Behind this ----- Eyes

אוקיי...

אז בת כמה את? מאיפה? מה אוהבת הכי לאכול? מה שונאת הכי לאכול? תחביבים עיקריים? וזהו...

*תיקון...../images/Emo13.gif

בן כמה אתה? מאיפה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה הכי שונא? תחביבים עיקריים? וזהו...

britney4u

New member
אוקיי חחחח

בן כמה אתה? 16.4 מאיפה? טבריה מה אתה הכי אוהב לאכול? רק היום דנתי בזה עם חברי הטוב
יש מצעד, וואצ' דאט
- 1. שווארמה 2. חמין 3. דג [נסיכה] 4. על האש 5. פיצה אני יכול לאכול את כל זה בכל מצב
מה הכי שונא? ברוקולי
אבוקדו
גפילטפיש
!!! תחביבים עיקריים? מוזיקה, טלוויזיה, בילויים, ספורט ועוד..

אני אני../images/Emo13.gif

ממתי אתה אוהב את בריטני? איזה תקופה בקריירה שלה אתה הכי אוהב אותה? [בתולה קטולית/אופס עשיתי את זה שוב/מתבגרת/משתרמטת
/אמא
] איזה שיר של בריטני אתה הכי אוהב? והכי שונא? מכל האלבומים,מה הכי אהוב עליך שלה? [ואל תגיד לי אוסף
] מה הכי שנוא?
מכל הקליפים,מה הכי אהוב? והכי שנוא? [מה
] מה הדבר שאתה הכי מעריץ באישיות של בריטני?[: מה אתה הכי לא אוהב אצלה?[: איזה צעד בקריירה של בריטני אתה הכי תומך? כלומר,מה היא עשתה שאתה עומד מאחוריה ב100 אחוז
מה הצעד בקריירה שלה שאתה חושב שהיה מיותר/לא מסכים עם מה שהיא עשתה? אוקיי,חפרתי לך במוח עליה
אבל זה באמת מעניין אותי-כי אני גם מעריצה ותיקה שלה
ונעבור קצת לקלי....
ממתי אתה אוהב את קלי? איפה שמעת עליה בפעם הראשונה? קלי,ברונט או בלונד?
טנקפול או ברייק? אתה חושב שאם קלי לא היתה משתתפת באמריקן איידול-היא עדין היתה מצליחה ברמה שהיא היום? מכל השירים של קלי,מה הכי אהוב עליך? מה הכי שנוא? [: כשאתה שומע על קלי ליד אנשים אחרים,אתה אומר שאתה אוהב אותה וגאה בזה?
כנ"ל לגבי בריט
עכשיו נחפור לך עוד קצת
מה יש,אתה אמרת שאתה רוצה להשתתף בזה
הופעות: שואו מעולה ופלייבק/שואו רגיל ושירה בלייב? [שאלה בנאלית למעריצי בריטני
] הופעות: כרטיס להופעה של בריטני/כרטיס להופעה של קלי/כל אומן אחר שאתה מעריץ כולל כניסת VIP -חה חה אני סופיסטיקייטד
למרות שאתה עדין תגיד בריט
דיסקים: מקורי או צרוב? סתם לידע כללי
מה החלום הכי גדול שלך?
מה אתה מאחל לעצמך?
אילו יכולת להיות מישו ליום אחד,מי היית רוצה להיות?
המודל לחיקוי שלך?
מה אתה רוצה לעשות שתהיה גדול?
מה הדבר שאתה הכי אוהב בעצמך?
מה אתה הכי שונא?
יש דברים שאתה מתחרט שעשית?
יש דברים שאתה מתחרט שלא עשית?
מי הבנאדם הכי קרוב אליך?
יש מישו שאתה שונא?
למה?
הבנאדם שאתה רוכש אליו הכי הרבה כבוד?
איפה הכי הכי הכי היית רוצה להיות עכשיו?
טוב דיי נמאס לי

