Behind this ----- Eyes

Blue Aura

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Blue Aura

New member
שאלות../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

איזה שני שירים של קלי אתה מעדיף על השאר
אתה יודע איך קוראים לי
(לא להסתכל בכרטיס
) אתה מעדיף Beautiful Dsaster ב-Live או רגיל
איזה דיסק של קלי אתה מעדיף,או שיש לך
מכיר את הלהקה ילוקארד
מה צבע העיניים שלך
(מקורי אה
) איך קוראים לאמא ואבא
(סתם אתה לא חייב לענות על זה
) איזה שיר אתה תמיד תאהב לשמוע-של קלי ולא של קלי
ואממ זהו,מקווה שתהנה לענות

britney4u

New member
../images/Emo8.gif

איזה שני שירים של קלי אתה מעדיף על השאר- ברייק והיר מי אתה יודע איך קוראים לי(לא להסתכל בכרטיס)- אהה הילה? [באמת שלא הסתכלתי בכרטיס] אתה מעדיף Beautiful Dsaster ב-Live או רגיל? בלייב
איזה דיסק של קלי אתה מעדיף,או שיש לך? את האחרון כמובן, ויש לי אותו מכיר את הלהקה ילוקארד? כן! חביבים, היה להם שיר אחד טוב שאני זוכר מה צבע העיניים שלך(מקורי אה)? כחולות בהירות איך קוראים לאמא ואבא?(סתם אתה לא חייב לענות על זה)- אני יענה- נילי ושמעון! איזה שיר אתה תמיד תאהב לשמוע-של קלי ולא של קלי- ברייקאווי ואנג'לס של רובי וויליאמס ואממ זהו,מקווה שתהנה לענות- נהנתי!

Blue Aura

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo115.gif../images/Emo141.gif

עיניים כחולות
לייב
הילה
ברייק
אה,גם למורה שלי קוראים נילי
ילוקארד
,איזה שיר אתה מכיר שלהם

Blue Aura

New member
אה,אני יודעת למה אתה מתכוון../images/Emo9.gif

יש להם עוד שירים כאלו יפים

RoRiL

New member
ילוקרד זה טוב../images/Emo99.gif../images/Emo134.gif

הם חידשו את אבריוור
מישהוא מכיר?

שלומיייי ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif

מה קורה? באיזו שעה הלכת לישון אתמול? ומתי קמת היום? איזה מקצוע היה לך על הבוקר? באיזו שעה סיימת? מה צבע השיער שלך? מה צבע העיניים שלך? תעלה תמונה
מי היה האחרון שדיברת איתו בטלפון? אייקון אהוב: כמה קיבלת במבחן האחרון שהיה לך? כמה קיבלת בבגרות בלשון?
מה היה המקצוע האחרון שהברזת ממנו? נכון אני מושפעת מבצפר? מה היה הקניון האחרון שביקרת בו? והחנות האחרונה? מה אתה שומע עכשיו? איפה תרצה לגור בעתיד? מה תרצה ללמוד בעתיד? במה תרצה לעסוק בעתיד? כמה ילדודס אתה רוצה? אבא סלש אמא? אם היית יכול לקרוא מחשבות של אדם אחד, את של מי היית קורא? אם היית בלתי נראה ליום אחד, מה היית עושה? אתה לומד נהיגה? על איזו מכונית אתה רוצה לנהוג? ספר לי משהו שאני לא יודעת עלייך
איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? ולחברה הכי טובה? מה יש לך בארנק? מה ההופעה האהובה עלייך של בריט? ובכללי? ומתי תעשה לי ילד?

britney4u

New member
היי ../images/Emo99.gif

מה קורה? אחלה
באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 23:00, מוקדם מאוד יחסית בשבילי ומתי קמת היום? ב-6:35
אני קם חצי מת בזמן האחרון איזה מקצוע היה לך על הבוקר? ספרות
באיזו שעה סיימת? 13:30 מה צבע השיער שלך? חום-שחור מה צבע העיניים שלך? כחולות בהירות תעלה תמונה - הייתי מעלה אבל אין לי
מי היה האחרון שדיברת איתו בטלפון? *מנסה להיזכר* אה! אימא של חבר שלי אייקון אהוב:
כמה קיבלת במבחן האחרון שהיה לך? אהה 79, באנגלית,
... כמה קיבלת בבגרות בלשון? מגן-91, בגרות-80 מה היה המקצוע האחרון שהברזת ממנו? תקשורת
נכון אני מושפעת מבצפר? הממ לא יודע
אבל תמשיכי זה מעניין
מה היה הקניון האחרון שביקרת בו? בקניון של קריית שמונה
בטבריה אין קניון-* והחנות האחרונה? פוקס מה אתה שומע עכשיו? ג'סיקה סימפסון- I wanna love you forever איפה תרצה לגור בעתיד? בחו"ל בת"א ובאילת
מה תרצה ללמוד בעתיד? מוזיקה במה תרצה לעסוק בעתיד? במוזיקה כמה ילדודס אתה רוצה? מינימום 4... אני רק צריך מוכן נפשית לזה..
וזה לא יקרה ב-10 השנים הקרובות.
אבא סלש אמא? רעה!
ש-ת-י-ה-ם אם היית יכול לקרוא מחשבות של אדם אחד, את של מי היית קורא? של מישהי אחת
אם היית בלתי נראה ליום אחד, מה היית עושה? רוצח את המורה שלי לספרות
סתם אתה לומד נהיגה? לא, למרות שכבר הרבה חברים שלי התחילו.. לא יודע, אין לי חשק כזה
על איזו מכונית אתה רוצה לנהוג? האמת שזה ממש לא מעניין אותי... ספר לי משהו שאני לא יודעת עלייך - אממ *חושב* *חושב* *חושב* לא עולה לי משהו איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? עומרי ולחברה הכי טובה? קאטי מה יש לך בארנק? עכשיו, כלום
אין תקציב מה ההופעה האהובה עלייך של בריט? כל ההופעות ב-VMA ובכללי? ^^^ ומתי תעשה לי ילד? כשאני אפגוש אותך אני אעשה לך הרבה דברים

למעלה