מבקשת מאיתי להוציא את המצלמה ו... הוא מתחיל לגמגם. -"מה קרה, איתי?" -"אמממ.... את... זוכרת את הפיצות שאכלנו בחדר לפני שיצאנו?" -"נו, מה איתן?" -"שומדבר....! את זוכרת שאמרת לי לזרוק את השאריות כדי להשאיר חדר נקי אחרינו?" -"נו, מה זה קשור למצלמה?" -"ואת זוכרת שהמצלמה היתה על השולחן כי הצטלמנו במרפסת עם הפיצה?" -"איתי...... תגיד לי כאן ועכשיו איפה המצלמה שלי ולמה אתה מדבר לי על פיצה עכשיו!" -"אממ.... אמממ...... ה...המצלמה...? אז..... היא.... אני חושב, כן?.... היא...... זרקתי אותה עם השקיות של הפיצה" -"אתה מה?????" -"אל תהרגי אותי.... לא התכוונתי, אני אקנה לך חדשה!" -"איתייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!! אני אחנוק אותךךךךךךך!!!!!!!!!!" *רדפתי אחריו במעגלים בין כל הספסלים בשדה כשג'וליאני החמוד שומר לנו על התיקים* *תפסתי אותו* *הוא מתחנן על נפשו* *אני מחליטה שהוא נעל שלא שווה לי לדבר איתה בכלל* *קמתי מעליו וחזזתי לג'וליאני* *קלטתי אותו בזיות העין קם מהרצפה והולך לאט לכיווננו, מפחד להתקרב...* ואז הכריזו על הטיסה שלנו, במטוס הוא ביקש מאה אלף סליחות, זה לא עזר - לא דיברתי איתו, וכשנחתנו איכשהו *מפגרת!* אמרתי משהו על האורות של תל-אביב לעומת האורות של הוואי, אז הוא נתפס לזה שדיברתי איתו וזהו... מאז אנחנו מדברים. זה הסיפור על הוואי! היה כזה כיף..... לא היה לי כוח לצנזר כמו שצריך, מה גם שהפואנטות מתפספסות בצינזור, אז כנראה שהצבא הבריטי יעניש אותי על אי מילוי עבודתי כמצנזרת ועל זה שאיפשרתי לקטינות כמוכן [תראו מי מדברת, גם לי אין 18...] לקרוא דברים כאלה... *הולכת להוסיף אזהרה בהתחלה שהקטע אינו מצונזר כראוי* בננות, דעו לכן שנופשון בהוואי הוא פשוט חובה!!! אבל ג'וליאני הוא רק שלי...
זה ברור

וואו עינברו'ש...

איזה סיפור מעניין!!!חחחחח מי שם על צינזור?חפיף...
...במילא הנוער של היום יודע טוב מאוד מה זה *** ואפילו יותר טוב מהמבוגרים..
...אקיצר,נשמע חופשה ממש כייפית...ואיזה באסה שמצלמה נזרקה לפח!!!אני רוצה לראות את ג'ליאני הזה!!!!אההה איטלקי חתיך שדומה לאורלנדו...חולמה של כל בחורה הא?
....חחחחח נשמעת חופשה ממש מאגניבה...!הוואי,כפיל של אורלי,קוקטילים,*** מה עוד אפשר לבקש?
....חחחחחחחחח בקיצור,שמחה שנהנית וחבל על המצלמה...
....

SnoopyElf

New member
אכן חבל על המצלמה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני אהרוג את איתי יום אחד.....על כל הדברים המפגרים בטירוף שהוא עשה! וקוראים לו ג'וליאני ולא ג'ליאני, הוא לא עשוי מג'לי
חחח.... סתם, זה קטע מוזר כי הפקיד בקבלה כל הזמן קרא לו "ג'ליאני" וזה נורא עצבן אותו....חחחחח... חוויות חוויות....

חחחחחחחחח...

כה אני יודעת פשוט התבלבל לי השם...כנראה שכתבתי מהר ולא שמתי לב...חחחח...שמתי לב שזה ג'וליאני...

אפרתיק

New member
במילה אחת?

ואאאאאוווווו כיייףףף לךךךךךךךך אוקי זו לא מילה אחת..אופסי... אבל ברוכה השבה! שמחה שנהנת !

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifחחח,ענבר קרעת אותי../images/Emo6.gif

אחלה נופש היה לך!!!.. וג'וליאני נשמע חמוווווד
כיף לך

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo98.gif

שלחתי לך תגובה באי מייל. בהחלט נראה שעשית חיים משוגעים

ענברי!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

תהיתי המון זמן לאן נעלמת! וואו, כמה הספקת לעבור.. לטוס להוואי, למצוא כפיל לאורל... זה לא קצת (
) אפשר לשאול איפה בסורוקה חברה שלך הייתה מאושפזת? אולי היא הייתה מטופלת של אבא שלי.. וכמובן החלמה מהירה לה! תגידי, לאן נעלמת לי בקטע שדיברנו עליו במסנג'ר? את צריכה לספר לי מה נסגר עם זה..
התגעגענו!!

SnoopyElf

New member
זה בהחלט לא קצת.... זה המוווווווון!

היא הייתה שבוע בטיפול נמרץ ואח"כ באורטופדית יומיים ובפנימית עוד 4 ימים. תודה בשמה! ולגבי המסנג'ר, הנה מה נסגר עם זה: הייתי שלושה ימים ברמב"ם. עכשיו הבנת? אני צריכה להוריד שוב את המסנג'ר ולהתקין אותו... אולי עכשיו כשהמחשב תוקן הוא יפסיק לעשות כל כך הרבה בעיות...

למעלה