britney4u

New member
יווווו הדר

נשבע לך עניתי על כל זה ואז זה לא שלח
אווווווווווווווווף. שיהיה אני אעשה שוב מהר: ממתי אתה אוהב את בריטני? מ-2001 איזה תקופה בקריירה שלה אתה הכי אוהב אותה? [בתולה קטולית/אופס עשיתי את זה שוב/מתבגרת/משתרמטת/אמא] מתבגרת ומשתרמטת, דפנטלי!
איזה שיר של בריטני אתה הכי אוהב? 90 שירים, את מכירה את כולם
והכי שונא? אירלי מורנין.. שהוא בסדר בסה"כ. מכל האלבומים,מה הכי אהוב עליך שלה? [ואל תגיד לי אוסף]
Britney,, ו-Oops
מה הכי שנוא? לא שונא- אבל BOMT מכל הקליפים,מה הכי אהוב? כולם, אבל כרגע OVER בגירסה אירופאית והכי שנוא? [מה] חח OOPS
מה הדבר שאתה הכי מעריץ באישיות של בריטני?[: את שמחת החיים שלה
מה אתה הכי לא אוהב אצלה?[: כנראה שהיא מדברת יותר מדי על סקס
איזה צעד בקריירה של בריטני אתה הכי תומך? כלומר,מה היא עשתה שאתה עומד מאחוריה ב100 אחוז- לא לבוא ל-VMA 04 ו-05 וגם לא עוד מיליון שנה מה הצעד בקריירה שלה שאתה חושב שהיה מיותר/לא מסכים עם מה שהיא עשתה? להוציא אלבום רמיקסים
ונעבור קצת לקלי.... ממתי אתה אוהב את קלי? התחלתי ממש לאהוב אותה לפני כמה חודשים כששמתעי את ברייקאויי איפה שמעת עליה בפעם הראשונה? כשזכתה באמריקן איידול
קלי,ברונט או בלונד? בלונד... זוהרת איתו
טנקפול או ברייק? ברייק
אתה חושב שאם קלי לא היתה משתתפת באמריקן איידול-היא עדין היתה מצליחה ברמה שהיא היום? כן! מכל השירים של קלי,מה הכי אהוב עליך? ברייק! מה הכי שנוא? [: הכי פחות מהדיסק החדש ל-IHMLU... כשאתה שומע על קלי ליד אנשים אחרים,אתה אומר שאתה אוהב אותה וגאה בזה? כנ"ל לגבי בריט- כן! נראה לי שכל הבצפר יודע שאני אוהב אותן כי אני שר את השירים שלהן בקולי קולות
הופעות: שואו מעולה ופלייבק/שואו רגיל ושירה בלייב? [שאלה בנאלית למעריצי בריטני] זה די מורכב- כעיקרון אני בעד פלייבק עם שואו כמו של בריטני, כי כשאתה רוקד בטירוף על הבמה ואין לך אוויר לנשימה בשביל לשיר אז זה מקובל מבחינתי לשים פלייבק ברקע, כי זה גם יכול להרוס את הקול של הזמר אבל אני ממש לא בעד פלייבק עם שואו רגיל, זה מטריף אותי
הופעות: כרטיס להופעה של בריטני/כרטיס להופעה של קלי/כל אומן אחר שאתה מעריץ כולל כניסת VIP -חה חה אני סופיסטיקייטדלמרות שאתה עדין תגיד בריט - אכן
דיסקים: מקורי או צרוב? ישראלי- רק מקורי, לועזי- כל מי שאני אוהב ומעריך - מקורי, מי שאני פחות אוהב ולא איכפת לי לא לקנות דיסק שלו - צרוב
סתם לידע כללי מה החלום הכי גדול שלך? סוד
מה אתה מאחל לעצמך? להיות מאושר, ואמ.. לעשות את מה שאני אוהב, ושם אני אצליח בדרכי
אילו יכולת להיות מישו ליום אחד,מי היית רוצה להיות? קווין פדרליין
המודל לחיקוי שלך? כעיקרון אין לי מודל לחיקוי ספיציפי, אבל מקבל השראה מהרבה שמרים ושחקנים שאני אוהב מה אתה רוצה לעשות שתהיה גדול? משהו עם MUSIC מה הדבר שאתה הכי אוהב בעצמך? את עיני המלאך שלי |צנוע|
מה אתה הכי שונא? את הכפות רגליים :/ יש דברים שאתה מתחרט שעשית? כן, אבל הם חישלו אותי
אז אני לא ממש מתחרט יש דברים שאתה מתחרט שלא עשית? ברור מי הבנאדם הכי קרוב אליך? יש כמה, אבל הכי הכי- אימא יש מישו שאתה שונא? כע
למה? כי הוא הזמין את זה..
הבנאדם שאתה רוכש אליו הכי הרבה כבוד? אימא ואבא איפה הכי הכי הכי היית רוצה להיות עכשיו? במיטה.. אבל אני לא יכול!

