היי ../images/Emo99.gif
מה קורה? אחלה
באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 23:00, מוקדם מאוד יחסית בשבילי ומתי קמת היום? ב-6:35
אני קם חצי מת בזמן האחרון איזה מקצוע היה לך על הבוקר? ספרות
באיזו שעה סיימת? 13:30 מה צבע השיער שלך? חום-שחור מה צבע העיניים שלך? כחולות בהירות תעלה תמונה - הייתי מעלה אבל אין לי
מי היה האחרון שדיברת איתו בטלפון? *מנסה להיזכר* אה! אימא של חבר שלי אייקון אהוב:
כמה קיבלת במבחן האחרון שהיה לך? אהה 79, באנגלית,
... כמה קיבלת בבגרות בלשון? מגן-91, בגרות-80 מה היה המקצוע האחרון שהברזת ממנו? תקשורת
נכון אני מושפעת מבצפר? הממ לא יודע
אבל תמשיכי זה מעניין
מה היה הקניון האחרון שביקרת בו? בקניון של קריית שמונה
בטבריה אין קניון-* והחנות האחרונה? פוקס מה אתה שומע עכשיו? ג'סיקה סימפסון- I wanna love you forever איפה תרצה לגור בעתיד? בחו"ל בת"א ובאילת
מה תרצה ללמוד בעתיד? מוזיקה במה תרצה לעסוק בעתיד? במוזיקה כמה ילדודס אתה רוצה? מינימום 4... אני רק צריך מוכן נפשית לזה..
וזה לא יקרה ב-10 השנים הקרובות.
אבא סלש אמא? רעה!
ש-ת-י-ה-ם אם היית יכול לקרוא מחשבות של אדם אחד, את של מי היית קורא? של מישהי אחת
אם היית בלתי נראה ליום אחד, מה היית עושה? רוצח את המורה שלי לספרות
סתם אתה לומד נהיגה? לא, למרות שכבר הרבה חברים שלי התחילו.. לא יודע, אין לי חשק כזה
על איזו מכונית אתה רוצה לנהוג? האמת שזה ממש לא מעניין אותי... ספר לי משהו שאני לא יודעת עלייך - אממ *חושב* *חושב* *חושב* לא עולה לי משהו איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? עומרי ולחברה הכי טובה? קאטי מה יש לך בארנק? עכשיו, כלום
אין תקציב מה ההופעה האהובה עלייך של בריט? כל ההופעות ב-VMA ובכללי? ^^^ ומתי תעשה לי ילד? כשאני אפגוש אותך אני אעשה לך הרבה דברים