ספר לי על זה,זה תמיד קורה לי

בסיכומים שבועיים וזה נמחק
איפה תמיר שיצחק עליי?
חחח בכולופן, ממש אהבתי את התשובות שלך

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני רוצה לישון..אי לכך

ובהתאם לזאת,אני לא מקורית והשאלתי שאלון
. שעת התחלה: 1. HOT או YES? 2. מקלחת או אמבטיה? 3. ירוק או כחול? 4. ורוד או אדום? 5. 4 או 5? 6. ערוץ 22 או ערוץ 10? 7. "מעריב" או "ידיעות אחרונות"? 8. "מיכאלה" או "השיר שלנו"? 9. DJ SKAZI או DJ OFFER NISIM? 10. "קצרים" או "משחק מכור"? 11. "פיק-אפ" או "אהבה מעבר לפינה"? 12. "השמינייה" או "ראש גדול"? 13. מחשב נייד או רגיל? 14. 1 או 100? 15. "פסטיגל גיבורי-על" או "שיר נולד"? 16. "נולד לרקוד" או "כוכב נולד"? 17. "טלעד", "רשת" או "קשת"? 18. הצופים או הנוער העובד? 19. וואלה! או נענע? 20. בלוגים או קומונות? 21. קיבוץ או עיר? 22. mp3 או ipod? 23. כלנית או ורד? 24. או ? 25. אירופה או אסיה? 26. ארה"ב או אוסטרליה? 27. תיאטרון או קולנוע? 28. סרט בבית או בקולנוע? 29. אנגלית או ערבית? 30. מטוס או ספינה? 31. אהבה או כסף? 32. תוכנית ריאלטי או סדרה קומדית? 33. זוגי או אי-זוגי? 34. עם הדגשה או בלי הדגשה? 35. "PUMA" או "LEE COOPER"? 36. א' או ב' [אותיות]? 37. חטיבת ביניים או יסודי? 38. חטיבת ביניים או תיכון? 39. לישון אצל חברים או חברים אצלי? 40. להיות עיוור או להיות חירש? 41. תאילנד או הודו? 42. מיץ מפרי או גזוז? 43. עודה עם קצפת או בלי? 44. "מקדונלד'ס" או "בורקגראנץ'"? 45. ספרדים או אשכנזים? 46. אילת או ת"א? 47. "מילון ספיר" או "מילון אבן שושן"? 48. תלתלים או חלק? 49. מיני או חצאית ארוכה? 50. ג'ינס או טרנינג? 51. חולצה ארוכה או קצרה? 52. מכנסיים ארוכים או קצרים? 53. שחומים או בהירים? 54. עם חימצון או בלי? 56. ספר או סרט? 57. מסנג'ר או ICQ? 59. פורומים יותר שולטים-מא'-כ' או מל'-ת'? 60. אדומים או כחולים? 61. עיפרון מכני או רגיל? 62. "פלאפון", "סלקום" או "אורנג'"? 63. קניון "עזריאלי" או קניון" ערים"? 64. ספא או בריכות טבעיות? 65. חצי או רבע? 66. חצי או שליש? 67. עוגה או עוגיות? 68. גבינה או ירקות? 69. ירקות או פירות? 70. רוק או מטאל? 71. פופ או היפ-הופ? 72. דאנס או האוס? 73. טראנס או דיכאון? 74. מוזיקה עיברית או לועזית? 75. עיברי לידר או שי גבסו? 76. הפרויקט של עידן רייכל או סינרגיה חולנית? 77. שירי מימון או מאיה בוסקילה? 78. מירי מסיקה או שרית חדד? 79. בושם לבנים: רושאס או ג'ורג'יו ארמני? 80. בושם לבנות: לקוסט פינק או פלווארס? 81. "פיספוסים" או "המופע של סטיב"? 82. או ? 83. ספרות או היסטוריה? 84. מתמטיקה או אנגלית? 85. גלגל"צ או רדיוס 100FM? 86. "איקאה" או "הום סנטר"? 87. "טויס אר אס" או "הפיראט האדום"? 88. פרה או כבשה? 89. צפרגע או נחש? 90. כלב או חתול? 91. ים או בריכה? 92. ים המלח או ים תיכון? 93. כינרת או ים סוף? 94. "רצים לדירה" או "סוף הדרך"? 95. "אדידס" או "נייק"? 96. מפגש פורום-בעזריאלי או במקום אחר? 97. פריק מת ערס שולט או ערס מת פריק שולט? 98. גיל 13 או 16? 99. ראסטות או גלים? 100. תפוז או אנשים? שעת סיום: והכי חשוב,למה אין לי את המסנג'ר שלך

britney4u

New member
שלי../images/Emo8.gif

1. HOT או YES? רק Yes! 2. מקלחת או אמבטיה? מקלחת [אני כ"כ עושה את זה עוד כמה דקות
] 3. ירוק או כחול? שתי צבעים מדהימים אבל כחול 4. ורוד או אדום? ורוד-
, אדום-
5. 4 או 5? ח'מסה 6. ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 7. "מעריב" או "ידיעות אחרונות"? שתיהם 8. "מיכאלה" או "השיר שלנו"? כ"כ השיר שלנו
נינט
9. DJ SKAZI או DJ OFFER NISIM? האע?
10. "קצרים" או "משחק מכור"? קצרים.. משחקמכור= תוכנית מטומטמת ו*לא* מצחיקה!!! 11. "פיק-אפ" או "אהבה מעבר לפינה"? אף אחד 12. "השמינייה" או "ראש גדול"? ראש גדול... 13. מחשב נייד או רגיל? רגיל 14. 1 או 100? 1 15. "פסטיגל גיבורי-על" או "שיר נולד"? שיר נולד
נינט
16. "נולד לרקוד" או "כוכב נולד"? כוכב נולד
17. "טלעד", "רשת" או "קשת"? קשת! 18. הצופים או הנוער העובד? הצופים [התנועה הכי גדולה בארץ, הידעתם?
] 19. וואלה! או נענע? אף אחד 20. בלוגים או קומונות? אף אחד 21. קיבוץ או עיר? עייייר 22. mp3 או ipod? אני לא יודע מזה אייפוד, אז MP3
23. כלנית או ורד? כלנית, שיהיה 24. או ? האע?
25. אירופה או אסיה? אירופה 26. ארה"ב או אוסטרליה? ארה"ב 27. תיאטרון או קולנוע? שתיהם אבל קולנוע 28. סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע
29. אנגלית או ערבית? אנגלית.. ערבית
30. מטוס או ספינה? מטוס 31. אהבה או כסף? שתיהם אבל אהבה
32. תוכנית ריאלטי או סדרה קומדית? שתיהם! 33. זוגי או אי-זוגי? זוגי 34. עם הדגשה או בלי הדגשה? בלי 35. "PUMA" או "LEE COOPER"? לי קופר
שונא פומה 36. א' או ב' [אותיות]? א' 37. חטיבת ביניים או יסודי? יסודי 38. חטיבת ביניים או תיכון? תיכון 39. לישון אצל חברים או חברים אצלי? לישון אצלם 40. להיות עיוור או להיות חירש? חס וחלילה לא להיות כלום 41. תאילנד או הודו? תאילנד 42. מיץ מפרי או גזוז? גזוז 43. עודה עם קצפת או בלי? עם
44. "מקדונלד'ס" או "בורקגראנץ'"? בורגראנץ' 45. ספרדים או אשכנזים? ספרדים רולז
46. אילת או ת"א? שתיהם אבל אילת 47. "מילון ספיר" או "מילון אבן שושן"? אבן שושן.. ספיר?! מילון חדש?...!
48. תלתלים או חלק? חלק! 49. מיני או חצאית ארוכה? אממ לאדע
50. ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 51. חולצה ארוכה או קצרה? בחורף- ארוכה, בקיץ- קצרה 52. מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים 53. שחומים או בהירים? באמצע
לא יותר מדי לבנים אבל גם לא חומים מדי 54. עם חימצון או בלי? עם 56. ספר או סרט? שתיהם 57. מסנג'ר או ICQ? אף אחד
59. פורומים יותר שולטים-מא'-כ' או מל'-ת'? כולם 60. אדומים או כחולים? כחולים 61. עיפרון מכני או רגיל? רגיל.. מכני?! משהו חדש? 62. "פלאפון", "סלקום" או "אורנג'"? אורנג' 63. קניון "עזריאלי" או קניון" ערים"? עזריאלוש 64. ספא או בריכות טבעיות? בוא נסגור על ים וזהו
65. חצי או רבע? חצי 66. חצי או שליש? חצי 67. עוגה או עוגיות? עוגה 68. גבינה או ירקות?
ירקות כעיקרון.. 69. ירקות או פירות? פירות
70. רוק או מטאל? רוק 71. פופ או היפ-הופ? פופ 72. דאנס או האוס? האוס 73. טראנס או דיכאון? דיכאון זה להיט פה
ברור שטראנס 74. מוזיקה עיברית או לועזית? שתיהם 75. עיברי לידר או שי גבסו? קשה, אני אוהב את שתיהם אבל שי גבסו כנראה 76. הפרויקט של עידן רייכל או סינרגיה חולנית? עידן רייכל 77. שירי מימון או מאיה בוסקילה? מת על שתיהן אבל שירי
78. מירי מסיקה או שרית חדד? שרית חדד! 79. בושם לבנים: רושאס או ג'ורג'יו ארמני? לאדע
80. בושם לבנות: לקוסט פינק או פלווארס? לאדע
81. "פיספוסים" או "המופע של סטיב"? יספוסים 82. או ? האע?
83. ספרות או היסטוריה?
באמת שאני לא יודע. 84. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית! 85. גלגל"צ או רדיוס 100FM? רדיוס 86. "איקאה" או "הום סנטר"? איקאה 87. "טויס אר אס" או "הפיראט האדום"? טויס שיהיה 88. פרה או כבשה? פרה 89. צפרגע או נחש? אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!! 90. כלב או חתול? כלב
91. ים או בריכה? ים 92. ים המלח או ים תיכון? ים המלח 93. כינרת או ים סוף? כינרת 94. "רצים לדירה" או "סוף הדרך"? סוף הדרך 95. "אדידס" או "נייק"? שתיהם 96. מפגש פורום-בעזריאלי או במקום אחר? בטבריה
97. פריק מת ערס שולט או ערס מת פריק שולט? אף אחד 98. גיל 13 או 16? 16 99. ראסטות או גלים? גלים 100. תפוז או אנשים?
והכי חשוב,למה אין לי את המסנג'ר שלך- אין לי מסנג'ר
וגם לא אייסיקיו
והמחשב שלי משום מה לא קורה את התוכנות האלה

breakaway girl

New member
אהמ..אהמ..אהמ..

אם אני חוזרת על שאלות אני מצטערת מראש.. שם: גיל: עיר מגורים[דרך אגב ראיתי טבריה איפה אתה לומד? , באיילת השחר-או שזה נהפך כבר לאורט?]: כמה דיסקים בערך יש לך? ספר 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליך: 1. 2. 3. 4. 5. מה נשמע? מה חדש? יש לך מסנג'ר? אתה רוצה להוסיף אותי למסנג'ר שלך? אתה יודע איך קוראים לי בכלל? מה הסרט האהוב עליך? מה הסדרה הכי אהובה עליך? יש לך צורב? אתה שונא את בני גורן? היו לך עוד כינויים בתפוז לפני זה? אם כן , אילו? אם לא , המשך בשאלון. צבע שיער: צבע עיניים? יש לך חברה? זהו עברת את התעללות שלי..סורי שיש לי שאלות כאלה דפוקות , לא היה לי מה לשאול ורציתי להיות מקורית
אוהבת המון המון
.. דרידר

britney4u

New member
../images/Emo9.gif

היי דרידר! שם: שלומי גיל: 16 עיר מגורים[דרך אגב ראיתי טבריה איפה אתה לומד? , באיילת השחר-או שזה נהפך כבר לאורט?]: כן זה כעיקרון הפך לאורט לפי מה שידוע לי [אבל עדיין קוראים לזה איילת השחר יו קנו] ואני לומד בעמל כמה דיסקים בערך יש לך? צרובים או מקוריים?
ספר 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליך: 1. אני חמוד 2. אני מתוק 3. אני כ!0!ן 4. אני מושלם 5. אני צנוע
מה מה נשמע? סבבה מה חדש? כלום
יש לך מסנג'ר? לא אתה רוצה להוסיף אותי למסנג'ר שלך? כה אתה יודע איך קוראים לי בכלל? כה מה הסרט האהוב עליך? הרבה מה הסדרה הכי אהובה עליך? השיר שלנו, הופ ופיית', הישרדות, תשוקת הניצים [הכל בגלל אימא שלי ואחותי!!!!!!!!!1] יש לך צורב? כן אתה שונא את בני גורן? שיישרף אינשאללה
היו לך עוד כינויים בתפוז לפני זה? כה אם כן , אילו? טוקסיק בוי, קרייזי מיוזיק, שרלה הפצצתית ובריטני4יו שהוא הכינוי הראשון שלי אם לא , המשך בשאלון. צבע שיער: חום-שחור צבע עיניים? כחולות בהירות יש לך חברה? כבר לא :/ בא לך להיות חברה שלי?

breakaway girl

New member
כן..חח..

ואת הסתלבטת עליי!!
כשישנתי אצלו וההורים שלו לא היו בבית והבית היה כולו שלנו!

britney4u

New member
זאת הייתה המטרה../images/Emo3.gif

אני נחסמתי מפורומים שונים אז החלפתי זהות בשביל שלא יחסמו אותי שוב...

למעלה